Me and my new hobby

Reklam för mina egna produkter

 

Så där ja, då har vi shoppat lite nya kläder för min hobbyverksamhet. Jag har köpt in sånt som jag själv använder och tycker är snyggt. När man håller på med business ska man aldrig tänka på sin egen smak utan ”på vad som säljer” säger alla som kan. Det skiter jag i. Min huvudsyssla kommer aldrig att bli kläder och därför kommer jag aldrig att ha lika proffsiga bilder som de som sysslar med sånt här på heltid. Och jag kommer mest troligt göra en massa misstag. Inga mellanhänder gör dock att jag kan sälja till bra priser.

 

Kläderna kommer aldrig att vara i 100% bomull. Det kommer vara blandat med alla möjligt … liksom det är hos riktiga klädhandlare. Ni får ta det. Om ni är intresserade. Det här är jättekul och jag kommer börja smått och se vart det leder.

Allt finns HÄR!

IMG_6201 (2)

IMG_6240

0

30 responses to “Me and my new hobby

 1. Katta skriver:

  Men var är den fina håriga rosa koftan/jackan?
  Är nyfiken på den, jättefin och informativ video för övrigt!

  1. Mona skriver:

   Har inte fått alla svar jag behöver om den ännu. När man jobbar med vissa leverantörer så kräver dom att man köper hem 500 st av en färg. Jag har försökt förklara att jag inte törs göra det utan vill beställa färre, men i så fall oftare… Hojtar till direkt på bloggen om/när jag får hem den..

 2. Kompis skriver:

  Att du inte tänkte på alla oss plus-size brudar… 🙁

  1. Mona skriver:

   Honey, det är svårare än du tror, trust me. Måste ha shitloads med pengar och designa själv…

 3. Hilda skriver:

  Mina föräldrar vill ha en smidesljuskrona över matbordet i deras nya stuga. Har du någon idé. Tänkte eventuellt köpa en av dig som present till dom.

  1. Mona skriver:

   Har du varit inne och tittat på hemsidan? Är bordet avlångt? I så fall har vi en modell som heter ”Skeppet”. Sjukt populär..

   1. Hilda skriver:

    Jo det är avlångt. Kan ni inte ha rabatt på smidesgrejer snart 😀

    1. Mona skriver:

     Maybe. Smedjan höjde priserna 50% i juni, vi höll på att dö men har inte höjt själva…

 4. Jag gillar din modevideo jättemycket och ser fram emot nästa gång du modellar i grönskan, fast då blir det kanske i gulskan, brunskan eller vitskan. 🙂
  Charlotta

 5. kicki skriver:

  och dessa blingkoftor kommer du ta med till formex eller 😉

 6. PJAK/Anna skriver:

  Och inga riktigt klatschiga färger?? Tycker det är väldigt snälla och diskreta färger…..

  1. Mona skriver:

   I know, kör safe i början eftersom det är det som säljer. Folk vågar i regel inte ta ut svängarna…

 7. Ann-Marie skriver:

  Vilken fin förevisning av kläderna. Allt ser supersnyggt och superskönt ut på dig, precis som du säger. Jag undrar hur lång du är och vilken storlek du visar? Tycker det är svårt med dubbelstorlekar. Gillar heller inte den fega tvättmärkningen, 30 gr handtvätt! Är det bara jag som vill maskintvätta allt i minst 40 gr? Svårt att få bort fettfläckar o dyl i lägre temp. Hursomhelst lycka till med försäljningen. Återkommer kanske med beställning lite senare.

  1. Mona skriver:

   Tack! Jag ska helt ärligt säga att jag tvättar ALLT i 40 grader men eftersom det står typ 30 så måste jag skriva det, om utifall något händer… Jag har bara L/XL i det jag provar. Är 172 cm lång.

 8. Ida skriver:

  Mona! Genialt med små filmsnuttar för varje plagg, då ser man ju precis hur de ser ut/sitter! Tummen upp!

  1. Mona skriver:

   Tack! Men nästa gång ska jag nog sminka mig och kamma håret, hehe!

 9. Elin Gustafsson skriver:

  Köpte och betalade direkt en ljusgrå poncho av dig den 27/7. Har inte fått/hört något från er än?

  1. Mona skriver:

   Åh, du missade du infon om att den kommer denna vecka, förlåt! Brukar upprepa sådan info lite här och var men skrev nog det bara vid ett tillfälle! Kollade på hemsidan nu och det står att den kommer i lager den 15/8 men den kommer tidigare.

   1. Elin Gustafsson skriver:

    Okej det hade jag missat. Tack för svar

    1. Mona skriver:

     Vi kommer ha shitloads att packa men jag ska försöka se till att din går iväg i första sändningen!

 10. Eb skriver:

  Tröjorna med pärlor på diagonalen på ryggen var ju jättefina! Antingen har du skärpt till dig smakmässigt eller så har jag trillat dit i blingträsket. 😉

  1. Mona skriver:

   Hehe, det är du som har trillat dit baby. Finally!

   1. Eb skriver:

    Shit pommfritt om det är så. Är sista stadiet av blingsjukan att känna lust att ha blingskor? Bevare mig väl… 😉 Jag tycker fortfarande att Mörbylånga är great, så där har du inte omvänt mig iallafall. Och du, om man skulle råka vara i närheten, är det då ok att titta upp på ert lager och prova?

    1. Mona skriver:

     Haha, you’re in! Japp, kom förbi du men hör av dig innan så att vi är där!

 11. Eva skriver:

  Det där viruset som dök upp för några dagar sen. Har du hört nåt om det? Du sa att dom skulle undersöka det. Tycker det känns otrevligt när sånt dyker upp så skulle vilja ha reda på orsaken.

  1. Mona skriver:

   Man vet inte orsaken men däremot så var vi tydligen många så kallade storbloggare som hade det. Nu ska det vara borta.

 12. Lena skriver:

  Alltså, jag är bara tvungen att skriva detta, shit va snygg du är kvinna!! Åh vad jag önskar att ha en Mona i mitt liv, kan inte jag få adoptera dig som min storasyster?! 😉

  1. Mona skriver:

   Nämen, vad gullig du är, TACK! På riktigt.

 13. KSena skriver:

  Svarta snygga kläder? Nu får jag nog nästan börja kolla vad du har för kul. Är gammal gothare och rockchick OCH bibliotekarie, så de där svarta tröjorna såg ju jefligt intressanta ut… *funderar*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *