När man tänker ha sex med sina nya skor

När jag var tjock utvecklades mitt stora intresse för skor och smycken. Det var nämligen det enda som inte blev påverkat av att man gick upp (och ibland ned) i vikt. Alltså kunde man köpa hur många och mycket som helst. Det är min ytliga förklaring till min mani passion för skor och smycken.

 

På äldre da’r har jag ju insett att det här med högklackat går fetbort. Ska jag vara ärlig lade jag ned det när jag väntade 24-åringen. Nu är det sköna pjuck som gäller men det gör ju inte så ont om de dessutom är snygga. Har tre märken jag fastnat hårt för: Pons-sandaler. Ni vet, dom här, som inte ska förväxlas med kopiorna på marknaden:

41463-465333aff0b84092a67b6fb9cf67aeff

(Kopior som dessutom kostar exakt lika mycket som orginalet… whats the point liksom..)

 

Oj så tråkigt att Carmen, som äger distributionen för Pons i Skandinavien, är en nära vän … som jag faktiskt lärt känna här på Formexmässan!

 

Sen är jag en sucker för Primeboots. Extremt skön stövel.1212untitled-1omg

Jag har 12 st Primisar och det är ju tur att månaden har 30 dagar eftersom de har hård konkurrent av mitt tredje favoritmärke: Calou. Träskor med gummisula. SJUKT sköna för oss med ryggproblem. 17589996-origpic-5f1de8

Har man en gång köpt ett par Calou så fortsätter man. Himla lägligt att Carina, som designar dom och Mats … som sköter ekonomin/försäljning, är kompisar och som också bor hemma i Finhooden. Carina är grym på att få fram olika modeller och grym på boots. Jag har shitloads med Caloupjuck och kommer ta med mig dom i graven.

 

I onsdags gick jag över till dom för att se vad de hade för nyheter. Fick hjärtklappning när jag såg dom här;IMG_3192Ujujuj. IMG_3193I ögonvrån ser jag att det är en sko som stirrar på mig. Vänder mig om och … Lordilord: check theese babies out; boots i pälsskinn (inget djur som dött för tillverkning utan endast en biprodukt vid slaktavfall … eller vad det nu kallas … ni hajjar).IMG_3191 Hur som. Den snyggaste sko Carina ever har gjort! Det intressanta är att, av alla nyheter så var dessa två som jag fastnade för, också just precis de som blivit utvalda till modemässans catwalk i Milano om någon vecka eller två! 

 

Men, kläder och skor är helt värdelösa i mässtider. De man ställer ut i januari kommer inte förrän tidigast till hösten, eller ett år senare. VEM ORKAR VÄNTA!

 

”Carina för helvitti, jag vill ha NU … jag m å s t e ha nu!”

 

Gissa om kärringen hade tur: de råkade ha ett extra par för just mig, hehe. Måste ha varit ödet. Dagen efter tog dom med sig raringarna till mässan. Det är vänskap det!IMG_3190Oj som jag gled omkring i dom hela dagen. Oj så många som tittade. Säkert nån som tyckte att de var apfula men alla andra för att dom verkligen är to die for. Och supersköna, men det är alla deras skor tack vare formgivningen och gummisulan. IMG_3390Tokkär är bara förnamnet. Kan säga att jag var väry nära att låta dom sitta på när jag gick till sängs på kvällen men där sa maken tack, men nej tack. Not in my bed.

 

Jefla tråkmåns.

1

34 responses to “När man tänker ha sex med sina nya skor

 1. Kattis skriver:

  Jag som lider av svåra ryggproblem och en mani för bruna skor måste säkert köpa de där bruna stövlarna. Kliade lite i tårna av upphetsning när jag såg dom! Calou är väl inte så himla dyra heller

 2. Marie skriver:

  Oh, thank you darling!
  Jag trodde att jag var udda som toksamlar på Primeboots, erkänner att jag är ägarinna av elva par.
  Vågar inte erkänna detta för vänner och släkt trots att jag har tjänat ihop varenda krona jag betalt för dem själv.
  Varför kan man fråga Dr Phil (kanske den svenska jantelagen som spökar?)
  I < 3 de fina pälscalou, kommer hålla utkik i höst efter dessa – måste ha!
  Nåja, kan inleda dig i ytterligare frestelser i form av Fiorentini Baker boots (harklar mig lite förläget och erkänner att jag har ett antal sådana också). Sjukt sköna, sjukt snygga och italienska förstås 😉
  http://www.fiorentini-baker.com/collections/fall-winter-2015/women/s/model_ProductCategories/lingua_en/categoria_9/fullload_true/page_4
  Sedan finns ju Air Step och som namnet antyder så är det som att gå på små moln. Dock kan vissa modeller vara lite för mycket.
  http://www.spartoo.se/Airstep-A.S.98-b511.php?marque=511&amp%253btype=1&amp%253btrack_id=adwo&ggnetwork=g&ggcreative=47264849620&ggkeyword=air%252520step&ggmatchtype=e&ggsource=s&mkwid=OLBKKHqr_dc&plid=&gclid=CKzFmfryv8oCFcv0cgod4qkB6Q

  För att använda ett av mina favoritcitat:
  "Cinderella is proof that a new pair of shoes can change your Life."

  1. Mona skriver:

   I know, jag har varit sugen på dom här ett tag nu: http://www.spartoo.se/Airstep-A.S.98-CREA-x824832.php

  2. Eva skriver:

   Oj, dom där Fiorentini Baker, hur har jag kunnat missa dom. Herregud, kunde köpa varenda modell, så jäkla snygga. Nu hamnade dom genast högst på önskelistan.

 3. Marie skriver:

  Oh, thank you darling!
  Jag trodde att jag var udda som toksamlar på Primeboots, erkänner att jag är ägarinna av elva par.
  Vågar inte erkänna detta för vänner och släkt trots att jag har tjänat ihop varenda krona jag betalt för dem själv.
  Varför kan man fråga Dr Phil (kanske den svenska jantelagen som spökar?)
  I < 3 de fina pälscalou, kommer hålla utkik i höst efter dessa – måste ha!
  Nåja, kan inleda dig i ytterligare frestelser i form av Fiorentini Baker boots (harklar mig lite förläget och erkänner att jag har ett antal sådana också). Sjukt sköna, sjukt snygga och italienska förstås 😉
  http://www.fiorentini-baker.com/collections/fall-winter-2015/women/s/model_ProductCategories/lingua_en/categoria_9/fullload_true/page_4
  Sedan finns ju Air Step och som namnet antyder så är det som att gå på små moln. Dock kan vissa modeller vara lite för mycket.
  http://www.spartoo.se/Airstep-A.S.98-b511.php?marque=511&amp%253btype=1&amp%253btrack_id=adwo&ggnetwork=g&ggcreative=47264849620&ggkeyword=air%252520step&ggmatchtype=e&ggsource=s&mkwid=OLBKKHqr_dc&plid=&gclid=CKzFmfryv8oCFcv0cgod4qkB6Q

  För att använda ett av mina favoritcitat:
  "Cinderella is the proof that a new pair of shoes can change your Life."

 4. Jessica skriver:

  Det är en himla tur att man gillar olika!
  För, förlåt, men de var de fulaste skor jag sett på länge. Men härligt att tant är nöjd å glad!

  1. kristina skriver:

   Jessica jag håller med dig. Skulle aldrig ta på mig något av de tre sista par skorna.

   1. Mona skriver:

    Haha, himla tur att smaken är olika för fifan så tråkigt det vore om alla gick omkring med likadana!

  2. P skriver:

   Jag håller verkligen med dig Jessica, utan att vilja vara elak, så skulle jag aldrig i mitt liv sätta på mig dom
   Och Pons, tack men nej tack.

 5. Eva skriver:

  Du är tydligen inte tillräckligt gammal om du kan gå i såna platta skor, haha.
  (jag är 43). För mig gäller endast typ gummiskor med egen iläggssula. Skittråkigt!
  Tänk om nån kunde börja göra snygga fotriktiga skor, som är som gummisko men snygga.
  Kanske bara en dröm. Snygga Calou skor däremot. Helst dom bruna.

 6. helma skriver:

  Men på riktigt, du kan ju inte tycka att de är snygga? Bekväma kanske, men snygga, nä! Ja, ja vi är ju alla olika (som tur är)!

 7. annika skriver:

  Jadu, de där var så klart inte i min smak…fula faktiskt, tycker jag.
  Men Primebootsen är snygga.

 8. Bondens fru skriver:

  OMG vilka skor! Älskar dem!

 9. Helena m. 4 skriver:

  humh… lite som om nån skulle ha slaktat en albino, hårig fisk… typ… och gjort ett par skor…
  😉
  kram på sig

  1. Mona skriver:

   Äh, ni fattar ju ingenting! Skitkärringar.

  2. Den andra Malin skriver:

   Eller ett par bikupor ?

   1. Mona skriver:

    Äh, jävla skator. Dom är ju skitsnygga. Ni fattar ju ingenting!=)

 10. Lisa skriver:

  Tja, din hälsporre lär ju inte försvinna så länge du går i sådana skor. ?

 11. Mallan nr2 skriver:

  Tur att du är så snygg själv 😉 I rest my case om man säger så 🙂

 12. Båthuspernilla skriver:

  Kan vi inte en gång för alla fastställa att helt platta skor INTE är bra för fötterna och ryggen. Skor som är bra för kroppen är invändigt uppbyggda på ett sätt som ger stöd för fotvalven.

  Vad som sen är snyggt eller inte är så klart en helt annan sak. 🙂

  1. Mona skriver:

   I know. Jag som verkligen hatar Converse dessutom. Dock kommer jag alltid att använda Pons. Kanske inte varje dag hela sommaren, som jag gjorde i somras..

   1. Annelie Åsberg skriver:

    Platta skor = hälsporre!!! Tog över 1 år innan jag blev helt bra och nu är platta skor bannlysta i mitt hem!!!

 13. Mr Lee skriver:

  Tur man är kille och slipper överväga någon av skorna…

 14. Sanna skriver:

  Ditt beroende suger pga du:
  1. Inte har bloppis och säljer några primeboots
  2. Det hade ändå inte hjälpt mig eftersom jag har större fötter ?

  Nej men allvarligt, assnygga. Älskar de nya pjucken ☺️

 15. Erika skriver:

  Så coola och snygga, du har mycket bra smak tycker jag=) Lyssna inte på dom andra tanterna;)

 16. Babsan skriver:

  Tyvärr Mona inte snygga alls.

 17. Eva skriver:

  Tyvärr får jag nog sälla mig till skitkärringarna. Dom enda som är snygga är Primeboots. Gillar inte sulorna på Calouskorna, dom förstör hela utseendet på skorna. Dom bruna bootsen är ju skitsnygga, om det hade varit en normal sula på dom. Men jag förstår känslan av att du älskar dina nya skor. Man kan ju gå igång på ett par pjuck man gillar. Och då skiter man i vad andra tycker;)

 18. MiaD skriver:

  Slaktad albino eller bikupa? Japp! Skitfula. =) =) =)

  1. monasuni skriver:

   Jultomten kommer inte till dig i år!??

   1. MiaD skriver:

    Hahahaha!!! <3 puss!

 19. ak skriver:

  Gillar PONS förutom att de är EN STORLEK FÖR STORA. Jag som ALLTID har 39, i ALLA skor, måste plötsligt ha 38 i PONS. Nu när jag vet det , är det OK, men iom att detta förnekas/mörkas, känns det inte helt OK att köpa dem….

 20. MissK skriver:

  Håller med ”skitkärtingarna” här ang de flesta skorna här

  Enda jag hade kunnat tänkt mig är Primebootsen

  Fast så gillar jag gympadojjor och converse, men som tur e slipper vi ha varandras skor :p

 21. Marita skriver:

  Sen på pucken här men så blir det när man inte hinner kika in på ett par dagar! ; ) Älskade de bruna!! Men du menar alltså att de inte går att köpa förrän till hösten?? Buuuhuuuu…
  De med pälsen var coola men min fundering är hur de ser ut om de blir blöta?

  1. Mona skriver:

   Tyvärr, det är hösten som gäller. Dock tänker jag sno dom de har efter att de har varit på mässan i Italien. Lätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *