När det är dags att ha hjäl maken

Jag har gått ned 43 kg och eftersom idrott inte är min starkaste gren så kan man inte påstå att allt sitter där det ska. Jag har fått rätt…hmm…skrynkliga ben så att säga. Jag tror bestämt jag har uppfunnit en ädlare variant av cellulliter. De täcker liksom heeela benen, både fram och bak. But I could´nt care less.

Står i sovrummet och tar på mig byxor när maken går förbi.

Tilläggas skall att maken alltid påstått att han inte bryr sig om hur jag ser ut…om jag är fet eller inte. Och det ska han ju han en eloge för eftersom jag är övertygad om att ALLA bryr sig om hur sina respektive ser ut. Eller så är det bara det faktum att han varit rädd för att få stryk om han sagt nåt på min ”tjock-tid”.

Jag står alltså där och och sätter på mig byxorna när han säger:

”Kärlek, du skulle börja springa…..så att du får igång konditionen.”

Ähum, jag tror bestämt att hans säljarskills börjat sacka lite. ”..konditionen”.. Sen när behöver man kondition för att ta på sig byxor liksom.

Vad sa vi nu, är det i järnhandeln man köper arsenik?

1

18 responses to “När det är dags att ha hjäl maken

 1. gudinnan skriver:

  Nä det tar för lång tid med arsenik. Tror du har större lycka med att komma undan med att det va en olycka att du somna med mormors armarna i hans ansikte.

  1. MonasUniversum skriver:

   HAHAHAHAHA, den varianten får det bli!

 2. Mr Lee skriver:

  Insulin är snabbt och osynligt.

  1. gudinnan skriver:

   Ge inte henne några enkla lösningar på ett så stort problem!

 3. Calilja skriver:

  Använd det som argument för hallen – du kommer att få maaaaassor med motion och kondition av att titta på och försöka styra upp ett gäng hantverkare. 😉

 4. mamski skriver:

  det var ju himla vänligt av honom att säga det så där i enrum – min make sa det på jobbet (vi jobbade tillsammans i 15 år) – passerade mitt bord där jag satt med fakturor – stannade upp å sa: ”har inte du gått upp i vikt?” å fortsatte sen till faxen. Kul för kollegorna….. 🙁

 5. Fröken Hulda skriver:

  I USA är PMS förmildrande om ständigheter i slika handlingar

 6. Fröken Hulda skriver:

  NÄÄÄ! Jag särskrev….. ta bort!!!!!

  1. Ulrika skriver:

   Hahaha

 7. Raggoparden skriver:

  Nej det gör dom inte. Bryr sej om hur deras älskade ser ut alltså. Överygad om att de allra flesta ser till insidan på sin partner.. 🙂

 8. piaffen skriver:

  Hej där! Den randiga är skitsnygg om man sätter den på tvären! Hittade iofs min på Midbec så den var säkert lite billigare…! Men nu är den uppsatt och skiiiitsnygg!

  Lycka till med val, det är min själ inte lätt att välja när det finns så mycket snyggt! Den turkosa är väl den Maggan Graaf har. Skitsnygg också! Shit vad mesig jag blev. Alla är ju supersnygga! Men med det golvet kan det ju kvitta vilken tapet du väljer!
  Kram
  P

 9. piaffen skriver:

  Hoppsan min kommentar hamnade på fel inlägg…sorry!

 10. Sahra skriver:

  Min man något år efter att mini föddes. Jag kämpar väldigt hårt med träning. Kanske inte lika mycket med maten, men tänker ändå på att inte äta hur mycket skit som helst. Vi var i Dubai. Han låg på en solstol. Jag kom upp ur poolen. Iförd bikini modell lite mer täckande. Då säger fanskapet något i stil med följande:
  – Om man blir så där rynkig på magen så vet jag inte om jag vill försöka gå ned i vikt.
  Vad ger du för den va?!
  Den slår nästan din och konditionen.

 11. PrettoMia skriver:

  En annan variant som min make körde med var ”jag tycker du har förlorat lite muskeltonus”.
  Behöver jag säga att skilsmässan var nära?

 12. Susanne skriver:

  Ha ha vad du är rolig, älskar att titta in på din blogg:)
  Om, jag säger bara OM nu någon ANNAN skulle vilja/behöva ta livet av din make…. med arsenik…. så ligger du risigt till va? 😉
  Fast vi läsare är ju dina alibin som ställer upp i så fall! Vi VET att du älskar honom (då och då)!
  Kram o tack för den bästa bloggen:)

 13. LiSe skriver:

  Men, han är ju bara gullig och tänker på din hälsa. Tänk positivt 🙂
  kram till er båda!

  1. MonasUniversum skriver:

   Amen eller hur! Minns du hur jävla duktiga vi var runt Lötsjön?! Hundra miljoner år sen!

 14. shrin skriver:

  Hahahaha! Smidig karl!
  Men stoort grattis till dina 43 kilo!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *