När maken instagrammar om sin snygga och braiga fru

En kväll i Spanien säger talibanen plötsligt: ”Mamma, pappar ä r ju faktiskt ganska rolig!”

 

”Vaddåra?”

 

”Jamen, kolla här … jag är inne på hans instagram. Han är ju lika rolig som du!”

 

Alltså, jag följer ju honom och ser ju vad han lägger upp … men tänker inte alltid på vad han har för hashtaggar. Nu kollade jag lite noggrannare och fifan som jag skrattade. No wonder att han är the love of my life.

 

Den här är rolig eftersom jag somnar till Kalle Anka v a r j e jul.

IMG_2673Att jag somnar här beror bara på att jag ätit lite för mycket socker … då somnar jag direkt … en kvart-tjugo minuter…IMG_2682IMG_2681IMG_2685IMG_2672IMG_2690IMG_2689IMG_2688IMG_2686IMG_2691IMG_2678IMG_2687IMG_2679IMG_2671IMG_2675IMG_2677IMG_2683IMG_2693

0

22 responses to “När maken instagrammar om sin snygga och braiga fru

 1. Ragdoll skriver:

  Du har suddat namnen på alla ställen utom ett… just saying. 😁

 2. Johanna skriver:

  Du har missat att blurra namnet på en screen shot 🙂

 3. Anne M skriver:

  Vilka pärlor!!! Älskar Budgetgenomgången”. Fick mig att skratta högt (och igenkännande).

 4. Sandra skriver:

  hahaha, men du har missat att ”blurpa?” makens användarnamn vid ett av fotona…..

 5. M skriver:

  Skönt att han valt ut de allra mest smickrande bilderna ändå! 😬 Det hade kunnat vara värre (?).

 6. Tant_T skriver:

  Maken är nog inte så tråkig ändå trots alla tråkningar han får 😉

 7. Mallan nr2 skriver:

  Det har ju ingen betydelsa att hans användarnamn är blurrat när # är med… Bara att söka på de så hittar man honom iaf. Han kanske ska ha privat konto..?

  Ha en fin dag ❤

 8. Bitta skriver:

  😂😂😂

 9. Eb skriver:

  #siffrortråkigt fick mig att fnissa högt.

 10. Cissi skriver:

  Ha ha, älskar budget genomgången 🙂

 11. Louise skriver:

  Hahaha, sorry to say, men han är nog roligare än vad du är och då ska du veta att jag gillar dig, älskar din blogg och ofta skrattar högt åt dina inlägg. Mer av makens humor åt folket! Säg åt honom att starta en blogg!

 12. Pudeltanten skriver:

  Han kan väl få gästblogga lite igen??

  1. Mona skriver:

   Host, host, ska tänka på saken!

 13. Sophie skriver:

  Hahaha … underbart! Och som någon skrev här; Han kan väl få gästblogga lite. 😁

 14. Småländskan skriver:

  En sak Mona, bara en sak: Håll fast honom hårt, han är unik, han är alla tiders bästa man. Lyssna nu på mig, jag som inte fattade att hålla fast den bästa av de bästa när det begav sig.
  Och ja, jag vet att du håller hårt. Fortsätt med det!

 15. Bondens fru skriver:

  Jag skrockade lite för fort och missade Nisse på bilden från din 50-årsdag. Därför trodde jag att maken menade att det var han själv som ”flaschade snopp” och ”smygfes”, allt för att få din uppmärksamhet… 🙈

  1. Mona skriver:

   HAHAHAHA!

  2. M skriver:

   Haha, jag fattade inte att det var hunden som åsyftades (även om jag noterade att han var med på ett hörn) så jag utgick också från att det var karln din som gjorde allt detta äckliga! 😂 Känner mig lite mer…upplyst nu.

 16. Lee skriver:

  Hahah du e rolig du, du blurrar hans namn, men har kvar alla # så då hittas han ju ändå 😉😘

  1. Mona skriver:

   Jag är inte världens smartaste ibland, hehe!

 17. Mr Lee skriver:

  Han har ju humor!!! 🙂

 18. Angie skriver:

  Tycker det är så gulligt. Du skriver MASSOR om honom, han uppenbarligen lägger ut MASSOR om dig på insta. 17 år sa ni va? Ni beter er som nykära. Och du, jag menar det som en komplimang!!!! Keep it up!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *