Ni som undrar om bästa väskan

Jag får frågor om Malins LidbyLiving-väskor. Nu har jag bara weekendvarianten … än så länge, hehe, så jag kan inte fota insidan av den lilla Cityväskan. Den stora ser ut så här inuti: IMG_1119Innerfickan är svår att fota men du får ner en stor Ipad. Den lilla väskans axelrem kan du förlänga om du vill ha remmen snett över kroppen. Malin är utomlands nu, annars hade jag införskaffat mig den lilla varianten och visat er. Jag vill ha Vintage Blue, som är to die for!

35026-0e8781e0fc7f45ad807fa39274f1b76d

HÄR hittar du dom!

 

Just f-n, glömde att skriva att det här är ett reklaminlägg, hehe!

1

8 responses to “Ni som undrar om bästa väskan

 1. MaritaBw skriver:

  En sak jag skulle uppskatta hos alla webbshoppar som säljer väskor är att man få veta hur långa remmarna är.
  Att som du säga att det går att hänga den snett över kroppen säger liksom inte om det gör det på mig.
  För mig är det viktig info eftersom jag inte kan bära en väska på bara ena axeln.

 2. Malin Jinnemo skriver:

  Nu blev det OTROLIGT jobbigt. Har bestämt mig för en svart ( city modell) men nu tjatar du om den ljus blåa( glömt namnet ) så nu är man liiiiite kluven😂

 3. Cicci skriver:

  Får jag inga presenter av mina fyra pojkar imorgon så kommer jag beställa en väska. För det är jag värd! Älskar den ljusblå axelväskan. Hör hur den ropar på mig. Cicci…. Jag vill bo hos dig…. Bara tryck på beställknappen….

 4. Eva skriver:

  Beställde en precis utan bild på insidan av cityväskan. Säger du att det blir bra så blir det bra. Ser fram emot bajssprajen lika mycket som väskan. Vi är ett gäng som tränga in oss i en kanalbåt i Wales i sommar. Gissar att man inte direkt har en privat mugg på den……

  Ha den skön helg!

  1. Cicci skriver:

   Haha! Den stanken som det kan bli. Får hålla tummarna att bajssprayen is The shit.

 5. Maria skriver:

  Jag undrar om det är någon ”bottenplatta” i dem?

  1. Mona skriver:

   Näpp. Trodde först att jag inte skulle gilla den utan bottenplatta, men det har blivit tvärtom!

 6. Camilla F skriver:

  Den ”lilla” ser likadan ut inuti, jag har den. Fodret är vitt och det finns en innerficka. Även om det vita fodret blir solkigt efter ett tag så SER man ju vad som döljs där nere i väskans djup 😀 DET är rutigt bra! Axelremmen är max 110 cm lång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *