Om ni vill bli bruna till helgen

Hörrni, det vankas ju skitväder i midsommar och jag märker det på antalet ordrar av TanCan som flyterin. Om ni vill ha färg till midsommar så beställ idag, eller senast i morgon. Då har ni burken före midsommar.

IMG_0382

HÄR hittar ni världens bästa brun-utan-sol.

1

12 responses to “Om ni vill bli bruna till helgen

 1. Jeanette skriver:

  Jag vart alldeles för brun av den om man nu kan bli det, kompisarna fick sig dock ett gott skratt 😄Kram 😗

  1. Mona skriver:

   Då ska du prova Clear..

  2. Jupp skriver:

   Samma här. Det såg minst sagt bedrövligt ut – och då har jag ändå en rejäl grundfärg att stoltsera med… 🙂

   1. Mona skriver:

    Men du gjorde ju tokfel Jessica, när du kommer till Stockholm nästa gång så ska jag lära dig!

    1. Jupp skriver:

     Rädda liv kan jag, men hur många högskolepoäng krävs för att spruta lite färg i nyllet? 😂😂😂

     1. Mona skriver:

      Många.Tydligen.

 2. Jeanette skriver:

  Åhhh då ska jag slänga in en beställning😃

 3. Anki skriver:

  Nu har Feg-Stina vågat privat att ha TanCan på en hel timme!! Första gången fick jag panik eftersom jag såg ut som en indian i ansiktet efter jag sprayat… Men i fredags blev det en timme så nästa gång kanske ett par timmar!!
  Kram Anki

  1. Mona skriver:

   Men hörru din chicken shit; du s k a ju vänta och du k o m m e r se ut som en indian, alltid. Tills du tvättar dig. Oavsett om det gått 4-6 timmar. Ansiktet behåller den ”nödvändiga” färgen och släpper resten .. som således åker av när du tvättar dig!

 4. Pi@ skriver:

  Jag hade varit glad om jag sett ut som en indian första gången. Jag var nog otroligt generös med flarran och sen gick jag och lag mig. Känslan när jag under nattens toabesök såg att Kunta Kinte stirrade tillbaka från spegeln…
  Det blev dock bra efter duschen. 😀

  1. Mona skriver:

   Haha, de flesta, om inte alla, använder för mycket. Lyckligtvis brukar det gå bort i duschen. För de flesta!

 5. Ragdoll skriver:

  Och nu är det knas igen för mina kommentarer kommer inte med…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *