När man skiter i att överraska

Talibanen ä l s k a r Melodifestivalen. Hon lär sig alla låtar blixtsnabbt och har järnkoll på varenda artist. 6 månader efter att allt är slut så somnar hon fortfarande till årets melodifestivalskiva varje kväll. Kan varenda textrad.

Så när hon nu säger ”åh, jag skulle så gärna vilja vara där och se. Mamma, andra i parallelklassen har varit på melodifestivalen!”…

..så sladdar jag in på nätet och ska shoppa loss på tre biljetter till finalen. Tänkte att det kunde vara en kul överraskning för henne.

Ehh, tror att vardagsrumsteven duger bra i alla fall. Höjer man ljudet tillräckligt, släcker alla lampor, öppnar altandörren lite, så är det ju nästan som att vara där. Ju.

Uppdaterat: Det går inte att få tag i biljetter till genrepet…anybody?

0

19 responses to “När man skiter i att överraska

 1. Lillamy skriver:

  Shit vad dyyyyyrt!!! 🙁

 2. berith skriver:

  Vi brukar gå på genrepet i Globen, mitt på dan (finaldagen). Perfekt, exakt samma som på kvällen, förutom röstningen och priset! Sen åker vi hem och ser riktiga finalen i soffan.

  1. Johanna skriver:

   Matinégenrepet betyder inte att alla är klara eller sminkade. Det är bara för att få ett xtra rep. Det riktiga genrepet är på fredagkvällen.

   1. MonasUniversum skriver:

    Har letat men det finns inte biljetter till det heller. EN kan man köpa, men inte fler…=(

 3. jacobina skriver:

  Det vår häftiga priser!

 4. Singelmamman skriver:

  Det kan aldrig vara värt det priset. Men som Berith skriver, genrepet brukar ju vara lika spännande och bra om jag har förstått det rätt.

 5. Malde skriver:

  Vi ska se Top Gear Live i Globen. Bästa biljetterna, och vi får gå ner och kolla på bilarna efteråt. Fyra personer. Kostar en tusing mindre än tre biljetter till melodifestivalen…

  Skulle Stora Sonen ha levt hade vi inte kunnat hålla honom därifrån 🙂

 6. Kristina skriver:

  Jag har också varit på genrepet kvällen innan. Superkul, verkligen värt det.

 7. Isa skriver:

  Vi har också gått på genrepet, otroligt mycket billigare än det du såg, och så får man se o h höra låtarna två gånger samma dag. Kan inte bli bättre! 🙂

 8. Mia skriver:

  Hevitti vad dyrt!!Säger som d andra bönorna här…Satsa på genrepet o blinga till det hemma i huset sen(nyrenoverad hall m blommor å allt 🙂 )!!!!Lycka till m vad ni än väljer!
  Kramen

 9. Ullebulle skriver:

  Vi kilar på genrepet, jag och 6.5 åringen…. tror det kostade 600 kr för oss två. Sen som sagt, hem och parkera sig i soffan och få dom bästa upplevelserna från båda.

 10. Lena skriver:

  Har du kollat genrepet på fredagkvällen? Tycker det ser ut att finnas biljetter kvar till det.

  PS Tack för din kuliga och öppenhjärtiga blogg! 🙂 DS

 11. LarsPson skriver:

  Vad var det där för sida du hade tittat på? Någon piratsida? Tittade på Ticnet och en biljett kostar typ 635 kr.. fanns inte tre platser kvar bredvid varandra verkar det som. Det är väl de där piratsidorna som köpt upp alla och säljer till överpriser. *brrrr*

 12. Kiki skriver:

  Köp bara biljetter på ticnet!! I Växjö blev det kalabalik pga av dubbelförsäljning av platser, men det är ticnets biljetter som gäller.

 13. Sus skriver:

  Vi har varit på genrepet både fredag och lördag.
  Funkar skitbra!

 14. Vickan skriver:

  Köp lite billigare platser då? behöver ju inte köpa de dyraste för att talibanen ska bli glad tror jag, sen räcker det väl om en förälder följer med, då skulle ju dyraste ”bara” bli 4 tusen , det finns ju biljetter som landar på knappt 3 för 3 pers, duger gott skulle jag tro.

 15. Vickan skriver:

  http://www.biljettshop.se/tickets.php#1206

  denna sida hade lite alla möjliga platser, dyrt kanske men det verkar finnas mer att välja på än den andra sidan

 16. Hannah skriver:

  Vet du, ett tips. Jag jobbar i Globen och där finns Skyview. Skitsamma, i repan där säljer de även biljetter och ibland har de som inte ligger ute på ticnet. Åk dit och kolla. Vid entré 4.

 17. Martina skriver:

  Hej!

  https://www.coop.se/medmera-kortet/melodifestivalen/ så står det hur man kan gå till väga för att få tag på billiga biljetter,

  Själv ska jag gå på genrep på fredagen och det brukar vara toppen. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *