13 responses to “Ni glömmer väl inte månadens klipp va?!

 1. Monika skriver:

  länken funkar inte på ditt HÄR….

  1. monasuni skriver:

   Oj, fixar strax när jag är hemma..

   1. monasuni skriver:

    Under tiden; gå in på http://www.designforhome.se, tryck på 48-7 Jackor så ser du dom där.

 2. Liten skriver:

  Men Mona, ni må ha klarna men det är verkligen sådär att uppmana till shopping för pengar man inte har…

  1. Mona skriver:

   29 kr i avgift för att man inte har pengar 10 dagar före lön har jag inga problem med.=)

   1. Liten skriver:

    Nja, har du inte pengarna tio dagar före lön så har du nog egentligen inte råd efter heller. Du får ursäkta men jag jobbar med överskuldsättning och handla saker på kredit, vilket det ju egentligen är fråga om, är sällan bra….

    1. Mona skriver:

     I hear jo, men som jag skrev tidigare: banklån är väl hundra gånger värre. Tycker jag. Även om det i många fall är en investering. Sen kan man ju kanske se det i ett större perspektiv: större delen av alla som handlar på kredit sköter sig och skulle vi inte ha den möjligheten så skulle ekonomin rasa i botten. Enligt experter…

  2. Madeleine skriver:

   Håller med liten. Om man inte har pengar över för att köpa en enkel jacka när det är 10 dgr kvar till lön utan måste köpa via klarna så har man problem!

   1. Mona skriver:

    Må så vara men Klarna omsätter inte miljoner för intet. För mig är det inga som helst problem. Då är det väl värre att sitta med banklån på miljoner. Eller? =)

    1. Madeleine skriver:

     Nej, där håller jag inte med dig! Om du har banklån på miljoner så har du oftast en säkerhet, oftast en fastighet.
     Så jag har hellre banklån på miljoner! Självklart förstår jag att du som egen företagare måste tjäna pengar, men jag vidhåller att jag tycker det är fel när du gör reklam för Klarna, då du har läsare som inte kan köpa en enkel jacka 10 dagar innan lön utan måste ta den på avbetalning. Vilket i slutändan kan orsaka svårigheter med betalningsförmågan om din bloggläsare har ekonomiska problem. Förövrigt har du en magisk blogg!

     1. Mona skriver:

      Tack kära du och då får vi konstatera att vi tycker olika (även om jag grunden kan hålla med)!=)

 3. Åsa skriver:

  Hej!
  Det går inte att beställa storlek Small då det ordet saknas och jag måste göra ett val (vilket inte går då Small är redan valt. Går det att fixa så jag kan beställa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *