Med maken och 20-åringen borta i Indien

Får ett sms från maken. De har landat, satt sig i en bil och är på väg upp till ett gäng fabriker i en stad norr om New Dehli.

En stad där ca 2000 fabriker finns. En stad där de inte är så vana vid västerlänningar. (Om du är ny här så läs gärna om min och Tinas tripp dit förra året. Hysteriskt kul och den roligaste resa jag någonsin har gjort. Klicka på  Indienresan här till högere och börja med första inlägget!)

I alla fall. Maken meddelar mig att de redan hunnit se 5 människor sitta och bajsa längs vägen. En väry vanlig syn där.

They will have the trip of their lifes, hehe!

2

3 responses to “Med maken och 20-åringen borta i Indien

 1. gudinnan skriver:

  Man behöver inte åka så långt som till Indien…kom å hälsa på mig så ska vi sitta och gömma oss bakom buskarna så kan vi titta på den äldre mannen som är arg på det lokala bostadsbolaget…han går förbi deras kontor drar ner brallorna bakom en av bilarna (gärna bakom däcken) lägger sitt visitkort drar upp brallan tar sin rollator och går hem.

  Inte lika varmt att ligga i buskarna här å kolla på bajsande män som att sitta i en taxi i Indien men billigare är det nog…Å trevligare sällskap så klart!

 2. MonasUniversum skriver:

  Haha, jag kommer! Vilket äcklo!

 3. Sabina skriver:

  Hej. Jag är ny här och klickade givetvis mig till din Indien resa. Underbart roligt. Jag skrattade högt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *