När maken är otrogen

I natt drömde jag att maken var otrogen.

Jag var förvånansvärt lugn.

Med nån för mig okänd, men hon hette Eva.

Idag hatar jag alla Evor.

Ful var hon också. Lång, smal äcklig blondin. (No offence, ingen av er långa,smala blondiner därute är äcklig också.)

Nu fick jag ont i huvudet.

2

17 responses to “När maken är otrogen

 1. Louise skriver:

  Usch! Brukar också drömma om att min man är otrogen. Läskigt är det. De brukar alltid kännas så verkliga de drömmarna. Jag kan vara helt ledsen och arg hela dagen efter en sådan dröm. Hoppas du får en bra dag ändå. Älskar din blogg förresten, du skriver så roligt och ärligt!

 2. ragdoll skriver:

  Jag går säker va…

 3. helma skriver:

  Vilken tur, då hatar du inte mig i alla fall! Heter inte Eva och är inte lång, smal och blond. Hade väl varit bättre om du hade drömt om killen i tunnelbanan (minns inte namnet just nu). Alltså att du hade umgåtts med honom, inte maken.

 4. Madeleine skriver:

  Jaha, då var man hatad idag då, både jag och dottern på 4 månader. Eller det kanske inte gills när man heter det i andranamn? 😉

 5. Eva-Lotta skriver:

  Ha,ha,ha….lång & blond….ha,ha…svär att jag inte varit med din man…:)

 6. Eva skriver:

  Jag heter Eva och är ganska lång 🙂

  1. MonasUniversum skriver:

   Håll dig borta kärring! =)

 7. gudinnan! skriver:

  Siken tur Eva å efva är båda upptagna och lebbar så du fortfarande kan sukta efter glas å ringar 😉

 8. Malde skriver:

  Hoppsan!

  Vilken tur att jag är kort, tjock och rödblont kortklippt. Inte heter jag Eva heller!

  Kramar

 9. Sofie skriver:

  Hahahaha!

 10. Eva skriver:

  Nej men vad är det du säger..jag som följer din blogg så troget 🙂 I alla fall så har jag en fråga till dig när jag ändå skriver. Jag är nyopad och funderar över det här med kolsyra. Läste någon gång att du inte kan dricka det. Hur yttrar det sig och vad händer om du skulle dricka något kolsyrat? Ha en bra dag . Jag lovar jag ska inte röra din man…jag har en alldeles egen underbar man. 🙂

  1. MonasUniversum skriver:

   Grattis till op:en! Jo, det där är ju individuellt men jag har svårt för det. Det tar liksom stopp. Jag KAN dricka men väldigt små klunkar. Skitsvårt att förklara men du lär märka det, om du får samma problem.

   ..och bra att du ger fan i maken hörru! Ha en fortsatt trevlig helg!

 11. Tänk att du är så rädd om maken trots allt – även att ni är ovänner var och varannan dag.

 12. Eva skriver:

  Här är en Eva till men lovar dig Mona jag har inte varit på din man =)

  Är ganska lång å blondin men själv lyckligt gift =)

  Gillar din blogg.

 13. FilMa skriver:

  Än värre är det när man har drömt om att maken är otrogen med någon vän. Det blir liksom hat blickar man sänder ut, samtidigt som man vill vara såååå trevlig. Som någon mer skrev så känns dessa drömmar SÅ verkliga och själv är man bara en åskådare 🙁 Kram

 14. Guddan skriver:

  Han verkar rätt bra att ha ändå… trots hans förkärlek för kofötter?

 15. mamski skriver:

  sicken tur att jag är kort, tjock å gråhårig så vi kan va vänner 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *