Märks det att somliga får sköta sig själva på kontoret …

Medan vi packar ordrar som galningar så passar Nisse på att rota runt och roa sig själv på lagret.IMG_1950En vecka till, sen kan vi börja andas någorlunda.

 

Idag skulle jag ha jobbat med Stadsmissionen i Kungsträdgården och delat ut mat till hemlösa, men jag var tvungen att ställa in då jag måste gå till doktorn … fortfarande blod i urinen så jag är lite stressad över att njurarna tog stryk när jag var så inihelvitti sjuk i förra veckan. Det grämer mig hårt att jag inte kan vara med men hoppas att jag blir tillfrågad nästa år igen, eller vid andra tillfällen.

 

För övrigt kan jag meddela att jag tillbringat 3 dagar med att gå igenom nästan 35.000 mail. Min hårddisk pajade ju och jag fick en ny men då försvann mailen. De tre senaste årens mail lyckades återskapas men samtliga hamnade olästa i inkorgen. Jag som får hjärtinfarkt om jag har fler än 50, som är min absoluta maxgräns på obesvarade mail. Ni som inte har fått svar från mig, återkom igen. K a n hända att en del av era försvunnit.

0

6 responses to “Märks det att somliga får sköta sig själva på kontoret …

 1. Kathrin skriver:

  Krya på dig Mona!
  Hälsan är viktigast, du får garanterat fler chanser att hjälpa stadsmissionen.

  /Katta

 2. H Thunberg skriver:

  Akta bara så Nisse inte lyckas ha sönder något inpackat i plast och sätter plasten i halsen och det i bästa fall blir ilfart till veterinären! Jag har en bekant vars valp när han var ensam fick tag i en tom chipspåse och tryckte huvudet längst in i påsen och påsen sögs fast så han lyckades inte ta huvudet ut igen och kvävdes, fruktansvärt tragiskt. Man får passa dom som små bebisar;)

  1. Mona skriver:

   Jag kom på honom när han höll på. Lyckligtvis är han inte särskilt tyst av sig när han busar så jag hör om han skulle få tag i plast..=)

 3. Helena m. 4 skriver:

  Synd att du inte skulle in till stan, då kunde du plockat upp det här till Nisse, jag menar – det är ju ändå jul… typ… 🙂
  http://www.blocket.se/stockholm/Klader_till_hund__eller_storre_katt__64353037.htm?ca=11&w=1

 4. Hilda skriver:

  Haha det stämmer ju han gillar ju inte kyla!

 5. Nilla skriver:

  Hahaha… passande klistermärken han har lyckats få på sig ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *