När man skolkar från hushållstjänsten

Gårdagen var avsatt för städning i det universumska hushållet men fifasen vad jag hade noll lust. Trots att det ser ut som f-n här. Spelade istället in en video med de kläder jag har köpt in till hemsidan. Mycket roligare. Sen åkte jag med talibanen till Mall of Scandinavia. Eftersom våra väskor fortfarande är lost någonstans i Tyskland och talibanen ska iväg på 10-dagars kollo i morgon, var vi tvungna att handla grejer till henne. Hon hade köpt massor med nytt i Italien plus att hon hade sina bikinis i resväskan. Aningen förtvivlad över att hon inte får med sig det till kollot.

IMG_6161

Själv saknar jag min necessär som var proppad med saker. Dessvärre är det tyvärr så att om du förlorar ditt bagage på vägen HEM får du ingen ersättning eftersom Försäkringsbolaget anser att man har tillräckligt med grejer hemma. Tror dom på fullt allvar att man har en eltandborste som står hemma och väntar, och en annan bara avsedd för resor? Idioter. Min stora lycka i det hela är att jag, av någon märklig anledning, inte tog med mig mina Louis Vuitton-necessärer, som jag alltid annars tar med mig. Aningen glad för det kan jag säga. IMG_6169Mindre glad över att hänga i vartenda provrum i MoS-gallerian medan talibanen provade behåar, bikinis och annat. IMG_6170Var tvungen att pausa med en eftermiddagslunch hos hovleverantören. Sen på’t igen. Tre timmar senare kom jag hem med en mycket nöjd taliban. Hon hade nästan kommit över den saknade resväskan. Resten av dagen tillbringades med redigeringen av fotona jag tidigare tog. Allt finns i flera färger. IMG_6240IMG_6214Oj, vilken konstig färg den här bruna fick, måste fixa ny bild till hemsidan ser jag. Den ponchon är för övrigt to die for. IMG_6230IMG_6223IMG_6222IMG_6238

Idag söndag. Lär inte komma undan städningen idag. Ska dock försöka smita in till Wilmer Kaffebar en sväng. Och andas lite.

 

Fortfarande skitsur på maken.

3

13 responses to “När man skolkar från hushållstjänsten

 1. ewa skriver:

  WOW alltså…..den grå med paljetter *must have*

  1. Mona skriver:

   Den är HUNDRA gånger snyggare i verkligheten! Håller just nu på att lägga upp allt på hemsidan men upptäckte att jag måste ta lite nya bilder..

 2. Sara skriver:

  Hej Mona..Skulle nog verkligen bråka med flygbolaget för min kompis och hennes familj blev av med sitt bagage när de åkte från Chile..De fick allt tillbaka i pengar..och det var mycket..presenter,nyinköpta kläder,eltandborstar mm.mm..Så ge dig verkligen inte..

  1. Camilla skriver:

   Det där med att få tillbaka pengar beror mycket på flygbolaget också. En bekant fick sitt bagage borttappat och när flygbolaget några veckor senare fick erkänna att bagaget var borta och skulle ersätta fick han skriva en lista på allt, han hade köpt massa kläder på outlets samt även en ny laptop. Han skrev upp allt han kom ihåg och då säger flygbolaget ”Kvitto på allt, tack!”, kvittona låg i väskan och de gav honom typ 1000kr i ersättning bara eftersom han inte kunde bevisa att han hade alla dessa saker i väskan.

 3. M skriver:

  Älskar plaggen! Särskilt kombon diskret baskofta + piffig paljett.

 4. Älskar koftor och älskar bling, men måste alla modeller se ut som tält? Något plagg som är lite mer figursytt hade suttit fint, jag känner mig som en vandrande campingplats när det fladdrar sjok av tyg på alla sidor av kroppen, plus att jag alltid lyckas fastna med det extra tyget i dörrhandtag eller svepa ner flikar av det i toastolen och sånt. Därav inga ponchosar till mig, hehe…
  Charlotta

  1. Mona skriver:

   Haha dessvärre är det så my dear. Men, det kommer bli bättre med tiden. Jag börjar smått och ser hur det går..

 5. Eva skriver:

  Jäklar, den första gråa med bling vill jag ha, helst igår om det gick. Tjopp, tjopp, ut på hemsidan nu så jag kan beställa

  1. Mona skriver:

   Vid 14 är det någorlunda klart!

 6. Johanna skriver:

  Länk till hemsidan please !

 7. Kennelflickan skriver:

  Byxorna du har på dig när du häckar på Mos, är det Spanienbrallor? Om inte får du gärna berätta var du köpt dem

  1. Mona skriver:

   Det är Italien-brallor. Letar ju som en dåre efter fabriken som gör dom där. Till nästa vår/sommar ska jag ha hittat dom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *