Någon som har koll på lokaler i Linköping

Ni vet att jag jobbar tillsammans med Synoptik och Optiker Utan Gränser. Dessa samarbetar i sin tur med Vision For All, VFA. VFA grundades av John, som jobbar för Synoptik och är den som är ansvarig för alla resor.

 

Ni som är nya här: en gång om året anordnar Synoptik en resa, med John i spetsen, till något land i Sydamerika för att där dela ut insamlade glasögon till fattiga. Jag har haft förmånen att få följa med de senaste två åren och hänger med även vid nästa resa våren 2017. Insamlandet går till såsom så at man går man ur huse med sina begagnade glasögon, lämnar dom till en SYNOPTIK-butik, (ingen annan!) där de tvättas och gås igenom och organiseras i lådor inför nästa resa. Bra, då är ni med.

 

Vi, samlar in tusentals glasögon och dessa förvaras hos VFA i Linköping. Nu är dom i STARKT behov av en ny lokal. En som inte kostar skjortan. En bra lokal. Vet ej exakt hur stor/liten, men gissar på någonstans 40-100 kvm.

 

Har ni några känningar så please maila info@visionforall.org och berätta! Det är verkligen superakut.

2

6 responses to “Någon som har koll på lokaler i Linköping

 1. Bitta skriver:

  Felläsning 😂 Har ni några klänningar tyckte jag det stod. Tyckte det var konstigt att du letade efter en klänning mitt i detta inlägg om synoptik 😂

 2. Lotta skriver:

  Haha😂 jag läste också klänningar😟

 3. Helena skriver:

  Vi var till Synoptik i Vänersborg min 6årige son och jag. Han lämnade in 4 par barnglasögon och jag lämnade in ett par gamla.

  Han fick ett kanonbemötande av kvinnan som tog emot dem! Han var så stolt efteråt! 😀

  1. Mona skriver:

   Åh, TACK! Om ni bara visste vilken glädje de kommer skänka.

 4. Carina lindau skriver:

  Jag har en lokal, vem kontaktar jag Mona????

 5. Åse skriver:

  Carina, det står en e-postadress i inlägget. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *