29 responses to “Ni är ju inte särskilt vakna därute

 1. Bettan skriver:

  Är det dags för tuttlyft igen? *avis*

 2. Ancan skriver:

  Åh lyllo! Är det vingarna som skall bort? Själv drömmer man om lite botox och knacka nosen, men är en fegloppa…

 3. Helen skriver:

  Sorry, säjer mej ingenting?????

 4. Chihuahuakvinnan skriver:

  Dags för rump-inplantat?

 5. Susanne skriver:

  Nytt dun? 🙂

 6. FrökenGunilla skriver:

  I kyrkan menar du? ;p

 7. helma skriver:

  Ameh; vi vet ju att du ska ta bort grevinnegardinerna. Första besöket inför ingreppet kanske?

 8. Mammy skriver:

  Jooo, änglavingarna!? Vaaa??? Hehehe!!

 9. Annki skriver:

  Säger inte mig inte nåt, det lilla jag ser. Bilden blänker..svårläst. Men det verkar vara operation på g, enligt andra kommentarer. Lycka till! 🙂

 10. Eva skriver:

  Fattar inte vad du syftar på. Ska vi veta var det är???

 11. Anna skriver:

  När ska det ske ?? Vingarna ?

 12. spenaten skriver:

  Jag såg och tänkte riva till med nåt’ åldersrelaterat häng-släng… men orkade inte logga in…
  Har sprungit 1 mil om dagen de senaste dagarna, så jag orkar knappt nåt’ på kvällen när barnen somnat.

 13. Lindha skriver:

  Joo, nu när du säger det så. Försökte faktiskt läsa på dörren men någon bokstav blev svårläst så jag la ingen större vikt vid att fortsätta… hehe. Det är väl en operation som stundar såklart och vi är väl alla nyfikna på VAD trots att vi fått lite hintar tidigare om vad du önskar göra. Själv har jag genomgått en näsplastik, från ”höknäsa” kan jag sedan 7 år tillbaka stoltsera med en nätt och RAK näsa vilket glädjer mig oerhört, jag var på Plastikkirurggruppen på Sabbatsbergs sjukhus – rekommenderas verkligen från min sida. Vad du än må göra så önskar jag dig stort lycka till!
  Kram Lindha

 14. Mia skriver:

  Vad vad vad?????Vill veta!!!Nu kan jag inte koncentrera mig på mina ‘skitprogram’ 🙂
  Nyfikna Mia 😉

 15. Madde skriver:

  Fixa bort synfelet?

 16. Ma1in skriver:

  Du ska få sponsrad semester långt borta? 🙂

  1. Ma1in skriver:

   Eller nä, nu när jag kikar på bilden via datorn ser jag att det inte är någon resebyrå. Nytt dun till rumpan?

 17. Agneta skriver:

  ögonlaser…..?

 18. Maritza skriver:

  Proforma = ögonkirurgi, laser

  1. Linnea skriver:

   nej, plastikkirurgi

 19. Anonym skriver:

  Du har förhoppningsvis varit på ett ställe som kan lära dig att jävlar stavas just så och inte jeflar, såvida man inte är jävligt gammal….

  1. MonasUniversum skriver:

   Nja, jag måst stava det så eftersom det inte ser lika illa ut. Jag får kritik för att jag svär…=)

   …sen är jag ju JÄVLIGT gammal!

 20. Mia skriver:

  Gahhh!!! tala om det kvinna!!!vi vill veta 🙂
  Mia

 21. Eva skriver:

  ProForma Clinic ….. Hejsansvejsan, här vankas det omformatering! Jag önskar dig allt gott med detta och tror du kommer bli supernöjd. Skicka räkningen till ”diskaren”… Ciao Eva i Malmö

 22. Marie skriver:

  Åh – du kommer aldrig att ångra dig. Jag har gjort det!! Det bästa jag någonsin fått för mig att genomföra….värt varenda svensk krona…(men fasligt dyrt). Lycka till!!!

 23. Sanna R skriver:

  Hej, hej: Tänk nu på att ALLA inte kanske riktigt kan ”känna sig hemma” som vi som redan ÄR hemma kan känna oss…. Så klockrent Du beskriver och präntar ner det vi (iallafall jag) upplever och känner. Tackar Dig för alla det gånger jag läser Dina inlägg och får dra på smilgroparna i ett direkt igenkännnde, Tack för att jag (gammal som gatan) he he, typ 45+(de där he he vet jag inte riktitgt…för jag känner mig faktiskt nöööjd…)
  får ta del av Din vardag=LOVE…RÖRIG KOMMENTAR….jag vet!!! Kram

  1. MonasUniversum skriver:

   Tack Sanna, och som jag sagt så många gånger tidigare: bloggen skulle inte finnas om jag inte hade ert gensvar. När jag flyttade hit i början och alla var tvungna att registrera sig, så fick jag råpanik. Enstaka kommentarer. Jag var färdig att lägga ned helt och hållet..tills jag kom på att man kunde ta bort den spärren. Så all credd till er!

 24. Dragica skriver:

  Nog funderade jag en stund, men nu har det klarnat! Lycka till och vad vore en sommar utan linne.

 25. Dragica skriver:

  Vet inte om jag sagt det förut, men jag kan ibland när jag ska kolla om du har skrivit något nytt bara börja gapskratta, när någon går förbi mitt kontor så får man le lite sådär i efterhand och får bara se en huvudskakning! Du är helt enkelt bäst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *