10 responses to “När man inte kan få nog

 1. Pudeltanten skriver:

  Glad pudel??

 2. Henna skriver:

  Så jädra söt ?

 3. Mollan skriver:

  Varje dag! Har storpudel själv och älskar den. Finns variant med samma x flera på rave-party haha..sök på YouTube och excited puppy rave

 4. Eva skriver:

  Såå Söööt!

 5. Angel skriver:

  Jag kan se den hur många gånger som helst. Den är underbar. Varje gång jag känner mig nere kollar jag på hund- och kattklipp på youtube. Det hjälper alltid.

 6. Biggan skriver:

  Jag är förmodligen helt sjuk i hela huvudet men jag blir bara ledsen av klippet och tänker att båda två vovvarna ser ut att ha helt trist och är helt understimulerade. De behöver ju ut i livet och leka och ha kul. Inte stå där och glo och underhålla alla andra liksom.

  1. Mona skriver:

   Nää, d e t blir inte jag. Kanske för att Nisse beter sig likadant när jag har varit borta i ett par dagar. Han går bananas…och då har han ändå varit hemma med resten av familjen!

  2. Pudeltanten skriver:

   Biggan, jag har hört (läst?) att den här pudeln blir så glad för att han hör/ser att hans matte kommer. Det är en film från ett hunddagis.

 7. terese skriver:

  Och nu har du fått mig att titta på den. 🙂 Tyvärr fick jag göra det som alla hundägare fasar för, för 10 dagar sen. 10 fina år fick vi ihop och gud så tomt det är.

  1. Mona skriver:

   Äh fyfan, vill inte ens tänka på det.❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *