Oh lovely monday

IMG_8297Amen alltså. Det är s i n n e s s j u k t mycket att göra just nu. Vi har sjukdom på kontoret och eftersom vi bara är 4 stycken så slår det hårt om någon/några är borta. I synnerhet när det kommer shitloads med svart/grå ponchosar. Packade över 100 igår … plus en massa annat … och det blir ännu mer idag.

IMG_8301

Mitt i allt var jag tvungen att hämta talibanen i skolan då hon hade en akuttid hos tandregleringen. Delar av hennes tandställning lossnade i helgen.

IMG_8304

Tillbaka till kontoret. Jobba sa*an. Vid 14.30-tiden kom Wilmer-Malin med lunch. IMG_8303Jag är helt värdelös på att be mina vänner om hjälp. V ä r d e l ö s. Är van att alltid vara den som hjälper men både ”K” och Malin får mig på något konstigt sätt att ta emot hjälp. Fifasen som de ställer upp på mig. IMG_8307Kom hem och noterade att det sakta men säkert går framåt med badrummet. Med lite tur är det färdigt före jul. Skoja bara, det ska vara färdigt inom några veckor. IMG_8298Hann andas i 10 minuter innan det var dags att sätta sig i bilen och köra till dansskolan. IMG_8330Talibanen tävlingsdansar ju och tränar 5 dagar i veckan på Kindahls Dansskola. Gemenskapen mellan dessa tjejer är fantastisk. Så även mellan oss så kallade dans-morsor. Tävlingssäsongen sätter igång nu i slutet av månaden och SOM jag ser fram emot det. Jag och en annan mamma är tävlingsledare och även om det tar en himla massa tid så är det den roligaste hobbyn jag har. IMG_8323IMG_8314Idag tisdag. Trött som en babian men det är snart helg.

 

Häpp!

14

17 responses to “Oh lovely monday

 1. Anne skriver:

  Trött som en gnu kanske, men fin tröja har du iaf. 😊

 2. Raggoparden skriver:

  Jo, det här med Bookbeat. Trots att jag är en bokslukare har jag inte testat detta med läs-appar förut. Jätteskoj! Jag laddade hem en bunt före resan med den urtråkiga Gotlandsfärjan. Och så länge jag läste från telefonen var allt lugnt, men när jag ville byta till talbok när jag rullade i land fungerade inte bokmärket!
  Kollade med Mannen som använder Storytel, och där kan man skifta obehindrat mellan läs och lyssningsläge. Om du har tumme med Bookbeat, prata gärna med dem om detta. Jag tänker byta när provmånaden är slut 😉

  1. Mona skriver:

   Eva, ring BookBeat och prata med dom, de är supertrevliga. Jag har inte det problemet alls!

   1. Raggoparden skriver:

    Tack. Mejlade och fick snabbt svar, de har inte den funktionen 🙂 men funderar på att utveckla den.

 3. Maja S skriver:

  När vårt badrum gjordes om så var det klart på 3 veckor.
  Ert badrum verkar ju vara ett evighetsprojekt :O
  Där ni dessutom får släpa material själva också.

  Renoveringar o fix är ju sååååå drygt. Men skönt när det är klart 😀

  1. Mona skriver:

   Det beror mest troligt på att det är ett försäkringsärendet. De betalar allt utom rörmokarjobbet. Det får vi själva stå för.

 4. Annikaf65 skriver:

  När jag var i Bromma för några veckor sedan så åkte jag förbi Kindahls och var ju även på Bromma Blocks😄tänkte på dig då att där är dansskolan där Mona brukar hänga tänk vilken inverkan du har på mig hehe

  1. Mona skriver:

   Haha, fast det är inte där jag hänger. Det är en avknoppning från originaldansskolan. Men, då var du nära mitt jobb för jag jobbar bara ett par hundra meter därifrån!

 5. Mia skriver:

  Åh då kommer snart min poncho!! 👏 Kommer handdukarna jag beställde i samma paket tro?

  1. Mona skriver:

   Med lite tur. Väntar en ny sändning från leverantören. Det har varit mässor…därav dröjsmålet.

   1. Ragdoll skriver:

    Min poncho också kanske… Det där med att när man väntar på nått gott har liksom slutat fungera.

 6. Pi@ skriver:

  Sjysst polare som bjuder en allergiker på nötter. *skojar*

  Bra, att du även tar emot hjälp – det är bara Village candle som har två vekar att bränna…

 7. Annika Olsson skriver:

  Tur att det snart är kryssning på agendan 😃💃🏻👠🍾

 8. Maria skriver:

  Finns det ingen lokaltrafik där ni bor?! Jag känner talibaner som själv tar sig både hit och dit med buss/tåg 😉

  1. Mona skriver:

   Jodå, hon tar sig dit själv men ibland har jag möten där och åker med. Däremot är hon mörkrädd så jag brukar hämta henne.

 9. Maria med 4 skriver:

  Jag fick mina Village Candle igår. Tack så mycket! Crisp Apple är perfekt så här års!

  1. Mona skriver:

   Varsågod, och jag håller med; den är supergod. Och underskattad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *