Ni glömmer inte bajssprejen va?

Reklam för mina egna grejer

Glöm nu inte att beställa bajssprej. Jag är så himla glad att tillverkaren äntligen kommit igång i Europa igen. Det finns ingenting som slår den här, just eftersom den verkligen tar bort all bajslukt. På riktigt. Det vet alla ni som har köpt den tidigare och som alltid beställer mer!

 

Denna vecka kommer den ä n t l i g en in i lager och vi har möjlighet att lägga på flera beställningar om detta görs a s a p, så gå in och beställ HÄR!

 

Observera alltså att den kommer till o s s denna vecka! Vi skickar ut alla beställningar i samma sekund som vi får in sprejerna. 

 

 

0

17 responses to “Ni glömmer inte bajssprejen va?

 1. fia skriver:

  Vill ha fotsvettsprej oxå

  1. Mona skriver:

   I know, men de har ju ändrat lite i formulan i den och ännu ej fått den godkänd i EU.Så FORT vi får klartecken så bloggar jag om det!

 2. K skriver:

  Fråga – om man vill köpa en grej från dig och bor i närheten av där ni har lagret/firman, finns det möjlighet att få köpa på plats då istället för att beställa? :]

  1. Mona skriver:

   Det går så bra så! Maken är dessutom oftast kvar på kvällarna. Vad är du vill ha?

   1. K skriver:

    Men så bra! Jag vill väg egentligen säkert ha flera saker [räkna med en återkommande kund] men sätt tidigare idag just och tänkte på bajssprejen.. Vi är några tjejer som ska till Gotland i helgen och jag tänkte att det kanske vore en kul [eh.. i brist på bättre ord] grej att ha med sig till värdinnan :] [nog för att just mitt skit luktar godis osv men de andras kanske inte gör det ;] ]

    1. Mona skriver:

     Vi har blivit lovade leverans denna vecka men med min vanliga tur så kommer väl den på fredag kl 15.00. Tillverkaren i USA är u s l a på kundservice. Även fast de skickar bekräftelse så har jag svårt att lita på dom fullt ut. Jag går ut i bloggen i samma sekund som leveransen kommer … så att du vet. Jag har precis mailat dom (vanlig måndag i Texas nu) och bett om fraktinformation.

     1. K skriver:

      Toppen! Jag håller utkik! Kommer de innan fredag så lägg gärna undan en åt mig så kommer jag asap från Sumpan :] [Supertack för snabbt svar btw :] ]

 3. Henna skriver:

  Redan lagt min beställning. Vad gjorde man utan denna produkt?! Även maken är såld (tack och lov). Lite synd att designen är ändrad. Tyckte de ”gamla” flaskorna var mycket snygga!

  1. Mona skriver:

   Jag håller med om designen. Det konstiga är att den har funnits hela tiden … i USA. Vi i Sverige har dock fått den andra varianten men den verkar vara slut nu.

 4. Kattis skriver:

  Hej Mona!
  Jag har väntat på min beställning sen i början på mars. Har mailat men inte fått svar. 🙂

  1. Mona skriver:

   Hej Kattis! Vi har inga obesvarade mail så nu blir jag lite stressad. Ber kontoret kolla idag och återkomma (jag ser ju din emailadress här.). Jag är inte där idag!

   1. Kattis skriver:

    Tack! Fick svar nu.
    Kram!

 5. Annika skriver:

  Ser framför mig att sprayen måste kompletteras med nån sorts sticker att fästa på toaletten
  ”Before you do no 2 – you got to spray in the loo”
  och så nån liten hylla där kan kan rada upp alla bajssprayer. Borde va obligatoriskt.

 6. Ia skriver:

  Jaha då kunde jag inte låta bli att beställa hahaha

 7. Caroline skriver:

  Såg dessa på Ica. http://www.airwick.se/produkter/v-i-poo-toalettsprays/v-i-poo-lemon-idol/

  Någon som testat om de funkar lika bra?

  1. Mona skriver:

   De funkar men är inte lika miljönvänliga och så finns det bara i två dofter varav den ena luktar apa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *