27 responses to “När man inte o r k a r

 1. kakan skriver:

  Annars vet jag en bra hantverkare som kan fixa det rekordsnabbt till bra pris.

 2. Mia skriver:

  Har ni inte ngn gentjänst att hämta in ngnstans? Locka annars med en TUPP som betalning :)!Ska bli spännande att se den färdiga väggen sen!Tapeten är grymt snygg!Kramen

 3. annika skriver:

  Äh, prova med häftmassa!

 4. Brysselkakan skriver:

  Har en son som är superhändig och arbetslös, hojta om du är intresserad!

 5. gudinnan skriver:

  Dom dära fula kan ligga kvar i kartongen ett tag till…

  1. MonasUniversum skriver:

   Up yours kärring!

   1. gudinnan skriver:

    Den som sa´t kan ta´t!

    1. MonasUniversum skriver:

     50 spänn på att du ändrar dig när du ser resultatet!

     1. gudinnan skriver:

      Tapeten kommer aldrig komma upp så vadet är taget!

     2. MonasUniversum skriver:

      Just wait and see baby.

 6. Victoria skriver:

  är det easy up? isåfall sätter du upp de där SJÄLV innan jag ens hunnit natta mina barn.. promise. hur enkelt som helst.

  1. MonasUniversum skriver:

   Sån tur hade jag inte. Allt annat än easy up…mönsterpassning på 60%, eller vad det nu heter.

   1. Victoria skriver:

    mönsterpassning är det även på easy-up 🙂

    1. MonasUniversum skriver:

     Se där ja, men nä, har kollat. =)

 7. Agneta skriver:

  Om du inte bott så jäkla ocentralt och avsides så hade jag kommit o fixat det på stört medan du läppjat champagne och underhållit mig med din härliga humor.
  Lätt som en plätt!!

  Kram !

 8. Charlotta skriver:

  Jag tänker samma sak om allt julpynt! Jag kan fixa dina tapeter om du plockar ihop julen hos mig! Ps. Jag har mååånga tomtar.

 9. Ulrika skriver:

  Som min Husse skulle säga: ”Du kan väl tjata upp dom!” 🙂
  Btw så är det en jäkligt snygg tapet!!

 10. Taina skriver:

  Säg till så kan jag hjälpa dig, hur svårt kan det vara? Har tapetsera alla mina väggar själv, hjälpt mina vänner också. Bara det inte är allt för mycket mönsterpassning så fixar vi det…ett glas och vin och någon som rollar på med klistret eller om det är förklistrat så kan man behöva någon som drar den igenom vattenbadet…

 11. Carina skriver:

  Det såg ut sådär hos mig med ett tag, sedan tänkte jag ” hur svårt kan det vara !!”
  Ringde pappa och förklarade att Stefan bara jobbade och att jag skulle tapetsera, men att jag behövde lite telefoncoaching eftersom jag aldrig hade tapetserat. – Nej för sjutton, prova på någon billigare tapet, jag gör det. Så var det kirrat;)
  Mitt råd ring ngn händig för ”råd” å lycka till!
  Kram Carina

 12. Butta skriver:

  Jag känner bara att jag hade inte kunnat hålla mig alls från att sätta upp de fina tapeterna, för att få se resultatet. Såg du förresten dokumentären ”Paradiset”, om ett + 80 par, som skulle sätta upp tapeter på en fondvägg, herrn var en riktig grin-gubbe, men frun var en spjuveraktig raring. Dock kunde man ana att hon fått lära sig att gå på tå för karln, grr! I vilket fall fick de upp tapeterna, med jordens mönstrigaste mönsterpassning, så det där gör du på ett kick!

 13. ior11 skriver:

  HA… såg en dokumentär igår på SVT igår som handlade ett par i 80-årsålderns som skulle sätta upp en fondvägg tillsammans. Det slutade med att han bestämde allt och hon var bara hantlangaren. Det blev nog lugnast så hos dem och kanske därför hade de lyckats vara gifta i massa år….

 14. taxichaffisen skriver:

  Menar du att det är han med kofoten och spenderbyxorna som ska sätta upp tapeten?
  😉

  1. MonasUniversum skriver:

   Skulle inte tro det va!

 15. Annamaria skriver:

  Gör som jag, ring en hantverkare, det går så fort när de sätter upp tapeten så det kostar nada, här blir det billigare än vad tapeten kostar rullen om man säger så….:-)
  AM

 16. shrin skriver:

  Finns folk som jobbar med sånt där…

 17. Rebecca skriver:

  Klart de hoppar upp på väggen helt av sig själva! 🙂 Det funkar som med mitt gymkort. Jag betalar regelbundet, så nu sitter jag i soffan och myser medan jag väntar på att den vältränade kroppen ska bli min. Typ samma sak 😉

 18. Cissile skriver:

  Jag brukar ”börja” med saker som inte blir gjorde och då går det undan för karl att sätta igång 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *