Nya kollektioner, middagar och tiden rusar förbi

Herrejösses så fort dagarna går. Har inte gjort något annat än antingen ätit lunch eller middag med kompisar. Och så jobbat en kvart här och där.

 

Oftast äter jag på Trattorian vid Norr Mälarstrand. Älskar miljön och maten.IMG_8585IMG_8586 (1)Pons-Carmen ville inte vara med på bild.IMG_8590Hon har utförsäljning nu på måndag, jag ska påminna er. Säljer kollektionsprover för 300 kr st. Svinbilligt med tanke på att de ligger runt 1000-lappen i vanliga fall.

 

Carmen och jag delar ett intresse. Louis Vuitton. Dock ligger hon före mig med hästlängder. Jag tycker att jag har en del LV-grejer men det är ingeting mot vad hon har. Jag fick henne att tömma sin handväska, bara för att se hur illa ställt det är!IMG_8591Och vi båda är övertygade om att lycka visst kan köpas för pengar. IMG_8593Vi hade skittrevligt, som vanligt, men saknade Malin på LidbyLiving, som skulle ha varit med. Hon har sin utförsäljning på tisdag. Skriver ett inlägg i helgen och påminner er. Ni får inte missa det för det är superpriser: hon säljer utgående kuddöverdrag för 200 pickadoller. Normalt kostar dom 795.

 

Nästa kväll var jag ute och åt med delar av vårt Ullareds-gäng, galningarna Helén och Erika.IMG_8656Hela gänget har en jättedejt om några veckor då vi ska gå på Hamam. Har aldrig gjort nåt sånt och kommer skita på mig. Råkade titta på en video från stället vi ska till och det är MÄN som skrubbar en ren. Kommer dö på riktigt.

 

Hade ett möte med Jens, som har agenturen för våra Beringsmycken-klockor. IMG_8651Han har ett nytt smyckesmärke som han ville visa oss. Ujujuj. Måste ha. IMG_8603IMG_8623IMG_8626IMG_8614IMG_8604IMG_8641IMG_8613Jag har snöat in på svarta smycken. Sjukt snyggt och jag tror att det kommer bli jättestort … och jag tror att rosé är på väg ut…IMG_8615IMG_8644IMG_8616Kommer finns hos oss på Shopbox så fort Linda har lagt upp alla smycken.

 

Idag fredag. Ska jobba en stund innan jag åker in till Eva på CancerRehabFonden med Mirka. Sen ska jag ta fredag. Eller ja, jag ska ut och äta med kompisar. Igen. Men det blir inte sent för i morgon 07.30 bär det av på danstävling i Uppsala. Jag är lagledare vilket innebär att jag hjälper tjejerna med nummerlappar, smink och håller reda på alla resultat. Det är över 600 tävlingsdansare varav runt 100 från Kindahls i Vällingby, så det blir en del att hålla reda på. Talibanen dansar i Singel och i Grupp. 

 

Och som vanligt lär jag komma hem med en vadderad skalle efter all dunka-dunka musik..

0

11 responses to “Nya kollektioner, middagar och tiden rusar förbi

 1. Kerstin skriver:

  Sätt på dig ett par öronproppar så silat du bort en del av det värsta dunket?

 2. Christina H skriver:

  Har varit på väg att köpa några svarta smycken, speciellt en ring med svart hjärta, och dessa ser ljuvliga ut!
  Har ingenting på vänstra ringfingret längre och det känns tomt. Min man dog för några år sen och känner mig redo
  att pryda fingret igen. Tycker det skall bli en fin symbolik och tittar in på dina sidor snarast.

 3. Skåningen skriver:

  Ja, svarta smycken är supersnyggt.
  Glöm inte andas emellanåt, du håller verkligen hög fart här i livet.
  Min dotter höll på likadant i många år……nu kommer hon knappt ur sängen,
  har gått in i den berömda väggen och kommer inte ur igen.
  Trevlig helg önskar jag dig av hela mitt hjärta.

 4. EmmsanPemmsan skriver:

  Åh vad snygga! Jag äälskar svarta smycken! Kommer definitivt beställa 😀

  Gifte mig för två år sedan och körde då på vitt guld med svart diamant/er . Har det på både förlovningoch vigselring = så läckert!

  Ha en fräsig fredag!

 5. Malin skriver:

  Love på hjärtanringen!!

 6. Malin E skriver:

  Fina smycken?
  Hamam är så bra,man bli RIKTIGT ORDENTLIGT skrubbad från topp till tå. Man blir ren o fin ?
  Jag har gjort det flera gånger när vi varit i Turkiet.

  Ha en fortsatt trevlig fredag.
  Malin E

 7. Annika K skriver:

  Ska till Stockholm o slösa pengar på LV nu i veckan ?
  Ska försöka hinna med lite annan shopping med

 8. Loppan skriver:

  Kan meddela att Koppar/ Rose fortsätter stenstort ss 2017 jobbar precis med trend analys. Aven soft metallics/gold.

  1. monasuni skriver:

   Va, gör det? Klock-branschen tror att rosé kommer dö ut nu

 9. Maria Ekdahl skriver:

  Hej där. Gud vilka smycken. Jag gillar dem alla massor. Mycket snyggt. Kram ♥

 10. Anne skriver:

  Och DÄR kom det.
  Äntligen visar du upp nåt som jag gillar!
  Svarta smycken… Sjuuuukt snyggt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *