När man blir fin … och bajsnödig

Det finns få saker som är så skönt som att gå till frisören och bli av med alla äckliga grå hårstrån.IMG_5588Jag har gått hos Marie, min frisör, i 13 år och hon är g r y m på just färger. Dock hatar hon när jag drar fram mobilen och ska fota. ”Du och din JÄVLA kamera!” … och jag skrattar lika mycket varje gång.IMG_5591Hon använde något som heter Olaplex som tydligen ska vara svinbra och som fixar (och förebygger) trasigt hår.IMG_5630Två timmar senare var jag en snygg rödhårig böna utan gråa hår.IMG_5628Tänk vad man kan trolla med en blingad sax!IMG_5594

Varje gång jag reser på mig så får jag en hjärtinfarkt över hur mycket hår jag blir av med. Alltså längden på det hon klipper.IMG_5629Marie har stränga order varje gång. ”Klipp typ inget”, men lik förbannat så känner jag mig flintskallig när hon är klart. Skata.

 

Under de två timmarna jag satt där blev jag hungrig och tryckte i mig en massa lakritsgodis som hon hade.

 

På vägen därifrån kände jag att jag började få ont i magen. Typ jefligt ont. Kan ju meddela att det här leendet är väldigt konstlat. Ser ut som om jag är stelopererad för fifasen så ont i magen jag fick. IMG_5638Tänkte att värken skulle gå över så jag körde mot Bromma Blocks där jag hade lite ärenden att uträtta. IMG_5643När jag sladdar in på parkeringen känner jag att jag har ungefär 34 sekunder innan jag bajsar på mig. Tvärvänder och kör ner i garaget för att komma närmare toaletterna i gallerian.

 

Småspringer in med benen så mycket i kors att jag är skiträdd för att snava på mina egna fötter. In på toa, ned med brallorna och heavenly grace, d e n lättnaden!IMG_5640

Idag söndag. Alldeles strax åker jag ut till Lidingö, till Chic Clinic där jag ska göra en fransförlängning. Väry spännande.

6

11 responses to “När man blir fin … och bajsnödig

 1. Bitta skriver:

  Du är verkligen rolig, skulle aldrig komma på att ta foton i alla dessa situationer 1. Bajsnödig 2. Just färdig 🙂

 2. Anneli S skriver:

  Haha…om jag var så bajsnödig så var det sista jag skulle komma på att fota mig själv i den situationen 🙂

 3. Frk_M skriver:

  Haha skrattar gott. Lakrits laxerande ja…

 4. anni skriver:

  Haha kunde ju vara värre! *kommer ihåg en viss pop up affär i bromma blocks* Det blogginlägget får mig än idag och skratta och du är helt underbar att du delar med dig och måste säga läsa din blogg gör hela min dag. Folk får tycka att bloggen är tråkig ibland men för mig är det du som gör den underbar och jag skiter i och hoppas du gör med i dom som tycker så. Livet går upp o ner och hoppas du har en bra dag Mona

 5. Katarina skriver:

  Undrar om Nicaragua (eller vart du nu skulle) är redo för denna beauty queen. Totalfix av det mesta innan ett par veckor i fattigdom och elände…..

  1. Karin skriver:

   Jag får också en liten olustig känsla. Skor, passfodral och väskor för tusentals kronor. Diverse skönhetsbehandlingar för ytterligare tusenlappar. Sedan till ofattbar fattigdom där de pengarna kunnat göra sådan nytta. Svårt att greppa tycker jag. Respekterar andras val och åsikter men blir lite beklämd över att åldrandet och naturen anses så fult. Åk nu och gör riktigt stor nytta och lika bra insats som föregående år.

   1. Mona skriver:

    Vet ni, förra året pratade jag med en hjälparbetare i Guatemala. Berättade att jag hade dåligt samvete över det liv jag lever. Vet ni vad hon sa? Att det vore värre om jag INTE levde det liv jag KAN leva. Eftersom jag skänker en hel del pengar till hjälporganisationer, hjälper till i kyrkor med flyktingar(vilket jag inte får skriva om) så har jag svårt att ta den här kritiken. JAG blir inte en bättre människa för att jag ger bort allt jag har men kan jag bidra med lite, samtidigt som jag mår bra med sånt som gör mig glad så varför inte?

    1. Helena m. 4 skriver:

     Återigen så är det folk som tror att det du visar och skriver är HELA ditt liv, tänk om de istället kunde tänka att det finns tid för en massa privatliv (med allt vad det innebär och det du fyller den med) bakom den transpararens som du väljer att dela med oss… humh…
     Monas liv, Monas val, precis som för alla andra… synd att du måste försvara och förklara dig…
     jag gör långtifrån så mycket som jag skulle kunna, men jag gör så gott jag kan… och det måste räcka, tills jag orkar och kan mer

 6. PennyP skriver:

  ????

 7. Sara skriver:

  Vad tyckte du om Olaplex? Har läst en del om det och det verkar ju göra håret jättemysigt men är det verkligen så bra? Kostar ju lite extra.

  1. Mona skriver:

   Helt sjukt: jag tappar ALTID hår när jag kammar mig efter att ha tvättat håret men nu har jag inte tappat ett enda hårstrå! Fattar ingenting men måste köpa hem. Lätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *