9 responses to “Manligt och kvinnligt, eller bara jefligt dålig smak

 1. Helen skriver:

  Dålig smak vet jag väl inte. Hade valt Green Lantern över den andra filmen på direkten (och jag är kvinna). Men att han har en annan smak än din, ja det kan jag gå med på. 😉

 2. MonasUniversum skriver:

  Ameh, det är ju en massa gröna gubbar på den andra, h u r kan den vara bra liksom?!

  1. Helen skriver:

   Finns många som gillar fantasy/sci fi. Jag tycker sånt är bra mycket bättre än drama. I min värld så blir frågan snarare: hur kan man välja drama över den med gröna gubbar. Hehe. (Som tur är så gillar min sambo båda delar.) Ska vi enas om att man kan tycka olika?

 3. tantt skriver:

  Den med gröna gubbar somnar man inte av..?

 4. Guddan skriver:

  Du och jag skulle kunna ha filmkväll ihop. Gröna gubbar går fetbort!

 5. Christina skriver:

  Green lantern är skitkass!

 6. Malde skriver:

  En enkel till Antibes alla gånger!

 7. Jenny skriver:

  En enkel till Antibes är värdelös. Totalt värdelös. Men jag gillar Sven-Bertil Taube!

 8. Efter att ha sett den med gröna gubbar i 3D på bio på date kan jag säga att du valde helt rätt. Jag hade hellre suttit hela kvällen och stirrat in i ett akvarie än att kolla på den skitfilmen. Som tur var var sällskapet helt fantastiskt och det gr att pussas i biomörkret fast man slår i med de stora glasönonen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *