Om kärringjävlar

Varför är det så att kvinnor av naturen är mer bitchiga än män?

Här i hooden, någonstans i min vardagliga närhet, så finns en skata som har glapp i käften. Så fort jag skriver något i bloggen, som rör lokala händelser, eller människor, så ska det skvallras.

Men det fina är att hon tror att jag inte har fattat att det är hon.

Fast, jag gör som jag brukar: kill with a smile. Always.

Effektivaste sättet.

 

0

19 responses to “Om kärringjävlar

 1. Anonym skriver:

  oooh, vet precis vad du menar! Jag tror det är olyckliga, avundsamma människor. Du gör helt rätt…..keep on smiling 😉

 2. Annika skriver:

  Säg till henne att skaffa sig en blogg som alla andra 🙂

 3. spenaten skriver:

  Så nu vet grannarna bredvid att du ser dem näcka i badrummet… eller är det ”värre” saker…?
  😉

 4. FilMa skriver:

  Tror du poletten trillar ner nu då????? Är hon någorlunda funtad så kommer du nog märka det på ett eller annat sätt. Tippar på att hennes käft kommer att glappa ännu mer efter detta, tyvärr:(

  1. MonasUniversum skriver:

   Darling, jag skriver allt med flit. Även om hon läser detta så kommer hon tro att jag misstänker någon annan. …och det kan hon gärna få fortsätta att göra!

 5. kakan skriver:

  Här suckar man över skoluppgifter som ska skrivas, surfar in här, scrollar ner och sätter nyponsoppan i halsen, såg att du lagt upp min kommentar i inlägget. Det kommer bli en bra dag trots allt! Du är för härlig Mona!

 6. Katarina skriver:

  Hmm, jag tror att du bor i en hood där kvinnor i genomsnitt har mer tid att skvallra än män, då flera lever i gammaldags förhållanden (jo, en del skulle kalla det ”traditionella” men så f-n heller, det fanns en kort stund på 50-talet i en lite borgarklass, annars har kvinnor jobbat lika mkt eller mer än männen i världshistorien!) och jag tror att den fördelningen gör kvinnorna bittra o missunsamma, eftersom de inser någonstans på vägen att de faktiskt inte behövs av någon – ungarna har klasskompisar och gubben har jobbarkompisar, och själva har de… inget vettigt att säga efter några år m shopping, bantning o yoga. Då måste de ge sig på sådana som dig! Men du vet – all marknadsföring är bra marknadsföring, så låt henne snacka, hehehe.

 7. falkenfranorr skriver:

  ”Älska din fiende så lägger du glödande kol på hans huvud” stod det visst nånstans i den där boken man fick när man komfimerade sig för typ 25 år sen. Men rdsrpåket satte sig och nånstans ligger väl boken med. Bra jobbat. Bara att le och ge dem på task bakvägen utan att de fattar var de kommer från.

 8. hondjuret skriver:

  Och du är förstås heelt oskyldig, Mona? 😉

  Ha en riktigt fin helg nu!

  Tant E 🙂

  1. MonasUniversum skriver:

   Haha, jag är sällan oskyldig, men jag är alltid ärlig…=) Detsamma du!

 9. Zandra skriver:

  Gissar på att det skvallras angående grannhuset med insyn? 🙂

 10. Anna skriver:

  Undrar detsamma, har oxå en kärringj*vel i min närhet, men inte länge till, då jag ska byta miljö inom kort 🙂 Förbannat trött på bitchiga kärringar som far med osanning och lever på att snacka skit. Vilket värdelöst liv dom måste ha som inte kan vara ärliga och trevliga.

 11. Butta skriver:

  Vad pinsamt för henne!

 12. gudinnan skriver:

  Som ett kinesiskt ordspråk säger…
  Spill inte energi på onda människor utan köp trumpeter till hans barn

 13. Anna Kropp skriver:

  Her loss (amerikanska)
  Det är ensamma stackare. Som måste bry sig om andra. Egentligen är det bara synd om de som snackar.Som sagt. Kill with a smile. Inte värt energi. Kanske inte ens ett inlägg. Men jag fattar varför! Skål då! Jag kör lite ost i kväll visar det sig. Kom hem med 5 kilo. Typ.

 14. M skriver:

  de finns överallt. använd dem taktiskt…

 15. Ofelily skriver:

  Keep on smiling! 😀
  Du är för jävla härlig!

  Hoppas du får en underbar helg!

 16. Malin J skriver:

  Sådana finns överallt tyvär.Just keep smiling. Själv har jag varnat mina vänner: Ser du mig i bråk med någon och jag ler, så vet du att jag nåt jävulskap i tankarna. Börjar jag skratta så spring. Jag tål en hel del men går någon över gränsen är det bäst att de ser upp.

 17. shrin skriver:

  Vi är lika bitchiga allihopa… På ett eller annat sätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *