När man får dåligt samvete

Satt och tittade på Nyhetsmorgon nyss och lyssnade på David Hellenius och Eva Rööse när de pratade om Unicefs arbete. Kan säga att det tog två sekunder innan jag loggade in på deras hemsida.IMG_2238Det känns aningen mer värdefullt att handla på den sidan, än på någon annan, måste jag säga. avbild 2015-12-23 kl. 10.01.38avbild 2015-12-23 kl. 10.01.15avbild 2015-12-23 kl. 10.08.14

0

9 responses to “När man får dåligt samvete

 1. Tina Johansson skriver:

  Bästa julklapparna. Eller presenter över huvud taget.
  Jag handlar där några gånger om året. Min lilla mamma, som är en ängel sedan 3 år tillbaka (minns du? Vi spelade wordfeud.. ) som alltid hjälpte andra innan sig själv, fick de sista åren i livet present därifrån, och nu alltid på mors dag.
  Denna julen kan jag dock inte. Jag studerar och har missat den lilla detaljen att jag inte får något studiemedel alls i december. God jul liksom. Så slarvigt av mig, men vet att jag kollat men måste sett fel… Allt ordnar sig, det vet jag men just nu känns det inte så roligt…

  1. Mona skriver:

   Klart jag minns, men jösses vad det känns som igår som hon gick bort! Och du, hur fasen kunde du missat det där med studiemedlet?! Hoppas att du får en bra jul i alla fall.

 2. MissK skriver:

  Brukar med sätta in en slant där till jul tycker det verkar bra saker man skänker, för de räddar några liv iaf

 3. Manda skriver:

  Helt klart bästa julklappen, och även toppen som gå bort-present kom jag på! Istället för en blomma. God jul Mona, hoppas du får lite ledigt också!

 4. B-M skriver:

  Jag gjorde precis samma, surfade direkt in och köpte lite julklappar! Känns bra att man inte bara lägger pengarna på massa strunt.
  God jul på dig!!

 5. Nina skriver:

  Och där klickade jag hem dom sista julklapparna från Unicef. Tack för tipset och ha en riktigt härlig och avkopplande jul tillsammans med familjen och ?Nisse.

 6. MajaSkellHell skriver:

  Det vi öser ut över vissa bara i vårt land överstiger FN´s HELA budget för flyktingarbetet i världen. BARA i Sverige…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *