Mina kompisar här

Jag kanske borde presentera er för mina kompisar här! 

Hege af Norway. Regionchef syd.

  John, chefen. Jobbar på Synoptik i Norrköping men reser oftast med Vision For All, som han grundat. Det är VFA som tillsammans med Synoptik ordnar Optiker Utan Gränsers resor en gång om året. Synoptik äger namnet Optiker Utan Gränser. VFA själva är en ideell organisationsom anordnar resor i egen regi, fyra till sex gånger om året.  Uppsala-Andreas, optiker.
  Göteborgs-Jaime, butikssäljare   Farsta-Camilla, optiker
 Skåne-Åsa, butikschef

  Skelkefte-Maud, optiker
 Spånga-Georgette, färdig optiker om 2 månader    Soon to be Helsingborg-Sara, färdig optiker om 2 månader

  Solna-Tomas, optiker  Åsså jag!
 

0

One response to “Mina kompisar här

  1. Pi@ skriver:

    Men vilket härligt gäng sötnosar. Det vete dock fan om jag skulle låta nån av er kolla min syn. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *