Mässerbjudande, just for you

Reklam

IMG_8618

Ibland händer det att jag köper kläder som jag a l d r i g i livet skulle köpa annars. Alltså, jag ska förklara: för nåt år sedan såg jag den här jackan på Formex-mässan. Tyckte den var snygg men nä, inte kunde jag … var den inte lite för … ähum … ungdomlig för mig..?

 

Provade den änd och bestämde mig på en sekund. Den skulle jag ha. Lätt, för fifan så snygg den var på.

IMG_8617

Mässan slutade, hösten kom och jag bar jackan var och varannan dag … och gör det fortfarande. Månaderna gick, ny mässa nu i januari kom. Då såg jag en likadan fast vit. Ingen tvekan, den fick följa med hem.

 

Våren kom, jag varvar mellan den svarta och den vita. Varje, och då menar jag varje, gång jag har någon av dessa jackor på mig så får jag alltid en komplimang/fråga om var de kommer ifrån. Lite svårt att svara på då jag köpt den direkt av en grossist och inte i butik.

 

Nu tänker jag sälja dom själv … till ett svinbra pris: 499 kr. Inköpspriset till butiker. Observera att det är ca 10 dagars leveranstid: mässorna denna och nästa vecka måste avslutas först. Om ni kan vänta så länge så gå in och beställ NU, det finns bara ett begränsat antal och du, var inte rädd för att beställa vit, den får jag ALLRA mest komplimanger för.

 

HÄR hittar ni dom!

Normala i storleken..

0

24 responses to “Mässerbjudande, just for you

 1. Karin skriver:

  Fifan så dåligt infytade du har på mitt shoppingstopp!! Puss

 2. PJAK/Anna skriver:

  Går inte att beställa 🙁

  1. PJAK/Anna skriver:

   Det gick men inte med min nya e-post address. Kan för övrigt inte kommenterar med den här heller. Så snart försvinner mina kommentarer…..

   1. monasuni skriver:

    Va, det låter jättekonstigt! Är du säker på att det inte är skit bakom spakarna?!

    1. PJAK/Anna skriver:

     Nope, så fort jag använder den nya så förvinner det upp I det blå…..

     1. PJAK/Anna skriver:

      Nu funkar den tydligen 🙂

 3. Sarah skriver:

  Hej Mona !!
  Supersnygg jacka men vad är det för material ?
  Kan man tvätta den själv, hemma ?
  Med vänlig hälsning,
  Sarah

 4. Nettan skriver:

  Såååå jefelens snygg jacka! Men hur är den i storleken? Har M/L i vanliga fall 😄

 5. Susanne skriver:

  Hej Mona hur är dom i storleken?

 6. Biggan skriver:

  Du har världens finaste smak. Det finns inte ett klädesplagg som du visar som jag inte skulle kunna ha. (knäpp mening men du fattar va?) Inte är det dyrt heller. Tar tillbaka det ifall din make läser detta. Synd att allt är svindyrt menar jag. Puss på dig i montern och hoppas att du får många kunder och trevliga besök.

 7. Annika skriver:

  Ser jättefin ut! 🙂
  Har du några fler bilder, typ framifrån?

 8. Anne Gailit skriver:

  Har noll o inga pengar men annars skulle jag lätt köpa. En undran, är de lika snygga efter tvätt, förutsätter att de går att tvätta i vanliga 40 graders… 🙂

 9. Nina skriver:

  Är det dragkedja eller knappar eller inget alls? 😀

  1. Mona skriver:

   En knappliknande grej..

 10. Malin Nilsson skriver:

  Inte min grej, men ÄLSKAR min Carita-poncho!!! Så nu beställde jag en grå/svart också!

 11. Ulrika skriver:

  Undrar också hur de är i storlek? Vilken storlek har du och vad har du för storlek annars (storlekstyp 36//38 eller 40/42)?

 12. Petra Bernhed skriver:

  Tjo Flöjt,
  Super snygg beställer på stört en svart i storlek L hoppas att priset är inklusive moms.Var inne och skulle beställa på deras hemsida men fick ett helt annat pris står att ska kosta 1597 med moms och frakt???
  Petra granne med bästa BH Helen

 13. Anne skriver:

  Snygg! Och bra pris!

 14. Puss på dig Mona! Den där jackan (den vita) har jag suktat efter sedan första gången du visade den i bloggen, åh vad snygg den är! Nu är den beställd och snart på väg hem till mig, jag är lite osäker på om jag kommer att drunkna i S/M eftersom jag är en typisk S, men det få jag väl leva med i så fall. Milde tid så snygg jag ska vara i höst. 😉 Tack för detta mässerbjudande, kunde inte varit bättre för min del.
  Charlotta

  1. Jag råkade just hitta dina nya sjalar när jag satt här och dreglade över bilder på min nya jacka (jag hann inte skrolla så långt ner när jag gjorde beställningen). Mycket snygga sjalar, för övrigt min svagaste punkt när det kommer till kläder, men får jag önska att du skriver ut vilket material de är gjorda i?

   1. Mona skriver:

    Sorry, har inte hunnit skriva varken längd eller material. Ska fixa!

 15. SkåneCarina skriver:

  Hej, är också en M/L, så frågan är vilken storlek som är bäst? Kram ❤️

  1. Mona skriver:

   Hm, jag har S/M, trots mina stora boppar.

 16. Katarina skriver:

  På två röda var den svarta jackan beställd. Det är inte bra för min budget att du har så bra smak på kläder 😉 har precis fått hem min svart/gråa stickade poncho ju.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *