Om idag, 13 juni 2012

Idag kommer jag blogga skitdåligt. Basattnivet.

Först ska jag på skolavslutning. Jag sitter i styrelsen i skolans föräldraförening och vi har som tradition att ge klasslösa lärare presenter. Alltså alla dom som jobbar som musiklärare, gympalärare och..ja, ni fattar.

Och eftersom jag råkar äga ett företag som säljer inredningsprylar till butiker så blir det rätt bra presenter till skitbra priser…ja, ni fattar det också.

Så i ett par dagar så ha min koncentration ägnats åt dessa 20-talet personer och presenter. Halva gårdagen gick åt att slå in grejerna, sen var jag tvungen att vara med på ett snorviktigt möte och klockan 16 drog jag iväg till en studentskiva med en förpubertal taliban.

På vägen hem, typ 20.00 höll jag på att köra av vägen när det plötsligt gick upp för mig att jag fullkomligt glömt bort två viktiga saker: presenter till talibanens fyra lärare samt godis. Jag hade lovat klassföräldrarna att jag skulle bjuda alla barnen på godis eftersom vi även råkar ha ett gäng videobutiker med stora godisavdelningar. Toti glömtborski.

Så det var bara att dra järnet till jobbet och plocka presenter från hyllorna. Godiset får vänta till nu, om en stund, hann inte igår kväll.

Sen var det en annan sak också. Idag fyller jag år. Ni vet ju vad jag tycker om det så härom dagen så sa jag till maken att jag inte hade lust att fira min födelsedag. Om inte annat så för att han inte ens har frågat vad jag vill ha, och d e t är klart oroväckande. Jag är så gammal att jag inte gillar att få saker som jag inte har önskat mig. Och ibland blir det lite tokigt när han är igång på egen hand. Dessutom önskar jag mig bara en enda sak. En vit utemöbelhistoria, men jag hörde på omvägar att det inte var aktuellt då han (som har noll jefla koll) inte tyckte att det fanns nån vinterförvaring för dom. Vad sägs om altanen, under presenningen, där allt annat står..

Lägg därtill det faktum att när jag ringde honom i går kväll så befann han sig på Bromma Blocks. Jag frågade varför och han svarade: ”skit i det du.” ….och då blir man worried för det finns inte ett skit i den gallerian som jag vill ha. Ska vara chailatte fram till jag dör då..

Nog om det, det blir vad det blir. De senaste åren har jag dessutom bara önskat mig saker till hemmet, alltså inga personliga presenter. Problemet är att hela familjen är jätteupprörda för att jag ställt in den sedvanliga födelsedagsmiddagen. Men jag vill verkligen inte fira nån födelsedag.  I stället kommer jag tillbringa kvällen med Magdalena. Vi ska på nån kändisfest. Och passa på att prata om Bloggträffen.

Väry much more fun.

0

127 responses to “Om idag, 13 juni 2012

 1. Ulrika skriver:

  Stort grattis på födelsedagen! 🙂 Även om man inte gillar själva firandet, att stå i centrum (avskyr det) så är det kul när någon kommer ihåg och gratulerar, eller skickar ett kort. 🙂
  Jag brukar få frågan vad jag önskar mig och sedan får jag något helt annat, så varför maken egentligen frågar har jag ingen aning om…
  Hoppas att Talibanen får en härlig skolavslutning! 🙂

 2. FrauE skriver:

  Grattiskram Mona! Önskar dig en bra dag och loungemöbler 😉

 3. ÅsaC skriver:

  Grattis på födelsedagen, även om du inte tycker om den 😉

 4. Camilla skriver:

  Grattis!

 5. gudinnan skriver:

  Let me guess tanten fyller nåt närmare 60 än 30? Men häng inte läpp för det…finns säkert en å annan läsare som tycker du inte ser en dag över 39!

 6. Lisa skriver:

  Grattis! 🙂 Håller tummarna att Maken har kommit på något bra åt dig.

 7. Bonita skriver:

  Stort Grattis får man önska va? Även om du inte vill fira menar jag? Jag gillar dig ju och då är det himla svårt att låta bli nämligen. I do it..

  GRATTIS på födelsedagen bästa Mona! Hoppas du får en bra dag oavsett om du firas eller inte.

 8. Singelmamman skriver:

  GRATTIS tant. Nu är vi snart lika gamla. 🙂
  Ha en fantastisk födelsedag.

 9. Freddan_malmö skriver:

  Grattis ”gamling” och hoppas du får en förbannat bra dag idag oavsett om du blir firad eller inte :-))

 10. Anna Ling skriver:

  Grattis på födelsedagen! Hoppas den ändå blir fantastisk! 🙂 Stor Kram!

 11. Elin V skriver:

  Min stora tös fyller 8 år idag, och när även favorit-bloggerskan fyller år så kan det ju bara vara en toppen dag! Stort grattis till dig och tack för alla skratt du bjuder på 🙂

 12. Ragdoll skriver:

  Grattis på födelsedagen! Även om du inte vill fira…

 13. Stina skriver:

  Grattis på födelsedagen! Hoppas att du får en fin dag 🙂

 14. Camilla skriver:

  Grattis på födelsedagen! 🙂

 15. Grattis till oss idag!

  Har alltid älskat att fylla år. Nu är det mer ljummet. Typ ”bra att man överlevt ett år till”. 🙂 Själv ska jag ha hit mor, far och mormor på middag. Min karl gör bästa grillade kycklingen och jag ska baka Brittatårta. Mer avancerat än så blir det inte.

  Hoppas du får en suverän kväll och att du hinner till posten. 😉

 16. Hanna skriver:

  Grattis Mona!! Sen är det superfint det ni gör för lärarna, säger en annan lärare:)

  Själv lyckades jag få en tid på vårdcentralen idag (pga återbud, annars skulle jag få tid i början av augusti…) Ska försöka få en remiss…

 17. Stort grattis till dig!!!

 18. Helin skriver:

  Grattis, och du jag har förståelse för det där med att inte vilja fira. Förra gången jag fyllde jämt var big ångest och jag vägrade ha fest och fira något. Sen kom jag på att den dagen kom och jag blev ett år äldre vare sig jag ville eller inte så då var det lika bra att döva ångesten och festa ordentligt med familj, syskon och goda vänner så att jag fick lite goda minnen från ångest dagen istället.

 19. Jeanette skriver:

  Grattis på födelsedagen!!
  Hoppas du får en jättebra dag iallafall.

  Min man brukar t om glömma bort att säga grattis till mig…. Men sedan flera år tillbaka köper jag både julklappar och födelsedagspresenter till mig själv.

  Pörrfekt, då får jag precis vad jag vill ha… 😉 ha ha

 20. jasmine skriver:

  stort grattis på din dag idag 🙂

 21. Näeh Mona! skriver:

  Så ego kan man inte vara! Om familjen vill fira dig så ska det firas!! Talibanen är fortfarande ett barn, sånt är viktigt för henne!

  Shame, shame on you!

 22. Nina skriver:

  Grattis Mona! Det är klart du ska fira DIN dag!!!! Tänk på motsatsen att inte fylla år alls inte är så kul, ellerhur vaaa!!! ;o)

  Hejdå!!

 23. Frida skriver:

  Grattis Mona på födelsedagen!!

 24. Annelie M skriver:

  Önskar dig den finaste dagar av Mona, det är du värd!

  1. Annelie M skriver:

   Menar naturligtvis den finaste av dagar 🙂

 25. Viola skriver:

  Grattis även om du inte vill fira… Jag gör precis som Jeanette, köper mina egna presenter och julklappar OCH jag köper dom när det passar mig ( dvs, när jag hittar något jag vill ha ), sedan om maken törs kommentera mitt inköpvså tackar jag så mycket för julklapp/födelsedagspresenten (vilket som passar bäst i tiden) och han får dåligt samvete och allt är färdig pratat om det, kan slutet bli bättre? 🙂

 26. Agneta E skriver:

  Grattis på födelsedagen.
  Trösta dig med att hur många år du än fyller så kommer du inte ikapp mig.

 27. ihemmetslugn skriver:

  Grattis på 25 års dagen =)

 28. Malde skriver:

  Ett stort GRATTIS och ett rungande HURRA FÖR MONA kommer från mig.

  Önskar dig en sjuhelvittes bra födelsedag!

 29. Vivi skriver:

  Ett stort grattis på dagen.

  Köp möblerna till dig själv så vet du vad du får. Det är lättare att få förlåtelse än tillstånd 🙂 När de väl är på plats så blir han nöjd och tycker det är perfekt. Han vet bara inte om det än.

  Ha en bra dag.

 30. Sara skriver:

  Grattis!!

  Har läst din blogg en tid men inte kommit mig för att kommentera men tyckte det hade vari ofint av mig att inte gratulera, så grattis igen och hoppas att det blir en bra födelsedag 🙂

 31. Sandra skriver:

  Ett stort Grattis på födelsedagen! Hoppas du får en super dag även fast du har mycket att göra! Kram på dig!

 32. Tant T skriver:

  Grattis då – o eftersom det är DIN dag så får du göra som du vill, även ställa in familjefirande 🙂

 33. Annicka skriver:

  Grattis på födelsedagen, hoppas den blir bra trots alla hinder på vägen.

 34. Åsa skriver:

  Ett stort grattis på födelsedagen! 🙂

 35. sandra skriver:

  Älskar din blogg,keep it up. Och ett jätte jätte stort grattis pà din födelsedag!!!KRAM

 36. Mini skriver:

  Passar på att säga GRATTIS jag med!

 37. Gabriella skriver:

  Grattis!

 38. Lotta skriver:

  GRATTIS världens bästa Mona, som förgyller och förlänger våra liv. Kanske Mr make kan köpa det svindyra bordet från Svenskt Tenn. Hoppas du får en bra dag!

 39. ÅsaiSkåne skriver:

  Grattis till dej (och till mej) idag! Vi är födda samma dag har jag listat ut. Och det speciella med att vara född den dagen – en söndag – just det året – är att efter 30 fyller man bara år, man blir inte äldre, så länge man kommer ihåg att dricka bubbel på sin födelsedag!!! Så då har vi en bra dag idag då, Ok?

 40. Malin J skriver:

  Ett stort grattis på födelsedagen! Ha så kul i kväll.

 41. Petra skriver:

  Grattis på din dag 🙂

 42. Eva S skriver:

  Jättemycket grattis till Sveriges häftigaste bloggerska! Jag bara älskar att titta in hos dig och jösses vad du delar med dig liksom alla dina hang-ö-raonds! Tack, tack, tack!!! Önskar dig en fantastisk dag!

 43. Sassa skriver:

  Grattis på din dag iallafall! Hoppas på att maken ger dig utemöbler eller kaffe då:) Ha en underbar dag!

 44. Fridala skriver:

  Grattis på födelsedagen! Hoppas solen skiner och att du får vita möbler ändå! 🙂

 45. A-K skriver:

  Grattis på födelsedagen, hoppas att du får en underbar dag 🙂

 46. Lotta skriver:

  Grattis Mona nu är du ett år äldre o rynkorna desto fler:-) Drick lite bubbel o ha skoj idag

 47. A-K skriver:

  Grattis på födelsedagen, hoppas att du får en underbar dag 🙂 Jag känner inte till någon man som lyckats köpa en ordentlig födelsedagspresent till sin flickvän/fru :p

 48. Linda skriver:

  Grattis på 28 års dagen 😉
  (Jag följer min pappas rutin….fyller 28 varje år)

 49. Veddis skriver:

  Grattis söta Mona. 🙂 Lycka till ikväll med Maggan och ha en underbar dag, det är du värd. 🙂

 50. Ullis skriver:

  Ett stort GRATTIS på din Dag! Hälsa Maggan och njut av dagen!

 51. Emma skriver:

  Grattis!! 🙂

 52. Lillemor skriver:

  Grattis på födelsedagen! Tack för din roliga blogg och det morgonliga läsningsnöjet! <3

 53. Åsa i Svedala skriver:

  Grattis !
  Eftersom det faktiskt är din födelsedag, får du ju fira den som du vill, eller hur ?
  Själv har jag firat 20 års jubileum, dvs har jag fyllt 29 i 20 år ;o)

 54. paula skriver:

  GRATTIS GRATTIS på dig TANT 😛

  när det gäller presenter till lärare… hmm där är jag nog en som inte alls är villig på att ställa upp på sånt hahaha.. varför? därför att skolan ska vara gratis eller hur? där jag bott, där finns det familjer med kanske 3-5 barn i olika klasser… så ska man då lägga ut allt fårn 20-50 kr per unge, det blir en slant, och lever man på existensminimum så blir detta tufft. Men hur då tänker ni?
  ja sätt er i en sits, där ni bara får hjälp med enbart, boende, och el… har man abonnemang som man ej kan säga upp omgående, ja då försvinner de små slantarna till matpengar dit, om man nu inte väljer att skita i o betala o hamna hos kronkalle, för att i framtiden aldrig mer komma på fötter??

  nej, bort med dessa presenter, alla dessa, ” barnen ska ha med sig 20kr till glass på utflykten” barnen ska ha med sig matsäck” .. (wtf matsäck?? vart tog lunchen vägen??) …så , i barnens förra skola så har de tagit bort ALLT, eftersom det är förbjudet enligt skollagen att ta emot pengar, att ens skriva att det ska samlas in.. så alla utflyktsbarn, de fick lunch från skolan,skolan körde ut detta.. alla lärarna tackade för alla presenter, men NEJ tack… detta gäler även på förskolorna, DE får INTE ta emot pengar eller ha insamlingar… det är olagligt.. =)

  kan vara en tanke till er alla i de lite finare hooden..=)

  1. Bor också i "finhood" skriver:

   Min kommun räknas också till ”finhooden”.
   När mitt barn gick i skolan så var det exakt samma sak som du skriver. För det FINNS dom som faktiskt inte har råd. Och skollagen, som du skriver.
   Vid utflykt så meddelade man skolköket ett par dagar innan så skickade dom med lunchpaket till utflykten istället för lunch.
   Däremot så var klassen väldigt aktiv så vi hade en bra klasskassa genom olika jippon så presenter till klassens lärare fanns det alltid en slant till.

   Sen glömde jag säga grattis till tanten innan när jag var upprörd över att hon var ego och bytte ut familjefirande mot nåt kändisjippo. Grrr.

   Men grattis Mona, du vet att du är bäst ändå. Fast jag blev (är) upprörd. Puss!

 55. Cina skriver:

  Jättegrattis, hoppas du får en alldeles underbar dag och att den blir som DU vill ha den!!!
  Kramar

 56. Annette skriver:

  GRATTIS! Hoppas du får en bra dag! Jag har oxå ställt in mitt firande i flera år nu, vill man inte så vill man inte …. Kramar

 57. Jessica skriver:

  Grattis grattis!!!! 😀

 58. Sofia skriver:

  GRATTIS på kalasdagen!! Du blir bara bättre o snyggare med åren! 🙂

 59. Towe skriver:

  Hipp hipp hurra för dig idag! kram towe.

 60. Malin skriver:

  Stort Grattis på födelsedagen!!!

 61. Inkan o Ligan skriver:

  Ha en underbar dag ! Tazz&Kram

 62. Fina frugan skriver:

  Ett stort grattis på födelsedagen!
  Hoppas att du hinner njuta lite också!
  Kram!

 63. Mia skriver:

  Grrrrrraaatttiiiissss!!!!!!!
  Hoppas du får en bra dag!
  Kram Mia

 64. Lena skriver:

  Stort GRATTIS på din dag Mona!
  Hoppas den blir alldeles, alldeles… …underbar! 🙂

 65. Camilla skriver:

  Hipp hipp hurra på din bemärkelsedag.!

 66. My skriver:

  Stort GRATTIS!!

 67. heidi skriver:

  grattis grattis på dig!!! ha en underbar dag nu kram heidi

 68. SMultronblomman skriver:

  Grattis på din dag, Mona!!!! <3
  Hoppas du får utemöblerna du önskar. Ha en härlig kväll med Magdalena.

 69. Linda skriver:

  Stort grattis på födelsedagen

 70. Ann-Louise skriver:

  Grattis Mona!

  Passar även på att tacka för att du dagligen ger mig minst ett gott skratt.

  Tack för det!

 71. sarah skriver:

  grattis härliga mona

 72. Lotta skriver:

  Grtattis du härliga människa..

 73. Tinna skriver:

  Grattis Mona och kom ihåg att det är
  mycket bättre att fylla åren med .LIV än livet med år ;)))

  Puss Puss på båda kinderna!

 74. Ann skriver:

  Grattis på födelsedagen! Ålder är bara en siffra och ”vi evigt unga tanter” som känner oss som 25 tills vi tittar oss i spegeln kan ialla fall trösta oss med att det finns bot även mot det. Vi tar helt enkelt av oss glasögonen innan vi utför denna manöver och vill man göra det ännu behagligare så är det bara att tona ner belysningen,kan gå i god för att denna metod fungerar! Harenu bääääst! Kram på sej

  1. Anna/PJAK skriver:

   Speglar ljuger, det vet alla. Iaf enligt min mormor och hon brukade inte ljuga. Så det måsta vara sant 😉

 75. Småländskan skriver:

  Instämmer i grattiskören!
  I din ålder gillade jag att fylla år, i min ålder kan det liksom kvitta…

 76. Lotta skriver:

  Ett stort grattis på födelsedagen! Du är bäst! Herreminje vad du förgyller mina dagar många gånger med dina roliga inlägg.

 77. Ella skriver:

  Ett jättegrattis på din födelsedag! Vad blir du? 25? Det borde du ju fira, det är ju stort att bli 25 och få gå på kändisfest! 😉 Ha en fantastisk dag!

 78. Laila skriver:

  Grattis på Din dag Mona, Önskar dig en fin-fin dag idag 🙂

 79. Ninelin skriver:

  Hipp hipp hurra!

 80. Lotta skriver:

  Grattis söta Mona! Härligt att du firar DIN dag precis som DU vill! Kram

 81. Ella skriver:

  Jätte grattis på din dag! Jag fyller också år idag, typ 36…. Tagit en semesterdag och gör det jag vill. Önskar alltid en överraskning till present av min man och det får jag

 82. Ida skriver:

  Grattis oss då Mona och alla andra här inne som fyller år idag =)

  ”Firar” med familjen och några ur släkten med kycklingsallad och en supergod rabarberkaka med kinuski sås – mums!

  Ha en härlig sommardag!!

 83. Eva skriver:

  Grattis Grattis:-)
  Hoppas du får en fin dag o många presenter;-)
  Kram Eva!

 84. Linda skriver:

  Grattis Mona! Hoppas du får en fantastisk kväll och att dagen går bra – shit 24 presenter!? OCH godis till en skolklass? Bra (och snällt) jobbat Mona!

 85. Åsa skriver:

  Grattis på din dag!

  Älskar din blogg och din humor, är numera en trogen läsare som kikar in här varje dag.

  Ha en bra födelsedag!

  Kika in på min blogg om du har lust, där skriver jag om mig och min familj.

 86. Therese skriver:

  Grattis!!

 87. carro skriver:

  Ja men grattis då 😀

 88. Jen skriver:

  Grattis på dig! Själv fyller jag ganska många år lite senare i sommar, och det börjar väl kännas SÅDÄR, kan jag ju erkänna. Hm…. Nån kändisfest med Magdalena minsann…. jag undrar jag…. hehe…. en tanke dyker ju upp. 😉 Fest blir det säkert, och haha, tja du är ju kändis 😉 du gillar överraskningar va?

 89. Jess skriver:

  Grattis grattis på födelsedagen…..undrar om du läser alla inläggen idag:-))
  (så om jag skriver grattis tant/kärring här lite i smyg…ser du det då ;-))))
  Ha det bäst, imgn är dt min tur att fylla år
  Kram Jess

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Bröst, breast, tetas, tuttar, lökar, pattar…..u name it

 90. Maritza skriver:

  Congrats Mona!
  Håller helt med dej om det där med att få ”presenter”som man inte önskat sej eller ens vill ha kastat efter sej. Usch! Näe, då kan det lika gärna kvitta!! Sen är det väl klart att om du inte vill fira din födelsedag så gör du inte det, det är din dag och då bestämmer du1! Det är inte egoism som nån här ovanför antydde, vill man inte så gör man inte.
  Om familjen är så jäkla heta på att fira kan dom väl käka tårta ändå.

 91. Stort grattis till dig kärring 😉

  Hihi…

  Hoppas du får en trevlig födelsedag oavsett hur du firar den. Hoppas att maken hittar på något mysigt och trevligt till dig ändå.

 92. Åsa skriver:

  Stort grattis på din dag ♥
  Hoppas det blir bra även om du åker runt som en liten skållad råtta. Litar på att Maggan kommer se till att du får massor av bubbel ikväll för att fira i alla fall!
  PUSS

 93. Sjöhäst skriver:

  Grattis, underbara Mona!!!
  Du förgyller mina dagar med dina härliga blogginlägg!
  Hoppas din födelsedag blir fantastisk! Hälsa Maggan ikväll!

 94. pezze skriver:

  brukar inte lämna ngn kommentarer hos dig..
  men nu smyger jag in här o säger:
  grattis på födelsedagen,även om du inte känner för fira det!!!
  så passa på o köp ngt bra te dig själv.. det förtjänar du!!!

 95. Tess skriver:

  Bon Anniversaire =)

 96. Randiga Tankar skriver:

  Grattis på din dag Mona!
  Hoppas ni får kul ikväll du o Maggan.

  Kram!

 97. Åsa skriver:

  Ett jättegrattis på din dag! Hoppas att den blir bra till slut.

 98. Singelmamman skriver:

  GRATTIS! Nu är tant nästan lika gammal som jag. 😀

  Ha en härlig, lat, champagnefylld dag!

 99. Janine skriver:

  Happy Birthday to youuuuuuu 🙂

 100. Åsa skriver:

  Stort grattis på idag på din födelsdag!;-) Hoppas du får en underbar kväll ikväll!

 101. LisaN skriver:

  HIPPHAPPYGRATTISBIRTHDAYHURRA!!!!!!

  Jag håller nog med du – fira födelsedagar är överreklamerat, man blir så himla besviken numera så man kan lika gärna ha party för sig själv istället.

 102. iA skriver:

  Och jag fyllde igår~ Och min sambo är väldigt lik din man, man blir gaaalen på honom men älskar honom ändå, och för det vill man bara slå honom också. Typ.

  Oh, well. GRATTIS <3

 103. Anitha skriver:

  Level up! En ny nivå är nu tillgänglig i spelet, samtidigt som du hunnit samla på dig resurser från samtliga föregående levels. Beakta att där yngre spelare måhända har yttre fördelar, så har du ALLA ANDRA fördelar. Inklusive en plånbok som kan fixa de där yttre grejerna när och om du skulle känna för det. Så kasta åldersnojan överbord, vet jag, och fira!

  GRATTIS!

 104. Cata L skriver:

  ❀❀❀♫♪♫•*¨☆*•.¸¸❤¸¸.•*☆¨*•♫♪♫❀❀❀
  Ett Innerligt Grattis, Du Bästaste Mona!
  ❀❀❀♫♪♫•*¨☆*•.¸¸❤¸¸.•*☆¨*•♫♪♫❀❀❀

 105. Camilla skriver:

  Grattis!

  (Hälsar dottern till norrländskan som blev dagens bästa på trädgårdsmässan 🙂 )

 106. Lantis skriver:

  Stort Grattis på födelsedagen!

 107. Ebba skriver:

  G R A T T I S Mona!

  Idag är det din dag, då får du göra den till vad just du vill!

  Tack för att du gör vår vardag lite roligare <3

 108. Petra skriver:

  Grattis på din dag och tack för alla goa skratt man fått här på din blogg, hoppas du fortsätter i evigheter 🙂

 109. Hanna W skriver:

  Stort grattis på födelsedagen!!

 110. Anna/PJAK skriver:

  Grattis på födelsedagen!

  Vad då fira födelsedagen?? Räcker det inte med att man är tvungen att fylla år varje år?? Har inte firat en gång sedan jag fyllde 8 eller nå’t……. Får man bara sånt man inte vill ha eller tycker om så kan man liksom lika gärna låta bli.

 111. Adnil skriver:

  Grattis på din dag! Hoppas du hinner njuta lite oxå av den.

  Kram Linda

 112. Åsa i Uppsala skriver:

  Stort JEFLA grattis! Sköna du!

 113. Jill skriver:

  Grattis!!!! Hoppas du får en toppen dag och kväll:)

 114. Gunilla skriver:

  Stort grattis på din födelsedag!

 115. Marie skriver:

  Grattis 🙂

 116. Ma1in skriver:

  <3

  Hoppas du får/fått många kramar idag och får en fin kväll. Glöm inte djupa andetag! Vackert väder fixade vi åt dig.

 117. Mira skriver:

  Grattis på dig tant 🙂
  Hoppas du har en härlig födelsedag!
  Gillar din blogg jämt görmöe som vi säger här i värmland 🙂

 118. Liten skriver:

  Hipp hurra för dig idag!!! Får vi se en helfigursbild i kväll så nya frisyren syns ordentligt?!? Varit en del ickehelfigur på sistone… 😉

 119. Shrin skriver:

  Nämen, Stort grattis till ett år äldre och ett år klokare! 🙂

 120. Angelica skriver:

  Grattis på din födelsedag!!

 121. Elenor skriver:

  Största grattis hälsningen till favo bloggerskan!

 122. Mai-Lis skriver:

  Stort grattis på födelsedagen! Vi båda har födelsedag idag!

 123. Ann skriver:

  Men w t f – det är klart att du ska firas. Hurra hurra hurra hurra!!
  ☼ Kram ☼

 124. Katarina skriver:

  Stort GRATTIS på födelsedagen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *