När man har en Rolls Royce under köksbordet

De senaste månaderna har dagarna passerat i ett slags töcken pga av allt med 24-åringen … åklagarens beslut och mitt ”avslöjande” om det hela här i bloggen. Alltså, det är inte så att jag tycker synd om mig själv på något sätt, men det har varit körigt som mamma med alla tankar om vad som varit.

 

När jag mår skit så shoppar jag. Man kan tycka vad man vill om det, men så fungerar jag och så har jag alltid fungerat.

 

I köket har vi ett köksbord. Som alla normala människor. Men, av någon anledning har vi a l d r i g suttit vid det under de 15 år vi har bott här. Vi sitter i matsalen. Vet inte riktigt varför eftersom det är en rätt trevlig köksplats.

 

Jag har städerskor. Alltså dammsuger jag inte själv. Så ofta. Därmed har jag inte hundra koll på alla ställen i huset. I morse skulle jag ta upp ett hundben från köksgolvet och råkade samtidigt se något i ögonvrån. Under köksbordet. IMG_1761Nämen hoppsansa, kolla här! Ett inköp väl gömd för maken.

 

I det här hushållet använder vi stavmixer 8 dagar i veckan. Till allt. Den vi har är från Dackefejden och slö som attan. Problemet är att jag inte har en aning om hur länge sen det är sedan den här inhandlades. Har tokglömt att jag köpt den. IMG_1762Värsta fredagspresenten och jag hoppas att den är bra! Någon som vet?IMG_1763Fifan som det ska mixas i helgen!

1

9 responses to “När man har en Rolls Royce under köksbordet

 1. Linda skriver:

  Kitchen aid stavmixer är toppen och lätt att använda! Sa jag att jag hade en själv ?! ” skratt” tack för en härlig blogg! Gillar dig som f**n
  Kram
  Linda

 2. espana skriver:

  Hej Mona! Ja, tänk så himla glad man blir när man hittar något som man totalt glömt bort! Själv hade jag en gång för länge sen lagt undan en femhundring i en bok och hittade den flera år senare när jag stod och bläddrade i boken, så voila! 500 spänn rikare, det gjorde min dag! Hoppas din dag/kväll blir bra.
  Vill också passa på att be om förlåtelse för mitt inlägg igår om det gjorde dig ledsen, inte meningen, blev bara så perplex av det någon skrev om dig, etc.etc. vi ska inte älta det mer, ville bara säga förlåt. Ha en bra helg nu familjen.

  1. monasuni skriver:

   Ingen fara. Jag tror hårt på att om man är god och försöker att vara en bra människa så lönar sig det i längden. Ingen är felfri, allra minst jag, men jag sätter högt värde på ärlighet och bra moral. Jag vill kunna somna varje kväll och veta att jag inte med mening har sårat någon. Enda gången jag möjligen kan förbise det är när det handlar om mina barn. Far dom illa kan jag döda för deras välmående. Då skyr jag noll medel. Trevlig helg!

 3. Alex skriver:

  Har precis densamma, men en röd. Om den är bra, ja den är jäkligt bra. Tänk bara på hastigheten, den är rätt kraftfull.
  ☀️☀️☀️☀️hälsningar från Rhodos.

  Puss❤️

 4. Sophie skriver:

  Den ser ju väldigt proffsig ut … men vad vet jag, som använder sån’t där en gång vartannat år. 😆😂

 5. Trin skriver:

  Hej Mona!
  Den stavmixern är superbra. Känns lite lyxig med en massa tillbehör i en ”portfölj”. Lycka till!

 6. Jenny skriver:

  Hmm, jag har samma stavmixer och den är så dålig. Ser att många här bland kommentarerna tycker att den är jättebra så det kanske är fel på min. Mina knivblad är liksom helt slöa (och har varit från början), man kan trycka fingret mot dem hur hårt som helst de är liksom inte vassa. Blev så besviken för jag bytte ut en gammal plastig sak mot en lyxig tyckte jag men tji fick jag när den dyra var mycket sämre än min gamla billiga. Vore kul att höra vad du tyckte om den!

 7. Ewa skriver:

  Du kanske borde ha nämnt ditt inlägg med: sponsrat inlägg?

  1. Mona skriver:

   Haha, ska jag göra det när jag betalar fullt pris för varorna alltså? Varje gång jag är på dyr-ICA…? I WISH att jag hade fått den! Köpte den på Cervera i Bromma Blocks … såg jag när jag letade på kontoutdraget..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *