Maybeauty – när tanten fixar billigare

Ända sedan jag var i Nicaragua nu i mars-april har jag varit tvungen att mecka med min hy lite oftare än vanligt. Det var überskitigt där nere och mina porer, som för övrigt är stora som tefat, var konstant svarta. Hur mycket jag än försökte tvätta mig ren. Jag kör ju Maybeautys produkter regelbundet (varje vecka) och då och då gör jag officiella samarbeten. Som i det här inlägget där jag presenterar två av de fyra produkter jag använder därifrån.IMG_9037

Först ut är The Incredible Pore Mask. Den suger ut talg, döda hudceller, stänger porerna och gör dom mindre. 

IMG_9052Jag börjar alltid med att rengöra ansiktet.IMG_9049IMG_9048Sen tar jag masken med fingrarna, men man kan använda en spatel om man tycker att det känns kladdigt.IMG_9050Sen låter man masken sitta på i 15 minuter. Jag gillar produkter där man känner att huden ”bearbetas” och det gör man här. Det sticker och drar.

 

Sen tvätta av allt med ljummet vatten.IMG_9054 Len som en bäbisrumpa efteråt och då var det dags för min favorit bland Maybeauty’s produkter: The Incredible Face Mask.IMG_9056

Den här har jag använt i snart två år. IMG_9100Tar bort pormaskar och död hud. Funkar bra mot oljig hud också. Nu har inte jag det problemet men 24-åringen använder masken för just det.

IMG_9088Man applicerar masken över hela ansiktet. Just denna gång hoppade jag över pannan då jag är extremt torr och låter huden vila just där. Sen låter man masken torka 30-45 minuter. IMG_9094Då har den stelnat och man har svårt att grimasera.IMG_9095

Sen draaaar man av den.

IMG_9096

Jag ÄLSKAR den här för efteråt finns det inte ett uns av skit kvar i ansiktet.

IMG_9099

Kombon av just dessa två ansiktsmasker gör jag när jag känner mig extra skitig och det är dags för storstädning. Typ stått på lagret och röjt i ett par dagar, eller något annat som gör att det fastnar smuts i huden.

 

By the way. Jag kan dock rekommendera er som har hundar att lägga en ansiktsmask e f t e r att ni varit ute och rastat. Fem minuter efter att jag satt på mig Pore Mask:en fick Nisse för sig att det var dags för en bajstur och då finns det inget som heter ”sen” och nä, han bajsar inte i vår trädgård. Kissa kan han göra där, men aldrig bajsa. Han tokvägrar.

 

Så det var bara att knalla ut. IMG_9053I normala fall skiter jag fullständigt i hur jag ser ut när jag går ut med Nisse men till och med jag har vissa begränsningar och det här gör jag inte om. Fifasen som folk stirrade … och log.

 

Ni som inte har provat dessa produkter, gör’t! Ni får 30% rabatt om ni använder er av min rabattkod: monaface HÄR!

1

22 responses to “Maybeauty – när tanten fixar billigare

 1. Ragdoll skriver:

  Ha, ha, ha! Zombiattack! Jag dör! Fy fan vad underbart!

 2. Angel skriver:

  Jag tror att de log för att de såg en kvinna som är självsäker nog i att skita i hur hon ser ut om hunden behöver ut. Hunden framför egot. Det är en bra hundägare det 🙂

 3. Åsa i skogen skriver:

  😂😂😂😂 Tack för dagens garv! Såna gånger njuter jag lite extra av att bo i skogen. Alltså ingen risk att springa på någon när hundarna behöver ut.

 4. Malin skriver:

  Jobbar du som optiker?

 5. Nelly skriver:

  Ok, mycket samarbete (med Maybeauty) nu! Du skriver i början av inlägget att du har stora porer – detta kanske beror på fel märke (för dig)!
  Frk Elak 👿

  1. monasuni skriver:

   Japp, porerna beror dock inte på Maybeauty, tvärtom. Upplever att de krymper. Kommer jobba med dom flera gånger i sommar och samarbetar ALDRIG med företag som inte har produkter/tjänster jag inte gillar. Kommer aldrig bli en ”sell out”!

   1. Nelly skriver:

    Hej igen, ingen anklagelse, men på riktigt – det kanske är så att du har fel produkt/märke (just för dig personligen). Visst, du upplever att de krymper – men det kanske bara är en känsla och inte egentligen på riktigt.
    Jag skriver detta för att förut var jag besatt av Clinique, men det var just det som ”hände”, mina porer var stora men jag ”upplevde” en annan känsla, när jag bytte till Kanebo blev det en enorm skillnad.
    Frk BryrMigOm

    1. monasuni skriver:

     Det är lugnt Nelly, jag tar det på rätt sätt men för mig blev MayBeauty som Kanebo blev för dig!

 6. katarina skriver:

  yes,nu ska jag prova 🙂 tack!

 7. Kennelflickan skriver:

  Men jag blir förvirrad. Om den svarta ”tömmer” porerna och den vita drar ihop dem, bör man inte använda svart först och vit sen? Har stora porer, typ syns från rymden, och har nu beställt för att testa.

  1. Mona skriver:

   Haha, det är första gången jag panikanvänder dom samtidigt och skulle givetvis ha gjort tvärtom! =))

 8. Frida skriver:

  Prova andra hållet, alltså svarta masken först och sen pormasken (hehe). Enligt deras hemsida ska det göra susen i den ordningen 😊😉. Ska genast in och beställa några till, lagret börjar sina här.

 9. Norpan skriver:

  Hade jag sett någon ute med ansiktsmask påsmetad hade jag på riktigt inte ens höjt på ögonbrynen, bara pga att jag för några veckor sedan såg det absolut sjukaste jag någonsin sett i mitt liv.
  Maken, jag och sonen satt i bilen på väg in till stan och efter vägen finns en cykel-och gångtunnel som löper under bilvägen, som sedan leder till en cykel-och gångväg längs med bilvägen strax nedanför.
  Jag sneglar ner och ser en människa gå med byxorna neddragen till anklarna och händerna bakom nacken. Personen går med mycket självsäkra steg, ungefär som ”Här går jag och luftar könet”.
  Var helt säker på att jag sett fel, tills jag vände mig om för att dubbelkolla och såg att byxorna var neddragna. Fick en sån chock så jag började asgarva, ett sånt garv som inte går att stoppa.
  Förklarade mellan skrattsalvorna vad jag sett för maken som då ville vända om, för han ville också se. Jag sa att han absolut inte fick vända, ville ju inte att sonen skulle se detta spektakel.
  Dagen efter läste jag i lokaltidningen att polisen plockat in personer som agerat påverkat. Ehm, inte långsökt att tro att denna personen var en av dom.
  Försöker förtränga denna syn, men maken som är en retsticka påminner mig varje gång vi åker förbi samma ställe.*Morr*

 10. CC skriver:

  Du är sjukt fin i dina fransar! Visst gör det en enorm skillnad! Sen vill jag bara passa på att skicka en stoooor cyberkram då jag inte ens orkat kommentera de jobbiga inläggen!

  1. Mona skriver:

   Tack. Från hjärtat.

 11. Madeleine skriver:

  Ha ha! Fy fan jag dör, vad go du är! Snacka om att bjuda på sig själv. Jag undrar vad dina grannar tänker ibland!

 12. Jenny J skriver:

  Lite smått nervös varje gång jag kör ansiktsmask 😉 tänk om nån ringer på dörren 😂 kram på dig Mona

 13. Mollie skriver:

  Sugen på att testa, men hur funkar det med den svarta om man är lite, jaa, skäggfjunig på kinderna överläppen, ja snart överallt…?
  Har inte kommit igång med att vaxa/raka/epilera eller vad man nu ska göra åt fjunen, stör inte så länge de är ljusa, några mörka som återkommer men de rycker jag med pincett.
  Kan det vara så magiskt att den svarta masken tar bort hårfjun också ?
  //Molls

 14. Sophia skriver:

  Mona, tack för ett snabbt och underbart roligt svar på mejlet om den saknade lilla bajssprayen!
  Har köpt av er innan och även då var du otroligt trevlig och hjälpsam! Vilket för mig, nu när man vet allt det jobbiga du och din familj har gått/går igenom, gör att jag tycker du är en sån power-woman. Heja dig som är så modig och stark!

 15. Lotta skriver:

  Tack för rabatt Mona. Har nu beställt en stor mängd masker och ser verkligen fram emot dem.
  En undran jag har, var går du och fixar fransarna? Tänkte göra det inför sommaren 🙂

  1. Mona skriver:

   Varsågod! Fransarna gör jag hos ChicClinic på Lidingö. Svinduktiga!

 16. Anette skriver:

  Jag har inte testat dessa men var först sugen på att testa den svarta masken. Knatade in i en butik och förhörde mig och då jag har väldigt torr hy samt väldigt känslig rekommenderade hon mig att inte använda dem. Nähä tänkte jag och gick hem tomhänt.
  Kände dock att mitt ansikte behövde nån form av uppfräschning så här inför La Sommar och fick nys om en ansiktssvamp-sak som hette ”konjak”. Fanns för känslig hy också. Den köpte jag, blötte i vatten så att den blev mjuk och se på fasen! Gamla hudceller försvann, jag blev ”fräsch som en 45-årig nyponros” och len som en babyrumpa. Den kan användas i upp till 3 mån om man sköljer och låter den torka ordentligt. Kan användas morgon och kväll. Passade mig som fisken i vattnet, handen i handsken eller vad som nu kan passa ihop. Rekommenderas starkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *