När man är mer än lovligt smart

Jag har beställt ett par nya soffbord i betong av en bloggläsare men det har dragit ut lite på tiden. Nu står jag inte ut med det vi har längre och för ett par veckor sedan beställde jag några temporära. Eftersom jag är gift med en man som ska lägga sig i precis allt plus att han inte tycker att man ska köpa nytt, om man redan har något som f u n ge r a r, var jag tvungen att vara lite kreativ. Tålamod är dock inte min starkaste gren varför jag råkade beställa dom innan jag berättade det för maken.

 

Dagarna gick och jag började bli lite svettig. Visste att, om det bara stod ett par nya där en dag skulle det bli ett jefla liv på honom.

 

Ibland är Gud god. Tittar på svenska Bachelor. Sista programmet där alla brudar sitter i studion och bachelor-snubben ska intervjuas. Maken hatar program som dessa och sitter intill och spelar shack på iPaden. Plötsligt ser jag borden jag beställt i tv-studion.

 

”Du, dom där är väl snygga?”

 

Han tittar upp. ”Mm … ja … jo, det var dom.” och sjunker in i spelet igen.

 

Lord have mercy, I’m in!

 

I fredags kom dom. Hej och hå så bra det blev!IMG_2205 Jag är mest troligt den smartaste frun i finhooden.

 

Nu ska jag bara komma på en fiffig idé för att byta ut soffkadavret utan att han märker något..

4

10 responses to “När man är mer än lovligt smart

 1. Therese skriver:

  Smart och jättesnygga bord! Var har du köpt dem? Jag är på jakt efter nya möbler i vardagsrummet sedan jag flyttat och dessa föll mig verkligen i smaken 🙂

  1. Mona skriver:

   Ellos! Jag ä l s k a r Ellos! Har varit stadig kund där sedan jag var 18 år..

 2. Kakan skriver:

  Men gud så snygga! Köpta var?

 3. Anna skriver:

  Kan inte Nisse göra en olycka I den?? Nu borde han väl vara könsmogen så det luktar apa??

 4. ÅsaC skriver:

  Det intressanta blir när du ska byta ut dessa mot betongbordet utan att han märker det. (Såvida du inte har avbeställt det) 😉

 5. Annika skriver:

  Snygga!!!

 6. Bondens fru skriver:

  Åh vad fina! Själv har jag önskat mig en sån ljusstake (vänskapsknuten) av maken i julklapp.

 7. Marie skriver:

  Nisse eller du själv kan väll fixa en olycka i soffan. Synd att du missade tillfället när du var sjuk senast. Nu är det bara att vänta till nästa gång.

 8. Ma1in skriver:

  Betongbord?
  Akta tårna 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *