Ödmjuk

TACK för alla fina kommenterar i mitt inlägg om talibanen och en eventuell diagnos. ❤️ Jag värdesätter verkligen era egna erfarenheter och att ni delar med er. Av alla kommentarer var det bara ett riktigt rövhål som skrev något elakt om min roll som mamma men det åkte i papperskorgen eftersom det var ett vidrigt personangrepp. Blir lite förvånad över hur någon lågbegåvad krake på allvar tror att jag godkänner en sån kommentar! Tillbaka till er andra;  det är verkligen sant så som någon av er skrev: man ä r inte sin diagnos, man h a r den. Så klokt. Jag har kontaktat skolan och hennes mentor tycker att en utredning är bra. Vi kommer gå vidare och jag tar med mig allt vad ni sagt och återkommer längre fram när vi vet mer!

 

Och vad beträffar min husspindel; jag har shitloads av släktingar till honom och jag låter dom alltid vara. Det är sällan de är på golvet, som den igår, utan dom brukar alltid knalla omkring längs taklisten i vardagsrummet. Den som däremot skiter i brallan när han ser dom är maken, hehe!

1

8 responses to “Ödmjuk

 1. Kickan skriver:

  Jag förstår maken, spindlar är skitäckliga men är bra för de tar andra småkryp inne.
  😆👍🕷

 2. Annika skriver:

  Vi dödar alla så att de inte utökar skaran och blir för många. Lär Nisse att elliminera skiten.

 3. Anne R skriver:

  Vi hade massor med spindlar inne. Sen skaffade vi katt.

  1. monasuni skriver:

   Makens högsta önskan. Kommer aldrig att hända!

   1. kristina skriver:

    Trots att vi har två katter har vi spindlar som hälsar på….

   2. Anne R skriver:

    En Maine Coon är som en hund… Som man slipper rasta.

 4. Lisbeth skriver:

  Vilken tur att du var modig nog att ställa en korkad fråga. De är ofta de bästa och nu håller jag tummarna för att Talibanen får all den hjälp hon är värd. Kram till er båda

 5. Malin skriver:

  Att man har spindlar inne sägs betyda att man har bra innomhus klimat 😊.
  Inom den andliga världen är spindeln oftast något bra också, spindeln kommer med goda nyheter sägs det… jag är inte ett dugg andlig. Men inte heller rädd för spindlar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *