När man har bloggläsare som känner en..

Kommer hem och öppnar brevlådan. Där ligger ett litet paket med en present.

I paketet låg det bästa jag vet:

Lakritsgodis!

Efter 4 minuter så var paketet tomt och ytterligare 10 minuter senare så sitter jag nu här på toaletten.

Det kostar att ligga på topp…

(Tack bästa Helena m 4, you know me girlfirend!)

3

12 responses to “När man har bloggläsare som känner en..

 1. Hellen skriver:

  Hej Mona!! bara en liten fråga angående det med reklam ….Om du blir tillfrågad att prova en produkt och tycker den är fina fisken då är det väl inga fel att blogga om det jag menar om du samtidigt oxå tjänar en hacka på det är väl välförtjänt?:) Tack för en underhållande blogg!

  1. MonasUniversum skriver:

   Nä, klart att jag skulle göra det, men jag tror att jag på nåt sätt vill få fram att jag fått pengar för det. Äh, det där är så jävla svårt: hur få till ett bra inlägg, samtidigit som man lägger korten på bordet liksom.

   Och TACK för att du läser mig!

 2. Jess skriver:

  Shit ( i dubbel bemärkelse), hur jäkla snabbt käkar du ? Mannen drar i sig en påse bilar på 1 minut, jag tror du hade klarat dina lakrits på samma tid:-))
  Kram Jess

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Spanien/ dags för ultraljud på levern

  1. MonasUniversum skriver:

   Jag vet, men jag var så sjukt jävla godissugen, men det straffade sig fort kan jag säga!

 3. Svandis Ros skriver:

  Tänkte just på dig i förrgår… då vi var på Öland o körde runt nära Färjestaden/Mörbylånga.

  Titta på de här bilderna:
  https://plus.google.com/photos/100429179649083469916/albums/5755833230779849009?authkey=CJTm49KyntaapQE

  Ser du vilka fula tuppar de har???

  Adressen står nog på skylten…

  1. S skriver:

   Jag tycker att de är fina och klär sin plats väldigt bra. Och så tycker jag generellt att det är fint med alla konstnärer och hantverkare som passar på att förgylla sommaröland på olika vis med mer eller mindre seriösa konstverk och varor.
   Sedan tycker jag att vissa Mona-tuppar är fina också.

  2. MonasUniversum skriver:

   Dom var sketafula! Tack för tipset!

 4. A-K skriver:

  Snällt 🙂

 5. Helena m. 4 skriver:

  Trodde väl att de skulle passa…
  – och hetsätas upp 😉
  Det har funnits fler varianter tidigare, eftersom jag själv är svag för lakrits håller jag ögonen öppna framöver.

  1. MonasUniversum skriver:

   Åh, du är en klippa!

 6. Humlan skriver:

  Dom där är sjukt jävla goda (som vissa skulle uttrycka det)! Jag köpte dom i Umeå förra sommaren och har sedan spanat i Stockholm efter dom. Ända stället jag har hört om som har dom är Hemköp i Bredäng… hittar du dom någon annan stans, helst i innerstan eller Brommatrakten, så var snäll och tala om det! (Eller ni kanske kunde börja sälja dom i era butiker…?)

  1. MonasUniversum skriver:

   Jag MÅSTE ta mig till den där lakritsbutiken på Sveavägen, för där borde dom finnas!

   I will tell you.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *