Och vad f-n är det här?!

Jag har fortfarande ont i ryggen sen jag ramlade ur sängen och rakt ned på min mus härom dagen. Ehh, hur lät det där då?

Så jag tänkte ta en bild av ryggen för att visa er blåmärket men kom av mig helt när jag såg det här:

Bilden är tagen bakifrån, på höger sida. Ni fattar.

Upptäckte en påse fett som hänger över behå-kanten. På varje sida. Sexigt.

Och nä, behån är inte för liten. Jag går till en behå-expert som alltid brukar säga att hennes jobb är att ta hand om mina boppar, resten av kroppen är hon inte intresserad av.  I klarttext: bröst ska ha en bra behå och är man småfet runt om, well, tough shit.

Fast, helt ärligt så är det löst skinn. Det blir ju så om man tappat 43 kg, så jag får nog tugga i mig det. När jag fixar mina armar i mars-april så ska jag fråga farbror doktorn om han kan slajda över där och skära sig lite, när han ändå är igång liksom.

2

28 responses to “Och vad f-n är det här?!

 1. helma skriver:

  Du ska ju fixa gäddhänget sen. Kan de inte karva lite där också då?

  1. MonasUniversum skriver:

   Jag ska fråga om han inte kan slira in där också. All inclusive liksom.

 2. tantt skriver:

  Men är du säker på att det är fett? Det ser ungefär likadant ut på mig men där är det absolut inte fett utan bara hud som inte hunnit med från BMI drygt 40 till 24 på ett år…får dessutom extrem klåda av trycket under bysten trots perfekt passform på Bhn, det gör ont med tryck på löshud på revben helt enkelt.

  Lyxproblem 🙂

  1. MonasUniversum skriver:

   Du har så rätt, det är löst skinn. Men inte mer sexigt för det. Tvi vale, tur att man inte ser det framifrån. Jag kör förnekelse-stuket..

 3. gudinnan skriver:

  Du det är fan illa om du har fettvalkar när du sträcker upp armen…hur ser det inte ut när du har armarna fladdrande längst sidan??? MOHAAAHAAA

  1. MonasUniversum skriver:

   DIn jävla kärring, är jag förvånad att just du skulla syna mig på den!

   Haha, det var exakt vad jag tänkte när jag lade in bilden!

   1. Fröken Hulda skriver:

    Jag tänkte det men var finkänslig nog att inte skriva det

    1. MonasUniversum skriver:

     Det är ju tur att det finns NÅN som är snäll här! För inte nog med att hon är rapp i käften, hon är tyvärr jävligt snygg också!

     1. gudinnan skriver:

      Eller hur…jag är fan snäll ibland åxå!
      Å som nån sa fan va snygg du skulle bli med lite make up å en bra fotograf!

     2. MonasUniversum skriver:

      Nämen NÄÄÄ, jag menade inte så! =( Det är få människor som är snygga i verkligheten, som skulle bli ännu snyggare på bild. Sug i dig.

 4. Fröken Hulda skriver:

  Det är inte gäddhäng… det är grevinnegardiner… bara så du vet

  1. Mammy skriver:

   Hahaha!!! Grevinnegardiner!!!! Det har jag aldrig hört förut!!!!!

 5. ragdoll skriver:

  Efter gårdagens besked är din blogg ett bra sätt att muntra upp mig på! Den här gången är det dock inte jag som är mitt i det onda men indirekt så är jag drabbad ändå… Att vissa människor ska råka ut för allt, det gör mig så ont!

 6. tiajajja skriver:

  Det är handtag, så barnen har något att hålla i. Jag har 2 barn och …2 handtag:) Man är praktisk som morsa!

  http://blogg.mama.nu/annorlundaunderbara
  Ett sargat ollon ( varning för äckelbild)

 7. Behåfabrikanten skriver:

  Är man över 15 år och normal så blir det så. Bara att gilla läget. Bra kommentar från din behåleverantör! Den snor jag. 🙂

 8. Gabriella skriver:

  Styrketräning! Ger jättesnygga överarmar. 🙂

  1. MonasUniversum skriver:

   Näpp, till och med kirurgen sa att det inte går att träna bort!

   1. MONA skriver:

    Men du det VÄGRAR jag gå med på.
    Jag får väl träna 3 dagar istället för 2 per vecka så jag slipper stå i vassen i sommar.

 9. MONA skriver:

  Jag har alltid varit smal men jag har också ryggfett vid BH-kanterna. Det hör nog helt enkelt till när man nått 40 bast.

 10. Åhhh, det överjefliga ryggfläsket som är mitt personliga mått på om jag ligger bra på vågen eller inte. Veck på ryggen = Några kg + på vågen. När dom sen försvinner vet jag att jag varit duktig flicka. Jojobantaren? Vem? Jag?

  I alla fall…. har läst ikapp här! Först o främst. Vilken GRYMT snygg monter ni ser ut att ha haft i Norge! Vad duktig du varit som kämpat på med mässor till höger och vänster. JÄTTE! Mer skumpa till dig….
  Sen? Ska du operera armarna? Jag har en vän som vill göra det efter att ha gått ner över 30 kilo. Är det en komplicerad grej?

  Sen måste Du ju läsa min PRUTT krönika som blev publicerad på Maggans blogg. Du kanske känner igen dig? HeHeHeHe…. —->http://blogg.alltforforaldrar.se/niiinis/2012/01/11/min-kronika-ute-pa-magdalena-graafs-blogg-igen/

  Trevlig lördagkväll!!!

  1. MonasUniversum skriver:

   Tack för komplimangen darlo! Jo, jag läste din krönika och skrattade…

   Ja, jag ska operera dom. Det finns två varianter: en där de suger ut fett ur tre ”punkter”, vilket leder till att man får gäddhäng. Eftersom det inte är fett jag har,utan lös hud, så skär dom ett snitt från armhålan ned till armbågen. Tror inte det är så komplicerat. Hur som så är det värt det. Lätt.

   Ha en trevlig kväll du med!

 11. Lisbeth skriver:

  För att vara knullhandtag så sitter dom lite väl långt upp men kanske du har en hårt sittande byxlinning då brukar överflödet hamna där uppe för mig

  1. MonasUniversum skriver:

   HAHAHAHAHAHAHA, så SJUKT jävla rolig kommentar!

   1. Lisbeth skriver:

    Hops tänkte inte på det. Jag gjorde som vi gör här i Norrland. var mig själv för en stund

 12. Häxan skriver:

  När jag såg bilden så var den nedre tredjedelen utanför skärmen vilket gjorde att jag för mitt liv inte kunde begripa vad det var för slags hängslen du hade på trosorna….

 13. ullis skriver:

  Åh kan du inte berätta mer om operationen, funderar själv på att kutta lite här och där (fast mest där) när jag gått ner tillräckligt!

  1. MonasUniversum skriver:

   Vänta tills den 23/2, då ska jag träffa kirurgen!

 14. Hahahaha, jag känner igen mig! Fast jag har på undersidan lixom… Hmm!
  Jag måste bara tacka dig för en underbart underhållande blogg och att du bjuder så mycket på dig själv! Helt underbart!
  Jag skrattar så mycket att jag får ont i magen 🙂
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *