Om toalettbesök när man är nyopererad

Är du kräsmagad så ska du nog surfa in på vackrablommor.se, eller nåt.

Jag opererades i onsdags. Jag har för vana att gå på toa en gång om dagen. För numero dos alltså.

Men så hade jag fått höra att det är…hmm…vissa problem med torkningen när man har bandagerade armar så jag har hållit igen. Livrädd.

Not so good idea.

Igår, 5 dagar efter senaste tömningen, så kände jag att barnet var på väg ut, so to speak. Vare sig jag ville det eller inte.

Så jag tog min wordfeud och parkerade mig på toan. Preppad för en 8-timmars förlossning och fullkomligt beredd på att spricka från anus upp till tredje nackkotan.

Jag ska inte gå in på detaljer men ganska precis en timme senare kom en 3 kilos av obestämt kön ut och jag kan tala om att en vaginal förlösning är en walk in the park.

Sweet Lord, har aldrig haft så ont i röva i hela mitt liv och kunde inte sitta på en halvtimme efteråt.

Note to self: nästa gång öva på profylax.

0

0 responses to “Om toalettbesök när man är nyopererad

 1. gudinnan skriver:

  Nä varför sa du inte att du satt på dass å sket då hade jag hånat dig med helt andra ord…

 2. Pia skriver:

  Tycker lite synd om dig :)) Spelar gärna en match på Wordfeud nästa tömmning eller tidigare ”pizon126″………

 3. Christer skriver:

  Kräsmagad, det där var ju en lightversion! Värre har du nog publicerat! 🙂

  1. MonasUniversum skriver:

   Vågade inte gå all in, har fått lite kritik för mina bajsinlägg serru.

   Vad glad jag är när ni MÄN vågar kommentera här! Har fler manliga läsare än vad man kan tro, men ni är fega med att kommentera!

 4. Mats skriver:

  Hahaha ! Dagens första garv !! Tack för den Mona =)

 5. Frua skriver:

  Men snälla männsika du måste käka laktulos!!! När jag blev snittad gjorde det underverk för bajseriet:)

  1. MonasUniversum skriver:

   Jamen varför SÄGER ingen det då´ra?! Så jävla dags nu liksom!

   1. Frua skriver:

    Jag trodde ju att du var en erfaren böna när det gällde bajs;) Nu skickar du maken… eller föresten skicka 20:åringen så det blir rätt, till Apoteket att införskaffa en stooor flaska så tar du i förebyggande syfte! Onödigt att skita tre kilo åt gången om man inte måste:)

 6. Elisabeth skriver:

  Vet hur det känns !!!

 7. Åsa Hellberg skriver:

  Been there, det är fruktansvärt.

 8. Sarah skriver:

  Been there, done that!!
  En befrielse igår när jag till lsut kunde gå på toa, 3 dagar efter koloskopi med tillhörande laxering… fast det var mer harpluttar =)

 9. Lotta skriver:

  Åååå, det gör så satans ont, alltså anal förlossning. Man tror på fullaste allvar när man sitter där…… snart DÖR jag! Vem i familjen åkte på att torka då?

  1. MonasUniversum skriver:

   Jag fixade det själv. Men det tog en stund. Frågade maken och talibanen på skoj om de kunde ställa upp men de såg ut som om jag bett dom lägga sig ned och dö, eller nåt!

 10. Julle skriver:

  Hahaha, jag garvar ihjäl mig! Käka lite linfrö, så skall du se att det glider ut ;o)

 11. Hondjur skriver:

  Ha ha ha! Lovely!
  Laktulos, sviskon, päron, linfrö.. allt som är bra för en hård mage!
  Lycka till med bajseriet kära du!
  (och måtte armarna läka fort)

 12. annamia skriver:

  Passar inte alls in här,menmen…
  Var uppe i sthlm i helgen och fick tillslut letat upp Syster Lycklig, tidsoptimist som jag var så missade jag stängningstiden o var där en kvart för sent. Men åh vad det hade varit härligt att få komma in o klämma o känna lite.
  Så det får bli nätshoppen, är nämligen en sucker för Pip Studio o de har ett kanonsortiment =) Hade varit kul o se lite mer än hennes häck, haha, i närbild

 13. Jess skriver:

  hahahaha, jag klagar inte efter mitt opererade öga..kan fortfarande ligga med mannen utan att se dö ut OCH torka mig i röva…..Fast …ögat är lite suddigt, så jag får väl hoppas dt är mannen jag ligger med…..

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Utrensning/Tömning

  Krya på armarna:-))

 14. Emma skriver:

  Haha…tack Mona för dagens första skratt! Älskar din blogg!

 15. Thänk jo för dagens gapskratt – tur att jag är själv i arbetsrummet annars hade nog mina lärarkollegor undrat vad fan jag gjorde. SÅ kul är det inte att skriva omdömen och sånt. ;D

 16. Jenny skriver:

  Hahaha..första gången jag skriver..men du e så jefla go!!! Puss o kram

 17. Sofia Lundqvist skriver:

  Fi Fan Måånaaa! Nu dog jag av garv….
  Tack för att du finns och förgyller allas vår tillvaro. Var länge sedan jag garvade så mycket. Kollegorna tittade lite undrande när tårarna rullade….

  I Lööööööövvvvv juuuuuuuuu!

 18. Karin skriver:

  Jag tycker att vi borde vara mer öppna med våra nummer tvåor. Jag har t ex haft vissa besvär på sistone att få ut skiten så jag har överdoserat broccoli som brukar reda upp saker och ting. Resultatet av detta är att jag sitter och småfiser hela dagarna på jobbet (öppet landskap) och denna stank är ju inte av denna värld! Om jag hade kunnat förklara från början för mina kollegor att jag har svårt att bajsa så hade de nog haft lättare att acceptera odören? De hade kanske t.o.m. kunnat komma med handfasta tips? Jag tror att jag tar upp detta på eftermiddagsfikan – det finns säkert fler som vill prata bajs över en kanelbulle.

 19. Anne skriver:

  Jag dör av skratt. Tack! snälla för dagens asgarv. Förlåt för att jag skrattar åt ditt elände men du beskriver det verkligen otroligt roande.

 20. Starlight skriver:

  Hahaha, dagens första asgarv, tack för det!!! 🙂 Efter att ha fått första barnet för tre månader sedan, så kan jag föreställa mig hur det kändes haha, du får införskaffa lite lustgas o ha på lut nästa gång det är dags för ”förlossning”……. 😉
  Förresten, jefligt snygg bloggsida du har skaffat dig!!

 21. Annika skriver:

  Haha, hej hej hemorojderna!

  1. Lotta skriver:

   Hahaha, tänkte samma sak men tordes inte skriva. Ja nu kommer dom som på ett brev på posten. Vänta du bara Mona! hahaha!

 22. Karin L skriver:

  Ja men Herregud vad jag är glad att jag inte behövt läst detta när jag jobbade…hade jag sett det här i natt så hade jag nog väckt den stackars tjejen jag jobbar för..(och hela huset också) För så mycket har jag inte garvat på länge..och inte SÅ högt.. Kan inte sluta. Har precis vaknat och lagt på make up men nu är det bara att börja om..finns inte en gnutta smink kvar på rätt plats nu…HAHAHAHAH

 23. Carina skriver:

  HAHAHAHA….du är så jäkla U N D E R B A R!!!!
  Inga krusiduller här inte…Tuta å kör – raka rör…. ååh va’ ja’ gillar’t…..
  Tack för att du förgyller min dag Mona!!

 24. A skriver:

  Men herregud människor.
  Det stavas microlax !
  Hör ni vad jag säger, gå till apoteket och köp microlax !
  Sen kommer ni inte ha nåt att prata om mer… Det är sjukt bra.

 25. Ma1in skriver:

  Tänker samma jag med. Var rädd om tarmen Mona! Vätska och fibrer (och eventuellt några extra vändor upp och nedför trappan) hjälper till att få en jämnare restproduktsavyttring.

  Det var helt okej med ett bildlöst inlägg denna gång 😉

 26. Veronica skriver:

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Väckte både sambo och katt av mitt garvbröl. Grattis, du är en av typ fyra som får mig att skratta öht. Folk tror alltid att jag är uttråkad haha. Så måste alltid förklara att jag skrattar tyst. Inombords. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *