När man köper lite kärlek till sig själv

Alldeles snart lägger vi upp Berings nya supersnygga Alla Hjärtans Dag-ringar på hemsidan, men innan dess tänkte jag fråga vad ni säger om att jag tävlar ut en av dessa kombiringar. Man behöver givetvis inte köpa en kombo utan det går bra med en enkel. Supersnyggt. Ska jag tävla ut ett set? I så fall gör jag det i veckan som kommer. 88100-198-EN

Berings övriga sortiment hittar du HÄR och jag kan v e r k l i g e n rekommendera det här märket: sjukt bra kvalitet (noll reklamationer) och möjlighet att kombinera i all oändlighet, utan att man går i konkurs! Var dock NOOOOGA med att mäta ditt ringmått ordentligt så slipper du byta! Titta gärna på filmen på hemsidan så förstår du det geniala i det här.

 

527-19-X3_552-16-X1520-10-X3_552-15-X1Den här kombon har jag beställt till mig själv. 520-30-X4_552-36-X1_556-37-X1

Efter 18 år, eller vad det nu är, får man köpa sina egna presenter i det här hushållet.

 

Mvh Inte Alls Bitter.

2

28 responses to “När man köper lite kärlek till sig själv

 1. Kathrin Isaksson skriver:

  Underbara ringar, dags att beställa en känner jag!
  Låter som en lysande idé att köra en utlottning 🙂

  1. Mona skriver:

   Jag kan helt ärligt säga att du kommer bli helt hooked eftersom man kan kombinera HUR mycket som helst!

 2. Mamski skriver:

  Kära Inte Alls Bitter. Eftersom maken å du har aningens olika smak så är det nog mest fördelaktigt att välja och inhandla sina egna presenter.
  Mvh från ”fast i Boden”
  ????

  1. Mona skriver:

   Haha, det har du fan rätt i!

   1. Hilda skriver:

    Tja Mona.
    I 16år har vi varit tillsammans och vi har så olika smak att jag en gång för typ 14år sen kanske lämnade igen ett halsband som var rätt dyrt eller ja inte för dig kanske men ca 2000kr. Kände mig hemsk men jag tänkte att vi behövde pengarna på annat. Det har jag fått höra nu i 16år och att det är ingen idé och köpa presenter till mig för jag är så petig. Här låter det istället såhär jag har hittat en sak jag vill ha av dig i present jag köper den och sen swishar du mig pengar. Så var inte bitter.

    1. Mona skriver:

     Haha, I hear you men vadå ”inte för dig kanske”, herregud, 2000 kr är väl mycket för alla?!=)

 3. Kristin skriver:

  Do the tävling! My my my så fina!

 4. Malin skriver:

  Tävling tackar vi ja till! Skitsygga.

 5. Nilla skriver:

  Wow så snygga, väcker mitt vill ha-begär 🙂

 6. Henna skriver:

  ? Jättefina! Lika bra att köpa sina egna presenter. Då blir man ju garanterat nöjd och får det man vill ha ?

 7. Kattis skriver:

  Ja en tävling med dessa vore så roligt!! Dom är supersnygga

 8. Catarina skriver:

  Ja, då ska jag va med. Jag blev av med mina smycken vid ett inbrott i november.

 9. Ragdoll skriver:

  Ja en tävling vore kul ( om jag vinner) ?

 10. Ulrika skriver:

  Ha ha dagens största garv fick jag nyss!! Jag visade ringarna för min man och sa att jag kanske ska beställa några varpå han säger- hon måste ju vara din idol, solspray, ansiksasker, ponchos och fan och hans moster vi kommer gå i konkurs och du har blivit en så kallad stalker!! Tack för en underbar blogg

  1. Mona skriver:

   Well, hälsa din make att här inne hänger bara likasinnade. Ska vi gå i konkurs kan vi lika gärna göra det tillsammans, hehe! TACK för att du läser mig Ulrika!

 11. Tarja skriver:

  Här är allt lätt som en plätt, jag vill ha och jag köper. Men kommer kombinationen att finas på hemsidan ???

  1. Mona skriver:

   Japp, den kommer upp i veckan, mest troligt på måndag! Det sköts från vårt kontor i Borås..

  2. Mona skriver:

   Men du, gå in nu och kolla vad du har för ringstorlek. Kolla skitnoga!

 12. Tarja skriver:

  Finnas. Ibland vill inte min padda som jag

 13. Annso skriver:

  Så himla fin den nedersta i rose. I love!!!
  Om man vill ha två innerringar som den nedersta är det bred ytterring man ska välja då?
  Vad ligger priset på för den kombinationen?

  1. Mona skriver:

   Japp, det är en bred du väljer då. Gå in på hemsidan och kolla priserna. Just den här kombon tror jag inte vi har hunnit upp med ännu, men du får ändå en hum om priserna…

  2. Mona skriver:

   Gick in och tittade nu och Alla Hjärtans Dag-ringar ÄR inlagda. Titta här och scrolla: http://shopbox.se/kategori/BERING

 14. Ankie skriver:

  Åhhhhhh!!! Men jag behöver stl 12 på ring, kommer det finnas?

 15. Martina skriver:

  Håller färgen på dom guld och rosefärgade vid dagligt slitage och om man vistas mycket i vatten?
  Köpte nämligen en rosefärgad av annat märke och den vart skitful på ett par månader.
  Klart du ska ha en tävling.

  1. Mona skriver:

   Japp, de håller under förutsättning att du inte har en massa kemikalier i vattnet. Ringarna är gjorda i rostfritt stål. Vänta till imorgon om du ska beställa. Har gjort ett inlägg som kommer upp mitt på dagen där jag försökt göra en supertydlig förklaring på hur dom funkar.

 16. Sassa skriver:

  Ja tävling vore så välkommet! Vågar inte hoppas på att vinna men blir glad även om någon annan får chansen! Efter några veckor när livet fullkomligt rasar ihop inser man att just lite ”bling” el dyl kan vara det som får en att ta nästa andetag och fortsätta dagen minut för minut!
  Just nu i min värld går det inte att handla men att cruisa runt på nätet och drömma kostar ju inget!
  O du, ibland får man vara bitter för det betyder ju att man inte gett upp hoppet om förändring oavsett varför, tycker det är ett sundhetstecken att faktiskt orka reagera!
  Styrka till dig, imorgon kanske blir en bättre dag!???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *