Ni som köper TanCan

TanCan är marknadens absolut bästa brun-utan-sol. Jag tjatar om det för att det ÄR så. Jag har lagt av att sola eftersom jag är skiträdd för alla mörka fläckar jag har under huden. De som kommer fram ju äldre man blir. För att inte prata om att jag är skiträdd för cancer.

 

Hur som. Jag vill se fräsch ut. Inte orange. Solfräsch. Utan en massa kemikalier och skit. TanCan är överlägset. OCH svensktillverkat. Här hittar du den.

 

Jag vill att ni som köper tittar på den här filmen och gör precis som jag säger. Då kommer ni bli jättenöjda.

1

27 responses to “Ni som köper TanCan

 1. Ullis skriver:

  Hej! Har en tan can hemma men vågar inte riktigt prova pga mina volymfransar 😱 Tänker att de inte kommer att må så bra efteråt!
  Mona har du fransar lr är det någon som vet om de klarar sig? 😉
  Kram 💕

  1. Mona skriver:

   Alltså, jag har volymfransar och det är inga som helst problem!

   1. Ullis skriver:

    Ok, men då vågar jag prova då 😜 Tack för svaret! Kram

 2. Jennie skriver:

  Och så glömde du skriva direkt i texten att det är reklam…. 🙂

  1. Mona skriver:

   HAHAHA, jag vet, hade lite bråttom och när jag kom på det efteråt bestämde jag mig för att skit i det! Fan, ni är ju inga dumskallar som hänger här inne…

 3. Me skriver:

  Hej
  Har du de på lager nu? Om, kan jag komma förbi och köpa en på plats hos er? Har inte tid att vänta på leverans med posten till Sundbyberg 😜

  1. Mona skriver:

   Kom förbi du. Vi är där från 9 och maken går sällan hem före 20!

   1. Me skriver:

    Då mailar jag en beställning!!!

    1. Me skriver:

     Jag chansar och plingar på!

     1. Me skriver:

      Ååå
      Ni var inte där 😭

 4. Carina skriver:

  Är sugen Men hamnar det inte i håret????

  1. Mona skriver:

   Sätt på dig en duschmössa. Jag tvättar håret varje dag så för mig spelar det ingen roll…

   1. Carina skriver:

    Herregud kvinna. Vad säger din frisör om det? Högst två ggr i veckan. Helst en ggn i veckan. Sedan dess har jag fått superkvalitet på håret! ☺

    1. Mona skriver:

     Alltså, jag får svinont i hårbotten om jag inte tvättar varje dag. Har försökt men stod ut en dag. Har tvättat håret varje dag sedan jag blev tonåring. Tyvärr..

 5. Maria skriver:

  Om det skulle skita sig och bli flammigt, går de att få bort då eller får man gå ett par dag som en clown? 😜

  1. monasuni skriver:

   Well, vet inte. Aldrig hört om någon som lyckats med det..😜

   1. uli skriver:

    Flammigt vet jag inte , men ; de där åldersfläckarna jag har i ansiktet blir MYCKET mer framträdande i alla fall. Och den bruna färgen går ner i mina porer så det blir liksom svarta ”pormaskar”. Vet inte om jag gör nåt fel – men nästa gång ska jag prova att lägga hudkräm på åldersfläckarna och kanske inte spraya så mycket eller inte låta det vara över natten. Samt skrubba huden riktigt ren före Likadant, fläckigt på benen.

    1. monasuni skriver:

     Jag har samma problem med porer så jag skrubbar hårt innan. Testa hudkräm och tala om för mig om det funkade. Har också pigment…

 6. Marie skriver:

  För min del så föredrar jag Tancan clear, bara spraya låt torka, klart.

  1. Mona skriver:

   Alltså, den funkar inte på mig. Eller rättare sagt, jag blir inte lika brun. Vet att måååånga föredrar den.

 7. Anni skriver:

  Du rengör väl ansiktet varje morgon och kväll även om du inte sminkar dig? Med ansiktsrengöring då förståss?

 8. Tove skriver:

  TanCan är kanon. Är inne på min fjärde flaska och är supernöjd! Blir lite brun om fingrarna ibland, men det GÅR ju att ha plasthandskar om man vill. Rekommenderas å det bestämdaste!

 9. Jessica skriver:

  Är en sån velpanna… Är blek och har massa fräknar. Som jag för övrigt älskar! Men lite brun skulle jag gärna vara 🙂 Frågan är dock om sprayen fungerar till min hy eller kommer det se konstigt ut med fräknarna…? Någon med fräknar och blek hy som testat?

  1. Mona skriver:

   Jag tycker att du ska prova. Och jag är sjukt avundsjuk på dina fräknar. Min bästa kompis har det och det är så himla fint!

   1. Jessica skriver:

    Men då kanske jag ska prova i alla fall… Finns sprayen i olika nyanser eller jag sprayar så mycket som jag vill att huden ska bli brunare? Många frågor men jag känner mig så jävla korkad OCH vill inte dölja varken fräknar eller mina tatueringar bakom en mörkbrun nyans :-/ Men jag kanske bara ska testa och sen vara förberedd på att stanna hemmanågra dagar? 😉

    1. Mona skriver:

     Den finns i två varianter: Clear, som är genomskinlig. Man sprutar och låter det torka. Pigmenten i ditt ansikte tar upp så mycket som ”behövs”. Bronze är brun från början men det är INGEN risk att dina tatueringar inte syns. Det är exakt som om du skulle sola på riktigt. Dock har jag inte klarat att själv spreja kroppen, då måste jag få hjälp. Jag kör alltid Bronze då Clear inte funkar lika bra på mig. Dock är ca hälften av alla användare ”Clear”-användare..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *