Min policy kring reklam & PR

PR-policy

Representerar du ett företag som är intresserat av att samarbeta med mig? Eller är du kanske en läsare som funderar på vilka krav jag ställer på de företag jag samarbetar med? Vad innebär det egentligen att ett inlägg på min blogg är ”sponsrat”?

 

Jag välkomnar gärna press- och produktprover (Hemslöjdsprodukter AB, Ekbacksvägen 32, 168 69 BROMMA) men garanterar inte att jag skriver om dem i min blogg. Mitt och mina läsares intresse går alltid först och jag kan välja att avstå från att skriva om en produkt av flera olika anledningar. Mina åsikter och omdömen påverkas inte av avsändaren, och mina åsikter kan inte heller köpas. Jag står alltid bakom mina inlägg till 100 %!

 

Inlägget är då publicerat i samarbete med ett företag, eller en PR-byrå på uppdrag av ett företag. Mina omdömen påverkas inte av avsändaren. Får jag ersättning för att skriva ett eller flera inlägg – ersättningen kan innebära produkter och/eller pengar – kommer jag att märka ut inlägget som sponsrat/reklam enligt Marknadsföringslagen. Inte heller i de sponsrade inläggen påverkas mina åsikter av avsändaren, eller ersättningen. Alla avtal mellan mig och avsändaren skall vara skriftliga för att skydda båda parter.

 

 

Vill du använda mina bilder och/eller texter?

Är du en PR-byrå eller ett företag kopplat till min blogg (eller en representant av någon av dessa) är det fritt fram att publicera/twittra/instagramma/facebooka/yougetthedeal mitt material så länge det finns en länk till min blogg och mitt Instagramkonto.

Representerar du inte en PR-byrå eller ett företag kopplat till mig eller min blogg, maila mig för att be om lov först. Beskriv på vilken/-a sida/-or du vill publicera materialet på och i vilket syfte. Min mailadress är: mona@monasuniversum.se