Nån som vill hänka på?

Nästa vecka är jag bjuden på två event:

På måndag kl 17.00 är det releaseparty för Stig-Helmer Stories, Sällskapresan you know. I goodiebagen hittar du bl a boken och soundtracket till filmen.

På tisdag är jag bjuden på champagnefrukost på NK där en Mumin-utställning ska äga rum.

Jag har fått det stora nöjet bjuda in 10 stycken bloggare på vardera event, alltså inga läsare utan du måste ha en blogg! På NK-eventet får du gärna ta med dig ditt/dina barn och där får du en grym goodiebag med bland annat en samlingsmugg från Ittala.

…så först till kvarn! Maila mig på monasuniversum@gmail.com

0

18 responses to “Nån som vill hänka på?

 1. gudinnan skriver:

  Nä nä nä det går jag inte på har inget knark kvar i kroppen så knoppen är klar så den gick inte!

 2. Sara skriver:

  Synd att allt i er värld händer i 08 delen. Om det inte hade varit så hade jag väldigt gärna hängt på NK Mumin grejen.

 3. Lisa skriver:

  ähmenfifan att man har så långt ner till Stockholmia….. Stig Helmer is da shit och goodibags – ja man är väl ingen kärring om man inte önskar sig sånna eller? 😉 (jag förutsätter att det är massa skoj ätbart och andra fina presentar i domma däringa goodisbaggarna!) 🙂

 4. Livet just+nu skriver:

  Men Gud så trevligt! Blogg har jag ju men 26-åringen och 21-åringen vill nog inte hänga på… 😉

 5. monika skriver:

  Oh no, jag som älskar Mumin men som bor so far away !!! Men skicka mig gärna en goodiebag så ska jag blogga om den och göra reklam för dig och ditt fina företag *blink blink*
  kram monika

 6. Fröken Finemang skriver:

  synd att man inte vet som en vecka iförväg om man ska vabba stockholmsunge eller inte. hade lätt paxat nästa tisdag då i såfall ;-).

 7. tiajajja skriver:

  Men åååhh, måste allt kul hända i sthlm? Vi hade behövt lite kul event här nere i söder oxå:-)
  Älskar mumintrollen..hade lilla My-plåster på mig igår när jag skadade mig….det gjorde mindre ont + att jag log varje gång jag såg det:-)

  http://blogg.mama.nu/annorlundaunderbara/

 8. Katarina skriver:

  Alkohol och barn. Bra kombination där. Och jaaaaaa jag fattar att ingen kommer att bli full där men ändå. Varför behöver man bjuda på alkohol på ett event som vänder sig (delvis) till barn?

 9. tina skriver:

  Mumin i NK alltså, vilken grej!

 10. Butta skriver:

  Nää, vad orättvist, jag vill, men har ingen blogg!

 11. Roger skriver:

  Tack Mona för din härliga blogg. Sitter på ett lyxigt hotell i Punta Cana, Dominikanska republiken och läser, kan inte ens i Karibien vara utan din humor! Här är det över 30 grader varmt, solen skiner men det kommer små svalkande regnskurar ibland.
  Hälsningar Roger

  1. MonasUniversum skriver:

   Tack själv. Men du kunde ha utelämnat övrig geografisk information! Det är väl aldrig så att du jobbar inom hotellbranschen och behöver en piccolo nästa gång. Jag bloggar nämligen svinbra från lyxiga hotell serru.

 12. Tant Rosa skriver:

  Fantastiskt erbjudande Mona! Rolig grej. Jag trodde du skulle bli neeeerskriven ang alkohol och barn, men det var bara en som inte kunde hålla sig 🙂 Hoppas ni får det mysigt och roligt!

  1. Katarina skriver:

   Inte kunde hålla mig. Det är alltså fel av mig att anse att barn och alkohol inte hör ihop tycker du? Intressant tanke.

   1. Anna skriver:

    Eventet riktar sig till vuxna som är intresserade av att köpa barnprodukter.

    1. Katarina skriver:

     Men man ska gärna ta med sig sitt barn… Som ska få träffa mumin. Så nog vänder det sig till barn oxå.

 13. Thiah skriver:

  AAAHHHH va fan Mona. Min absoluta favoritfilm är ju Sällskapsresan…Försöker få alla jag möter i finland att fatta att det är en av världens bästa kultfilmer. Då får du biljetter till ett event med honom och jag kan inte ens tävla om det för att jag är fast i finland och har jobb och examen på gång i samma veva..morr!

  Hoppas ni får kul i alla fall 🙂

  1. MonasUniversum skriver:

   Nämen nääää, men du. Maila mig din adress så skickar jag boken som vi kommer få.

   monasuniversum@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *