13 responses to “När Fiffi vaknar till och ställer sig i givakt

 1. Karin skriver:

  Ja, verkligen. Och så skärpt.

 2. Marina V skriver:

  Jepp! håller med! 🙂

 3. Malin skriver:

  Nu överdriver du!

  1. Mona skriver:

   Inte mycket!

 4. Madde skriver:

  Bra journalist men inte min typ – jag vill ha dem äldre, skalliga, med ett gäng trivselkilon, nätbrynja och helst framför tipsextra med rinnande snus under läppen…då jäääälar vaknar morsan till liv ?

  1. Mona skriver:

   Well, med tanke på din emailadress (igentorkad@hotmail.com) så rekommenderar jag frun att införskaffa en dildo. Väry much soon. Sen ska du nog se att dina krav blir större, haha!

 5. Nina skriver:

  Ja, han e så jäla snygg och en sån bra reporter. Undrar om han är gift??? :o). Tror jag ska bjuda hem han på te!! :o)

 6. Eb skriver:

  Nä, Anders Kraft ska’re va.

  1. Mona skriver:

   Så klart. I landet lagom, haha! Nej men allvarligt, han är trevlig. Missionärstrevlig.

 7. Salalalalallad skriver:

  Herregud ja! Får leta länge om man ska hitta någon som toppar honom.

  1. Eb skriver:

   Exakt! Anders är bäst.

 8. Alex skriver:

  Ja den med lite smör på??

 9. Ragdoll skriver:

  Anar vissa likheter med din man… just saying. Fast gräset kanske är grönare på andra sidan, vad vet jag?! Jag har ju mitt frikort att dregla över och det är maken helt ok med för jag lär ju aldrig komma i närheten av den godbiten. Men OM jag mot förmodan skulle göra det, uj uj uj! Fifi slår frivolter bara av tanken! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *