När man är sin egen lyckas smed

img_2744

Fifan, nu är det kallt. Igår åkte vinterjackan fram. Nu är det inte långt kvar till snön. Ju äldre jag blir ju mer inser jag att jag inte vill bo här mellan oktober och mars. Måste börja fila på en plan för att slippa det.

img_2745

Jobbade fram till 13.30 sen åkte jag in till Malin på Wilmer Kaffebar för en sen men god sopplunch.img_2763

Passade på att smaka på deras jättegoda kycklinggryta också.img_2747

Personalen gör alltid jättegod cappuccino till mig och varenda gång tänker jag att, det ser ju inte så svårt ut. img_2746

Malin var upptagen i telefonen och de andra tjejerna var upptagna med kunder så då passade jag på. Man har ju sett hur det går till och som sagt, hur jefla svårt kan det vara…img_2748

Först tömde jag den där vad-det-nu-heter … skopan kanske … och sen fyllde jag den med malet kaffe. img_2749-1

Satte fast skopan och för att spara på disk använde jag min gamla kopp och så tryckte jag på knappen. Ut kom kaffe, hehe. img_2750

Sen skummade jag kaffet och höll fan på att bränna sönder handen. img_2755En av tjejerna kom till undsättning. img_2761

Voilá, en cappuccino! Måste dock erkänna att det var svårare än jag trodde. Försökte fixa till ett hjärta men det såg mer ut som något som exploderat!img_2762

Medan jag njöt av mitt goda kaffe noterade jag mina naglar. Spenderade över en timme på nagelvård i söndags. Har för andra gången gett nagellacksmärket O.P.I en chans men det suger hästba**e.  Trots under- och överlack. Aldrig mer. Jag går alltid tillbaka till Lackryl-lack. img_2774

Jack-Jane har utförsäljning på Ilse Jacobsen (även idag) och MosMosh så några timmar senare blev jag upphämtad hemma av Malin och hennes dotter Paulina. img_2789

Både Jane och Matilda var för upptagna för att le in i kameran. Eller rättare sagt, de vägrade.img_2788

Det fanns en hel del fina grejer. img_2792img_2793img_2795

Efter shoppingen åkte vi till Mall of Scandinavia och handlade lite, men först åt vi en supergod tapasmiddag. img_2807

”Nämen idag är ingen bra dag att vara med på bild!”img_2809img_2808img_2811

Och medan dom provade kläder i omklädningsrummet speglade jag mig.

 

När Malin släppte av mig hemma noterade jag att det sprang ungar överallt. Utklädda. Helvitti, jag hade tokglömt att det var igår de skulle knacka dörr. img_2815Hade glömt att köpa godis så jag släckte hela huset och förlitade mig på att grannarna hade bättre koll. img_2817

Tände lite ljus och parkerade mig i soffan. Visst är den fin den där ljuslyktan med trollsländan? Den har jag fått av en bloggläsare och jag älskar den. Älskar nämligen trollsländor.

 

Idag ska jag jobba några timmar sen har jag ett möte med Tailsweeps nya vd. Ni vet, dom som sköter alla mina samarbeten.

 

Förresten, fortsätt gärna att fylla i formuläret om vad i stör er på hos er partner. Vi ska prata mer  om det på söndag men jag kan ju säga att jag skrattar ihjäl mig när jag läser era svar! Scrolla ned så hittar ni inlägget.

 

Tjillevippen.

 

0

11 responses to “När man är sin egen lyckas smed

 1. Eva skriver:

  Kan vi inte prata om att flytta utomlands……..får man inte tråkigt när man flyttar från polarna? Eller kan Monas Universum bygga en anläggning där vi alla får plats.

  Ang OPI som är det enda märke jag använder, det håller i nästa 2 veckor för mig. Jag använder alltid http://www.kicks.se/opi/chip-skip-p8944 först. Sen underlack, 3 lager färg och avslutar med Rapidry topcoat.

 2. Eva skriver:

  Tänkte jag skulle fyllt i formuläret men kände inte riktigt den tiden att sätta mig med det. Kan ju ta en stund………;-)))

 3. Ida skriver:

  Håller med, det ser lätt ut när en barista gör kaffet åt en men att stå där själv, inte lika enkelt. Jobbade på ett kafé ett tag och chefen fick för sig att lära mig att göra kaffe men det slutade med att jag fick stå i kassan istället för jag är mkt bättre på service 😂
  Tack för en underbar blogg!

 4. Jessica skriver:

  Vore kul att läsa inläggen från din vetenskapliga undersökning

 5. Josefine skriver:

  Ett tips om man har problem med att nagellacket flagar, ta en bomullstuss med lite vinäger eller ättika på och stryk över naglarna innan du målar. Ofta beror det nämligen på att man har fel pH på nageln för att lacket ska fästa. Samma princip som Opis chip-skip som någon skrev om innan ( lukta på den så märker du att den luktar surt). Mycket billigare med vinäger än chip-skip…
  /Smålänningen 😉

 6. M@rie skriver:

  Nu börjar det bli tröttsamt, jag är portad på din blogg igen men bara via datorn. Precis som tidigare.

  1. Mona skriver:

   Det är verkligen konstigt. Fast, jag undrar om det har nåt att göra med att teknikern gjorde lite grejer här inne i tidigare i dag. Frågade honom för ett par veckor sen varför en del var bannade men han kunde inte se nån rimlig förklaring…

   1. M@rie skriver:

    Det kan ju inte vara för att teknikern gjorde något idag eftersom det hände mig för ett par dagar sedan med, som jag skrev tidigare!

    1. Mona skriver:

     Sant. Ja har tre ip-nummer som är bannade men inget av dom är ditt … så något är superkonstigt.

 7. Småländskan skriver:

  Oj, nu blev jag banned igen! Första gången jag blev det blev jag konfunderad, undrande… sen såg jag i nåt tidigare inlägg att flera med mig hade upplevt samma sak.
  När jag gick in på din hemsida här blev jag banned, när jag sökte dig på google så funkade det. Hoppas jag…

  1. Mona skriver:

   Fattar fan ingenting och Tailsweep kan inte hitta nån förklaring heller!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *