Måste ha

img_4230

Jag såg den här miniväskan för bomullsrondeller inne hos Kicki på DaisyBeauty och jag bara måste ha en. Har googlat sönder nätet men den går inte att hitta. Mailade Kicki i natt när jag satt uppe men hon har inte hunnit svara ännu och känner jag henne rätt så har hon fått den. Har googlat Bioderma, men nä, den finns inte.

 

V a r f ö r har ingen kommit på idén att tillverka såna tidigare, va va va?! Hatar när dom ligger i necessären och blir solkiga och lägger man dom i små plastpåsar så blir påsarna för knöliga i necessären.

 

VAR kan jag hitta den, eller liknande?!

 

Mvh

Skitviktiga problem

2

10 responses to “Måste ha

 1. Jene skriver:

  Jag kollar med Stella om vi kan ta fram en egen…..

 2. Eva skriver:

  Ladda ner appen wish. De har ALLT.

 3. Kompis skriver:

  Hjärtat, det finns små förpackningar med bomull man kan köpa för att ha i necessären. Sen hundra år tillbaka. Mycket smidigare än den (gamla) förpackningen Kicki använt till sina.

  Mvh Jag-har-rest-förr 😉

  Puss!

  1. monasuni skriver:

   Men v a r? Kollade på Åhléns igår men hittade inga!

   1. Ida skriver:

    Tror Kicks har 🙂

 4. Gudinnan skriver:

  http://m.hm.com/se/product/11114?article=11114-A

  Jag har sånna med mig. Fyller med pads å lite annat smått å gott håller sig fräscht å knölas inte ihop!

 5. Havrefras skriver:

  Hahaha! Nämen förlåt – det var det…. Sjukaste ilandsproblem jag läst om idag! Hahahahaha! (Glöm inte behållare för topsarna Mona, hur ska du göra med dom!?)
  Pussokram

 6. Karin skriver:

  Svaret är vanliga plastpåsar. Särskilt de små från Ikea med zipper.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *