När man på riktigt älskar sina läsare

Ibland har man tur …img_3231.jpgimg_3232.jpgNi kanske noterade att jag råkade tvätta mina favoritsommarbrallor så att det krympte och att jag igår efterlyste någon som var på ett specifikt ställe i Spanien just nu?! Byxorna har jag fått av K, min trädgårdsmästarkompis. Hon köpte dom där för några månader sedan.

 

Läsare Anna från Karlshamn messade mig och jag fick en beskrivning av K på var de exakt kunde finnas. Antingen på en marknad eller i en butik på en specifik bakgata i Mogan. Skickade informationen vidare till Anna, som begav sig ut på byxletarjakt. IMG_4599Hittade butiken, men den var givetvis siestastängd.

 

Några timmar senare tvingade hon med sig sin son, Victor, som dagen till ära fyllde 17 år, och gick tillbaka dit.IMG_8579Titta vad vackert!IMG_8562Kolla, citroner!IMG_8588Som sagt, stackars Victor fick följa med morsan och leta brallor till en hysterisk stockholmsbloggare. Roligare kunde man ju kanske ha på sin födelsedag..IMG_3263IMG_3264 (1)Och ibland ska man ju ha tur som en tok. Där fanns dom. IMG_8587Expediten fick lite att göra eftersom jag bad Anna köpa alla färger.

 

Jag tvingade henne att fota sig själv, hon var måttligt road, haha.IMG_8590 (1)

Måste för övrigt vara en av Skånes best looking chicks. Herregud så snygg hon är!IMG_8592”Jag har aldrig tagit en selfie, därav mina miner!”IMG_8596IMG_8595Fem par byxor blev det och jag är henne evigt tacksam. De är så sjukt sköna och det är ju, om inte annat, bra för Fiffi med luftiga brallor, hehe!

 

Och den turen att Anna bor i Skåne … och att jag kan hämta mina byxor hos henne i nästa vecka… Tack Anna, and as I said: I will lick your feet!

 

Jag ÄLSKAR mina bloggläsare. På riktigt.

 

Uppdatering: 

Anna kommer från Karlshamn. Jag är en korkad 08:a som uppenbarligen inte var förtjänt av min 3:a i geografi eftersom det tydligen inte alls ligger i Skåne, hehe!

mavbild 2016-06-30 kl. 11.56.55

2

25 responses to “När man på riktigt älskar sina läsare

 1. Tara skriver:

  Jävlar i havet, vilka snygga byxor!!!

  Fotobevis av slickandet kommer väl här sen då? 🤗

 2. Fia skriver:

  Visst skulle du sälja byxorna vart efter? Eller har jag drömt? Asa snygga ju

  1. Mona skriver:

   Japp, ska ta in dom. Letar fabrik just nu.

   1. Annelie skriver:

    Bästa jag läst! Ett par i varje färg tack! Fiffi måste ju också få känna av att det är sommar med vind i håret och… nä just det, det rakades ju bort… men vind! Fiffi måste få känna av vinden hon med!

  2. ninaerica skriver:

   De som är lite tonade i färgen är ju grymt snygga! Såna måste du sälja då! I en massa olika färger!

 3. Anna T skriver:

  Jag vill ha adressen/vägbeskrivning dit! Har en kompis som ska dit i höst, måste beställa lite brallor av henne 🙂 Ser du min e-post måntro, eller ska jag maila?

  1. Mona skriver:

   Jag ser … och mailar…

   1. Anna T skriver:

    Tack! 🙂

 4. Marie skriver:

  Såååå snygga, speciellt de rosa 😀, längtar tills du börjar sälja. 👍

 5. SoP skriver:

  Jag fick min poncho idag- och de små extrafickorna som jag starkt rekommenderar,de är Så bra! Nå, ponchon, jag tog Cosmos, och Vilken Fantastisk nyans ! Den är så snygg 🙂 Mjukcerise på något vis. Fast,årets omgång är lite mindre än förra årets? Inte för att det stör mig, för jag är en riktig kortis .

  1. Mona skriver:

   Va, är den? Det har jag inte sett. Måste kolla. Men, jag håller med dig, Cosmos är fantastiskt fin!

 6. annika skriver:

  Letar en fabrik? Menar du att du ska hitta en fabrik som kan åta sig jobbet eller letar du den fabrik som syr upp dem nu? (Jag hänger inte riktigt med, jag har semester och då får hjärnan vara mosig) Om du syr upp dom i en annan fabrik – blir det inte plagiat då? Det gillar vi väl inte?!
  F ö så ser de enormt sköna ut – vad tror du om dem på en tant som är, host, harkel, host, bara nåt år äldre än dig?

  1. Mona skriver:

   Jag ska hitta en fabrik som kan sy upp samma modell men med andra detaljer. Det får man då modellen i sig inte är pantenterad,.=)

   1. annika skriver:

    Aha. Men utan bling va? 😆

    1. Mona skriver:

     Haha, yes, utan bling!

 7. Smultronblomman skriver:

  Jag är ingen fan av haremsbyxor! Sorry, Mona, men de där skulle jag aldrig ta på mig. Jag skulle se ut som Jasmines pappa Sultanen, i filmen Aladdin!

  Jag hämtade ut min royal blue poncho i dag och den är underbar! Den är exakt lika stor som den grå, men den känns ”stadigare”. Tror att den är stickad lite ”hårdare”. Inget jag har något emot då den har bättre ”styrsel”, som det heter här lokalt. Inte lika sladdrig. Den grå hade en ganska kraftig doft av petrolium, den blå luktar inte alls lika mycket, även om jag känner lite grann . Försvinner när den vädrats. Ingen fara alls!

  1. Jag gillar inte heller haremsbyxor men dessa är riktigt snygga, och vad jag kan se så sitter dessa upp i grenen i den innersta delen och det är bara det yttre som fladdrar, eller har jag fel? Har jag rätt är jag också intresserad av att köpa, men sitter grenen nere mellan knäna så hoppar jag gärna över.
   Charlotta

   1. Mona skriver:

    Japp, de sitter bra i grenen, bara ytterfladder…!

   2. ninaerica skriver:

    De måste väl då vara det enda man vill ha i grenen med ytterfladder! 😂

    Lät lite roligt, men håller med om modellen på byxorna! 😃

 8. Hönan Agda skriver:

  Det var de fulaste byxor jag sett på länge.
  Tur att smaken är så olika.
  Men kul att du hittade, eller att någon annan hittade.
  Jag vet att du tycker jag är skittråkig som inte handlar och som dessutom inte tycker om dina byxor,
  men det bjuder jag på.
  Din blogg gillar jag och hänger här varje dag jag kan.
  Hälsningar Skåne.

  1. Mona skriver:

   Jävla tråkkärring! Ska se om jag hinner till Hönan Agda i helgen…=)

   1. Hönan Agda skriver:

    Ha ha….jag vet att du tycker det 🙂 Men bjuder på det.
    Åker själv på semester på lördag, annars hade jag gärna åkt till Agda´s och kanske kunnat ses en stund.
    Får bli en annan gång.
    Hälsningar Skåne.

 9. Ett fantastiskt exempel på fördelarna med nätverk i sociala medier! Tack för solskenshistorien.

 10. Ulrika skriver:

  Snygga. Förstår att du vill ha fler. Jag har också en vän som reser dit till hösten. Ska se till att jag också kan få ett par. Om du får tag på adress eller butiksnamn får du gärna skriva ut det. Mellan tumme och pekfinger, vad kostar de?

 11. Tant_T skriver:

  ”Ytterfladder” har jag nog av efter gbpns viktnedgång…om jag badar så flyter fladdret runt mig och jag känner mig som en manet. Tycker byxorna är hiskeligt fula men det är jag det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *