Okej, den är här dagen går fetbort

Det finns måndagar, sen finns det måndagar. Idag har jag haft ett tempo på 200 km/tim.  Har inte svarat på mejl sen dackefejden så jag var tvungen att lägga ett par timmar på det.

Drack té utan te. Jättebra. Not.

Granne i huset kom upp och sa att jag fått en bot. Jag stövlar ned till idioten som var kvar på parkeringen och frågar varför i h-e jag fått en bot när jag har tillstånd.

Den gäller på förhyrda platser”.

”Näe, det gäller ÖVERALLT här. Så länge den sitter väl synlig i fönstret.” 

Då drar idioten upp rutan och fortsätter att skriva i sina papper. Trodde fan jag skulle få en hjärnblödning. Tursamt nog för honom så var jag inte på bråk-humör, annars hade jag fått honom att ångra att han klev upp i morse. Vände på klacken, åkte upp och mejlade ansvarig hos värden. Som genast skulle lösa saken. Så klart.

Åkte iväg långt som f-n, till några av våra butiker i norra Stockholm. Väl framme så hade jag glömt nycklarna. Så himla bra.

Efter några timmar är jag tillbaka på jobbet, parkerar bilen, går upp till kontoret. Jobbar i två timmar. Kommer ned till bilen.. SOM STÅTT PÅ TOMGÅNG under hela tiden! Bra bra bra. Idiot.

Iväg till zoo-affären eftersom maken har kris med fiskmat till sina fula fiskar och bad på sina bara knän att jag skulle fixa. Ni gamlingar här vet vad jag tycker om hans akvarium. Kutar in och får tag i en jeppe. Förklarar att jag ska köpa mat fiskar och minns bara att burken är svart. Kanske med ett M på. Och tillägger lite klämkäckt i förbifarten att det är makens fiskar och att jag avskyr dom. Givetvis så måste jag ha råkat på ordföranden i Sveriges Akvariumförening, för jeflar så sur han blev. Är säker på att han endast tänkte på fiskarnas överlevnad när han räckte mig burken medan han snörpte på munnen.

Hem för att laga mat. Glömde bort att snickaren är där och jobbar. Han lagar taket i köket. Som maken för nåt år sen rev ned delar av med sin älskarinna: kofoten. För att han ville ”kolla hur högt i taket det var under innertaket”.  Dåren.

Således får jag aningen svårt att laga middag till familjen inklusive mormor och morfar. Men 18.15 drar jag. Ska till Hamburger Börs och se dom här med fröken Stielli:

Jag hoppas v e r k l i g e n att de får mig att omvärdera den här dagen.

9

7 responses to “Okej, den är här dagen går fetbort

 1. Ser jag Anders Lundins nuna? Då vete fan om jag tillbringat kvällen på Hamburger Börs. Vore det förresten inte ett utsökt namn på en hamburgare hos Donken eller Max eller Burgerkungen?

 2. Lotta skriver:

  Alltid när jag läser din blogg blir jag på gott humör.Skrattar alltid som en tok.Dels för du är en så härlig människa och sen för att jag har det ungefär som dig med den man jag delar tidning med.Kram på dig.

 3. Katarina skriver:

  Haha asg* du är föör underbar! 🙂 Jag blir slut bara jag läser all galenskap du råkar ut för under en och samma dag (tur det bara är måndag en gång i veckan) Härliga du som delar med dej av din vardag, kram på dej!

 4. Annelie M skriver:

  Du är overklig Mona! Inte alla som lyckas få mig att skratta högt :o) Hoppas att kvällen blev underbar….

 5. Mr Lee skriver:

  Tur att dagen gick fort…

 6. Lillamy skriver:

  Låter som en kanondag… NOT! 😉

 7. miaou skriver:

  Och vem bär skulden till allt rivandet, maken eller älskarinnan? Maken förstås!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *