5 responses to “Men vi som har varit kunder i 20+ år då?!

 1. Brysselkakan skriver:

  Men… jag har varit kund i 15 år och inte sjutton har jag fått något…

 2. Ninnibeth skriver:

  Har också varit kund sedan tidernas begynnelse, men har inte heller fått något.
  Kanske bara gäller företagsabbonnemang?
  ORÄTTVIST! 🙁

 3. Nina Frodemo skriver:

  Gäller nog bara vissa kunder, vi vanliga dödliga får nöja oss med betala våra räkningar 😉

 4. Det där att ta hand om de äldsta och mest trogna kunderna – det glöms ofta bort! Jag var tidigare medlem i ett gym där nya medlemmar fick hur många förmåner som helst. Men vi som varit med ett stort antal år fick aldrig något som helst … Behöver jag säga att jag bytte gym? 😉

 5. Karin skriver:

  Har 3 abonnemang hos tele2 som jag haft i många år men inte dyker det upp några presenter för det……..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *