När vi pratar träning och hälsa i Ellos-serien

Japp, då är del två ute i vår programserie Everyday Inspiration som vi gör i samarbete med Ellos!

Jag kan säga att det på allvar tog 4 dagar innan jag blev av med träningsvärken. I programmet ser det ut som om jag knappt rörde mig men Lofsan tvingade mig att öva i 3 minuter. Det var en nära-döden-upplevelse kan jag upplysa er om. Fifan så jobbigt.

 

Lajka gärna längst ned. Ju fler som ser och gillar, desto större chans till att vi får fortsätta i vår! …och kollar du via Facebook; please dela!

0

5 responses to “När vi pratar träning och hälsa i Ellos-serien

 1. Petra skriver:

  Asså ursäkta. Men bananen och headern ”jag kommer inte kunna gå imorgon” förde mina tankar till en helt annan sorts filmer!! Trevlig fredag!

  1. Emma skriver:

   😂😂😂😂😂

 2. Bodil skriver:

  Jag är nog lite störd av den manliga väskreklamen men är det bara jag som hajar till när ni ser den glada tjejen som konstaterar att hon nog inte kommer att kunna gå i morgon – med en banan i stadigt grepp .. 🙃

 3. PJAK/Anna skriver:

  Om nu frun hade tränat lite bättre när hon hade tillgång till personlig tränare kanske hon hade klarat detta lite bättre eller?
  Mvh,
  Latmasken som iaf promenerar 1 mil om dagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *