26 responses to “Någon som har?

 1. Sanna skriver:

  Byxorna !! Var kommer dom ifrån ??? Såååå snygga !

  1. Mona skriver:

   Jamen det är ju det som är problemet: en kompis gav mig ett par, köpta i Spanien. Sen efterlyste jag någon som var i Spanien och kunde köpa flera. Byx-Anna, numera kallad så, en läsare alltså, svarade och köpte 13 par till mig. Jag har överallt eftersom dom men de finns inte. Ska dock se till att ta fram dom och sälja till nästa säsong!

   1. Sanna skriver:

    Skriv upp mig , vill ha 3 par byxor nästa säsong.

    1. Sanna skriver:

     Gärna utan bakfickor 😁

     1. Lena skriver:

      Mona, vet du var i spanien Byx-Anna hittade brallorna? Vill så gärna ha och har morgondagen på mig att kanske hitta dom 🙂

     2. Mona skriver:

      Kanarieöarna, Mogan, eller vad det nu heter/stavas.

     3. Lena skriver:

      Tack snälla! Glömde dock säga att jag är i närheten av Torrevija. Jag mitt pucko tror att det är ”heeela” spanien. Jaja, jag stod kanske inte först i kön när gud delade ut hjärnor till min åldersgrupp😊 Sjukt snygga brallor iaf..

  2. Ulrika skriver:

   Fanns likande på Kiviks marknad i år. Så mitt tips är att leta på marknader!

   1. Mona skriver:

    Jag vet, men problemet är att det inte är samma modell. Finns hur många som helst, men inte exakt den varianten. Och det är den jag vill ha!

 2. Nelly skriver:

  När kommer ”Lyxfällan” att knacka på dörren?

  1. Mona skriver:

   Aldrig! Jag gillar att handla och så länge inte någon annan tar skada så kommer jag fortsätta!=)

  2. Cicci skriver:

   Vilken dum kommentar.

  3. Anette TE skriver:

   Vilken korkad kommentar!
   Hon efterlyser en begagnad blus 🤔
   lika som kompisen köpt för 250 bagis.
   O om fam Lundgrens ekonomi vet väl mest bara dem.

 3. Angående byxorna, om du ska låta sy upp dem efter egen design så snälla, snälla, snälla fixa så där blir fickor på dem! Jag behöver ha någonstans att ha mobilen, husnyckeln och bajspåsarna, så gärna en bakficka till mobilen. 😀
  Charlotta

  1. Anne skriver:

   Inga fickor tack!

  2. Okej, stryk min önskan om fickor igen. Uppenbarligen är det fler som föredrar inga fickor och jag har definitivt byxor så jag klarar mig utan dessa.
   Charlotta

   1. Mona skriver:

    😂😂😂

    1. Emma skriver:

     Men jag skulle gärna köpa om det var fickor. Både fram och bak för min del 😉😄

  3. Linn skriver:

   Överlevnadsguiden, jag vet exakt vad du menar, men provade att köpa ett FlipBelt för just detta. UNDERBAR uppfinning och man behöver inte oroa sig för fickor när man ska ut med vovven 🙂

 4. Eva skriver:

  Jag beställer minst 5 par brallor. Och Jaaa, gärna fickor. Går inte det så överlever jag. Så hitta nu den som syr dessa, kvickt. Eller sy upp själv😀

 5. Camilla skriver:

  Du kan väll ”råka” packa ner Säpo- Fruns……..😜
  Camilla

 6. Karin skriver:

  Något liknande modell på byxor tyckte jag att jag såg när jag kikade förbi bonprix här på nätet. Kan ju vara värt att kolla upp.

  1. Karin skriver:

   Fanns ju iofs inte i så många färger…

  2. monasuni skriver:

   Jag vet, men det är inte samma modell. Finns shitloads men dessa är svåra att få tag i..

 7. PJAK/Anna skriver:

  Verkar som du behöver låta sy upp både med och utan fickor. Sådana med bara framfickor, eller bara bakfickor osv, så kan du fixa några med sidfickor till mig. Penna och litet noteblock behöver bara få plats och så mynten jag får I retur. Men de försvinner så fort jag når skrivbordet….. Vem vill bära I onödan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *