När det är lite för mycket stress i skallen

Well, det här är ju inte första gången och inte lär det vara den sista heller. Synd bara att man var way too far hemifrån när man kom på det.

IMG_6603Och eftersom båda är så kallade FitFlops så kändes ingen skillnad när jag drog.

Blir så jefla trött på mig själv ibland.

6

22 responses to “När det är lite för mycket stress i skallen

 1. Åsa L skriver:

  Hahaha
  Jag var på väg hemifrån med en sneaker och ballerinasko här om dagen. Som tur var så jag märkte det innan vi hann åka. 🙂

 2. Drutten skriver:

  Hahahaha! Har själv 8 par Fitflop men det där har jag aldrig lyckats med (men skulle inte vara omöjligt….)!!!

 3. B-M skriver:

  Hahaha, kanske startar du en ny trend nu! Snart kommer alla att gå med omaka skor 😉

 4. Lindha skriver:

  Fitflop är supersköna! Har du ingen ordning på skorna? Flör mig är du ordning och reda tjej?

  1. monasuni skriver:

   Hehe, även solen har sina fläckar!

 5. Andrea skriver:

  Älskar färgen på ditt nagellack!

 6. Cari skriver:

  Ny modetrend – bland äldre och förvirrade 😉

 7. Haha, skulle kunna hända mig också. En fråga, var köper du dina fitflops?

  Tack för en underbar blogg!!

 8. gullan skriver:

  Haha – nu tryter fantasin verkligen. Sure att du tog fel, uppenbar lögn

  1. monasuni skriver:

   Honey, du har uppenbarligen inte läst mig så länge för det är inget ovanligt att jag gör sådana här saker. Nu har jag åkt hem och bytt eftersom jag ska iväg på grejer. Det var dessutom inte jag själv som noterade det utan en granne på kontoret…

 9. Karin skriver:

  Lättare att kunna vänster och höger…….istället för en röd och en grön strumpa

 10. Monica skriver:

  Haha! Apropå stress, en kollega till mig packade kläder för en resa och packade kläder till barnen (som var så små att de inte kunde packa själva) men packade INGET till sig själv. Kom på det när hon satt på tåget……………

 11. Frk_M skriver:

  I strumptider skulle det vara två olika strumpor av goda skäl.
  I icke strumptider så får man ta det man har… flippisarna!

 12. MiaD skriver:

  Skitsnyggt! Bara att hänvisa till random modeblaska. 🙂

 13. Kristina J skriver:

  Gjorde ett kallt misstag när jag skulle skynda och hämta barnen hos dagmamman för många år sedan, rusade ut från jobbet -14 grader och det blev plötsligt kallt om fötterna, hade glömt ta av mina tunna jobbarskor. Fick halka iväg till bilen då jag glömt jobbnycklarna i arbetsbyxorna och alla andra hade gått för dagen. Kallt och surt om fötterna när jag kom till dagmamman som fick sig ett gott skratt. Dunjacka, mössa, vantar och tunna schollssandaler, det såg verkligen kul ut.
  Jag tror att du har skapat en ny trend Mona, för några år sedan var det ju jättecoolt att ha sneakers i olika färg på fötterna, varför inte olika fitflops!
  Kram på dig.

 14. Malin skriver:

  Haha, och alla andra tänker ”hon har precis fyllt 50 och har åldersnoja” 😉

 15. Anna-Lena skriver:

  Så kan det gå när man har flera av samma modell, just det skulle inte ske hos mig eftersom jag är ”skofattig” och inte kan ta fel 🙂
  Stress har däremot gett mig min värsta skämsupplevelse en gång på sonens förskola.
  Den gången hade jag fiskat upp brallor ur tvättkorgen, hoppat i dessa och skulle bara snabbt lämna sonen. Det visade sig då att det var en pysseldag den dagen där föräldrar gärna fick delta. Jag gjorde så, satte mig på golvet och pysslade.
  Mitt i allt hör jag en fröken undra vem som var utan sina trosor! Hon höll ett par svarta skapelser försiktig i nypan. Alla skrattade så klart och tittade sig omkring, även jag. Men skratten liksom fastnade i halsen när jag kände igen mina favvotrosor, urtvättade och inga string direkt.
  Efter denna fadäs är jag noga med att kolla byxbenen på eventuella ”rester” om jag måste akutplocka ur tvättunnan.
  Sååå……fel sko är nog inte så farligt ändå 😉

 16. Anette skriver:

  Underbart ju! Men du går iaf inte på bröllop med olika skor, vilket hände min makes kusin. Som jag skrattade när jag såg det! ”Jag tyckte väl att det kändes lite konstigt” svarar hon

 17. Bibbi skriver:

  Definitivt annorlunda. 😀 😀

 18. Annie skriver:

  Haha?De var ju inte ens något sånär lika i färg…

 19. Pia skriver:

  Haha :))) blir nog lätt så med för många par skor 😉

 20. finemangskan skriver:

  Mamma hade två par foppatofflor. Ett par gröna å ett par rosa. Sedan försvann en av varje. Så nu har hon en grön å en rosa. Å ja. Hon går så.
  #värmland #kramastillveckan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *