25 responses to “När man har det stressigt på jobbet

 1. Åsa C skriver:

  Gör det. Det kan du vara värd som inte har haft ledigt under jul och nyårshelgen. Men glöm inte bort att du inte kan äta hela. Eller så gör du det så att får vi en rolig historia till om hur du inte kan ta dig till toaletten när du är själv i butiken 😉

 2. helenamh skriver:

  Underbart!
  Nu ligger ju jag kvar i sängen och ser samma avsnitt, maken gör just nu påtår, och jag har det sjukt bra! Jag tycker du tar det lugnt sista dagen i butiken, inga fishistorier eller akuta toabesök, utan bara svtplay, finns säkert hela serier du kan passa på att se.
  Ska du försöka provocera fram ett kul inlägg är jag mycket intresserad av nattens dröm, försök hitta den!
  Kram,
  Helena i Hägersten

 3. Carola skriver:

  Hej hej. Jag läser din blogg troget varje dag, sitter här med ett leende och läser, du är så härlig, vad det gäller ålder så är jag ”lite” äldre än du. Du sparar inte på krutet utan skriver om dej och alla andra utan krusiduller, underbart. Ta du ledigt ät en semla och njut. Det gäller att ta vara på stunderna. Ville bara säga att har är en trogen läsare.
  Kram på dej

 4. Fröken Hulda skriver:

  Tänker inte berätta vart jag jobbar men liknande brukar tilldra sig på mitt kontor de dagar det är lite folk på jobbet och jag kan ha dörren stängd. Har blivit en fena på att SNABBT ändra till en jobbsida om nån knackar på …. Oooops!

 5. Victoria skriver:

  orkar du en hel semla? 🙂

  1. MonasUniversum skriver:

   Ja, om jag får en timme på mig!

 6. Jaag skriver:

  Hej Mona!
  Hittade din blogg av en slump. Har suttit och läst och kan bara säga att
  du är lika häftig som då när du var min chef på ett jobb jag hade för läänge sen. Du var en slipad affärskvinna redan då och alltid urtrevlig OCH med mycket humor!

 7. Helena E skriver:

  Haha, jag såg dig allt sitta där idag =) Jag tänkte nästan gå fram och fråga om det inte var sista skälvande timmarna…men jag vågade inte. Maken erbjöd sig istället att gå fram – men jag förbjöd honom!! Han gick bara runt och väste ”Moooooona” efter att jag förklarat för honom vem du var (som om jag nu skulle veta det, men ändå…). Kul kille. Verkligen.

  1. Åsa skriver:

   åh, lite som i sagan om ringen? ” my own my presious” men med Mooona och så kanske inte din man var naken eller i en grotta.. äh skippa liknelsen, men det hade varit kul 😉

   1. Helena E skriver:

    Här ÄR ju lite lik Gollum med sin rakade skalle…men naken – nej thank God att han inte var det =)

 8. sarah78 skriver:

  Åh…. det är så dubbelt det där med jobbtempot, man blir aldrig nöjd.
  Lika jobbigt när det är lugnt på jobbet och man får sitta av tiden, som när man har häcken full, stressar, glömmer, och har jobb upp över öronen.
  Håll i, håll ut 🙂

 9. Tess skriver:

  Jag var där idag men det var inte du 🙁

  1. MonasUniversum skriver:

   Jag gick ju klockan 15, =(((

 10. shrin skriver:

  Aha!!
  Tess tog dig på bar gärning, du snackar skit! 😉
  Du har inte jobbat idag, vad har du gjort? Pillat navel?

  1. MonasUniversum skriver:

   Bajs på dig; jag jobbar bara till 15 när jag står i butiken. Rättelse: jag JOBBADE!

 11. Agneta skriver:

  Stressigt på jobbet, det ingår väl när man är egen företagare, eller?

  Var träffar man dig nu då, när du packat ihop på Bromma blocks.
  Hann ju inte komma dit pga av jag är egen företagare med massor med jobb.

  http://reumatikervardag.blogspot.com/
  http://skalaminimal.blogspot.com/

  1. MonasUniversum skriver:

   Mig kan du träffa på Formex! Vi kommer ha två montrar som jag kommer gå emellan! Och det här med stressen igår var bara ironi: just nu finns inga kunder i BB varför det är NOLL att göra. Jag är inte riktigt van vid det då jag flänger och far som en dåre i normala fall. Så jag tittar på SVTPlay en timme!

 12. lotta57 skriver:

  Är ny på din blogg och den är bara så underbar att läsa! Tack!!

  1. MonasUniversum skriver:

   Åh, tack kära du, och varmt välkommen!

 13. CB skriver:

  Jag undrar en sak som inte har med inlägget att göra – när jag jobbade i morse så saknade jag några dygn av bloggen som jag läst dagen före och nu när jag kom tillbaka till jobbet så är det andra inlägg som inte finns. Är min dator kass eller är det fler som har problem? Nu ser jag på ”startsidan” från ”När man…” skrivet 4/1 till ”Resa sig…” skrivet den 3/1, när jag klickar på ”äldre inlägg” så kommer jag till 29/12 ”När man…” Jag har inte haft tid att kolla hemifrån, då jag jobbat sen den 30/12 oregelbunden skiftgång, men snart är det helg – natten kvar och några timmar på fred morgon. Jag vet ju att jag läst flera inlägg som nu inte finns, eller är jag helt förvirrad i min oregelbundna värld?

  1. MonasUniversum skriver:

   Det låter skitskumt, alla inlägg ska finnas! Jag ser dom i alla fall…

 14. camilla skriver:

  Kan inte hitta vad er webbshop, hemsida heter?
  Skickar ni varor till USA?
  Camilla

  1. MonasUniversum skriver:

   Hej Camilla, den har inte kommit upp ännu då jag är långt ifrån färdig. Förmodligen i februari. Vet ännu inte om vi skickar till USA, beror på vikt och kostnader. Helt klart är att vi endast kommer debitera självkostnadspris, så det är egentligen upp till beställaren!=)

   1. camilla skriver:

    Tack.

 15. Ting skriver:

  Åh vad gott med semla!
  Det var jag så jäkla sugen på igår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *