När man inte har nåt liv utan er

Inatt hade jag en så sjukt, s j u k t, rolig dröm. Så rolig att jag vaknar av allt skrattande och tänker: my gaad vilket bra blogginlägg, dom kommer garva läppen av sig. Funderar på att gå upp och skriva ned några stolpar. Utifall att men inser att drömmen var så jefla osannolikt kul så det skulle knappast behövas.

Vaknar tre timmar senare och it is blankt.

Bra där.

0

10 responses to “När man inte har nåt liv utan er

 1. Eva-Lotta skriver:

  Amen tänk nu för fan….:)

 2. Sarah skriver:

  Kom igen Mona, något litet fragment borde väl hitta sig fram under dagen?

  1. MonasUniversum skriver:

   Nåt med väninnans son som är typ 30…och söt som socker..och en övermogen kärring: läs jag. Inte så rumsrent men jag vet att jag vaknade och tyckte att det var så inihelskotta kul att berätta för er!

 3. Annelie skriver:

  Själv hade jagoch sonen en nattamning som kanske inte är att rekommendera. Själva amningen og bara ca 12 min eftersom jag väcker honom efter över 7 timmar uppehåll och han är vrålhungrig och mina boppar enorma. Sedan blöjbytesdags där jag också tvättar ur allt gojs i hans ena öga, han har förmodligen en inflammation. Byter blöjan vilket tar superlång tid då han älskar bajsa utan blöja. När vi då äntligen är klara och jag lyfter upp honom konstaterar jag att jag tvättat mer än ögat, pyjamasen är superblöt i nacken. Tar fram den som hängt på tork efter tvätten och byter, bara för att konstatera att den också var fuktig. Av med den och tredjegången gillt, torr pyjamas. Tack och lov att sonen var på strålande humör. Sonen läggs ch jag pumpar ur mitt andra Dolly Partonbröst och ca en timme efter att jag väckt honom får också jag lägga mig. För att drömma att min 92 årige morfar dör. I drömmen hade han en flickvän och hennes ex gillade inte att det var slut så han mixtrade med bilen så den brann upp….
  Så kan det gå i nattens timmar.

  1. MonasUniversum skriver:

   Jeezus, snacka om att inte vakna utvilad!

   1. Annelie skriver:

    Vaknade ändå hyfsat utvilad efter förra natten, värre var det inatt men det beror ju på att jag kom i säng sent. Dock harjag inatt drömt att jag var i något land i mellanöstern där det var förbjudet att visa håret. Jag och några till bröt dock mot det, varför kom jag inte ihåg. Men det sket sig, vi blev dömda till 32 spöstraff (heter det så???) . Som tur var vaknade jag precis därefter. Nog för att jag visste att man kan drömma mkt konstigt som gravid men är det lika vanligt när man ammar. Jaghyser dock ett hopp om att drömmarna natten till imorn blir trevligare!

 4. hondjuret skriver:

  Hörru kvinna.. Du kan lixom inte vifta med chipsen och sedan käka den själv!
  Det är orättvist!! Seså… 🙂

 5. gudinnan skriver:

  Å nej inte behöver du drömma om mig bara för att du träffat mig IRL jag förstår ändå att du älskar mig…

 6. Anna skriver:

  Ha ha teflonminne 🙂

 7. shrin skriver:

  Glädjedödare….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *