Om hur aktiv jag var på jobbet igår

img_4323

Nä, det är ingen fejkbild. Dumma maken fotade mig när jag råkade somna på mitt skrivbord. Sov sött i 1,5 timme och när jag vaknade var jag stelopererad i nacken. För säkerhets skull lade maken ut bilden på sitt instagram.

 

Hörde jag no-sex-for-the-rest-of-the-month?

5

12 responses to “Om hur aktiv jag var på jobbet igår

 1. Jeanette skriver:

  😂😂😂

  1. Emma skriver:

   😂😂😂😂😂😂😂

 2. Susanne skriver:

  😂😂😂😂😂😂

 3. Ulrika F skriver:

  Du lyssnar väl ordentligt och drar i handbromsen när det behövs <3
  Men kul make… Hehe, hans förlust 😉

 4. Cicci skriver:

  Hahaha… 😂

 5. Smultronblomman skriver:

  Nackspärr de Lux Special Turbo! Schysst gjort av maken! Not. 😄😎😱

 6. Ammi skriver:

  Du hade tur som inte somnade sittande med hakan stödd på handen. Det hände min kollega som lyckades nöta sönder ett par nervtrådar i armbågen med dropphand som följd – samt sjukskrivning på obestämd tid. So stay awake!

 7. MajaSkellHell skriver:

  skaffa en bäddbar soffa o släng dig i

 8. Helena m. 4 skriver:

  Ha ha, jag vet med säkerhet att jag såg tant i bilen i full karriär svängandes in mot CityGross (stod vid övergångsstället) med telefonen i högsta hugg… så liiiite vaken måste du varit… 😉

  1. Mona skriver:

   Men, det v a r du? Kände inte igen dig. Har du gått ned i vikt? Köpte lunch där och somnade efter den, haha!

   1. Helena m. 4 skriver:

    Ha ha ha… I wish, men tack… livet är lättare nu (say no more)
    Jobbar ju också ett stenkast från dig nu 😉

 9. Malin skriver:

  Mitt candle ”english garden” har dött då det är ca 2 cm kvar i burken. Visst skulle de ha sån kvalitet att de brinner ner helt? Sist bara glödde de tre vekarna och nu är de ”döda” Jag verkligen älskade den doften. Finns de i ngt annat format och finns något villade candle mes lavendel?????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *