Måndag hela veckan

Sladdade in hos Snygg-Tove-Tandläkare igår morse för att komplettera lite bilder inför min Invisalignbehandling. IMG_1261IMG_1264IMG_1265Hon har ett instrument som hon drar längs med tänderna som fotar varje detalj. IMG_1266Sen går bilderna elektroniskt till ett företag i Costa Rica och där görs genomskinliga skenor till mina tänder. IMG_1267

Dessa ska jag ha tills tänderna flyttar dit de ska. Well, ni får hänga med på den resan.

 

Tillbaka till jobbet, packa ordrar som en babian med kollegorna. Vi har slut på en hel del bajssprejer men får in mer i veckan.

 

Långlunch i vår soffhörna. Varje dag får 24-åringen massage i en timme av maken. Hon har, av uppenbara skäl, extremt mycket spänningar i hela kroppen. Hon håller för övrigt på med ett inlägg som jag publicerar inom kort. Det här med att hennes pappa har våldtagit henne kommer vi inte att sluta att prata om. Sexuella övergrepp alltså.

IMG_1279IMG_1277

Som någon på Instagram konstaterade så är inte makens arbetsställning den bästa så det är nog dags att införskaffa en riktigt massagebänk. Av uppenbara skäl tilllåter hon ingen annan man, förutom sin sambo, att röra henne och massagen hjälper mot hennes spänningar.

 

Efter jobbet åkte jag raka vägen hem och drog fram gräsklipparen. När jag tittade runt husknuten upptäckte jag det här:IMG_1294IMG_1291IMG_1293Jag har en kompis som är i blombranschen. Hon har tröttnat min min hopplöshet när det kommer till trädgårdsarbete så hon såg till att ett bud kom med allt det här igår och imorgon kommer hon hit och ska hjälpa mig att göra fint. Alla dom här ska fyllas.IMG_1296

Jag passade på att klippa gräsmattan på framsidan. Fifanihelvitti så högt gräset var där!IMG_1955Det tog över 2,5 timmar att klippa hela tomten och jag var dyngsvettig efteråt men oj så fint det blev. IMG_1289Älskar när det är nyklippt!IMG_1307Ikväll ska jag tvinga talibanen att tvätta sin studsmatta. Den är helt nedsolkad med pollen. Skitäckligt. IMG_1290Idag ska jag äta lunch med Gabriella på Viking Line. Det ser jag fram emot.

 

 

 

1

28 responses to “Måndag hela veckan

 1. Bitta skriver:

  Mitt gräs var visst inte så långt om man jämför 🙂

 2. Anna skriver:

  Köp en sån automatisk gräsklippare, ni har väl en platt och bra tomt för en sån? Vi har kuperat som bara den, så vi skulle få bära omkring den som en liten hundvalp i backarna om vi hade en 🙂

  1. Mona skriver:

   Nä, jag gillar att klippa gräs men om du har tips på en bra maskin som kan plocka allt jävla ogräs, så blir jag glad, hehe!

   1. Anna skriver:

    Jadu, ogräsmaskinen här hemma heter är en ”Min man”, jag tror att du har en sån hemma du också? Fast det verkar funka sådär, undrar om du har gamla modellen?

    1. Mona skriver:

     Du, jag har den utgående modellen…

     1. Anna skriver:

      Hm … Jag tror att de nya modellerna även kan slänga skräp och toarullar i papperskorgen, och lyxvarianterna vet hur man öppnar och ställer in disk i diskmaskinen, det har verkligen skett en utveckling inom området på senare tid! 😉

     2. Charlotte skriver:

      Så underbart snällt och generöst av maken att massera 24-åringen en timme om dagen! 💕
      Då spelar inte disk eller tomma toarullar så stor roll 😉

 3. Annette Lo skriver:

  Mona, tänk på säkerheten – du _måste_ ha bättre skor när du klipper gräset! Små tår är ingen match för en gräsklippare och gräs är halt.

 4. Nina skriver:

  Vad odlar du för spännande i pallkragarna? Gräs??? Ha ha ha ha……..

 5. Nelly skriver:

  Vad fint det kommer att bli med blommorna – fin kompis du har, men det har du antagligen förtjänat @):-

 6. Anette skriver:

  Ångrar mig rätt rejält att jag i vuxen ålder satte tandställning.
  Bettet blir aldrig detsamma, dessutom måste jag ha en tråd fastspänd bakom tänderna livet ut annars blir tänderna sneda igen.
  Visserligen blev mina tänder raka och fina efter behandlingen men……en del av min personlighet försvann.
  Önskar jag vetat det innan fåfängan tog överhand.

  1. Mona skriver:

   Oj vad tråkigt. Jag har haft grova problem med mina tänder sedan jag var tidig tonåring och blev SÅ ledsen när jag upptäckte att talibanen ärvt dem..

  2. Garderobskvinnan skriver:

   Och jag tog steget och fixade mina tänder vid 36 års ålder. Två jäkligt onda år senare så är jag såååå nöjd att jag vågade (och tog mig råd). Visst trådarna bakom tänderna sitter ju där men stör inte nämnvärt men att kunna bita av saker med tänderna och våga le med hela ansiktet är värt allt.

   1. monasuni skriver:

    Åh vad kul att höra eftersom jag är nervös som attan!

 7. Sarah skriver:

  Lyssnade på Johannas pod i går , blev väldigt berörd ! Men hon verkar stark o modig ! Ser fram emot hennes blogginlägg ! Styrkekramar till er ! Sarah

  1. Mona skriver:

   Hon är helt fantastisk. På ALLA sätt. Jag är sjukt stolt över henne.

 8. Helené Tranebacke skriver:

  Fakturan för massagebänken (den finaste, bästa, snyggaste och DYRASTE bänken som går att hitta) skickar ni naturligtvis till odjuret som orsakat att den behövs!

 9. Enna skriver:

  Får man lov att fråga om det har blivit någon reaktion eller motaktion från exmaken?

  1. Mona skriver:

   Inte ett skit. Ännu. Men jag väntar.

 10. SoP skriver:

  Pho, en Klippare i det gräset.. Kan ingen vänlig själ skänka dig en gammeldags och effektiv Lie?

 11. Monika Blomberg skriver:

  Vill bara tacka för en snabb leverans och fin inslagning (perfekt, eftersom det är födelsedagspresent) av sjalarna jag beställde!
  Ha en skön sommar!

 12. Eva N skriver:

  Jag är lite nyfiken på vilken sorts blomma du ska plantera i ”tvättmedelsbollen” 😉

  1. monasuni skriver:

   Åh, det är Nisses absoluta favoritleksak!

   1. Eva N skriver:

    Vilken tur! Så att det inte skulle bli någon snitsig bordsdekoration av den 🙂

 13. CAMILLAESI skriver:

  Härliga bilder men synd om tjejen som blev våldtagen :/ Sjukt hemskt verkligen

  Kram<3

  http://camillaesi.se

 14. Ninni skriver:

  Du vill ju ha en snygg trädgård. Då ska du definitivt satsa på en robot. Du kommer att få en kanonsnyggt gräsmatta och får tid att ta hand om dina blommor istället 🙂
  Vi har haft robot nu i två år och vi har fått en kanongräsmatta, tät och fin och helt utan mossa.

 15. Jenni skriver:

  Alla tips på robotklippare- du behöver för fan en trädgårdsmästare Mona 😂😂

 16. Sara skriver:

  Jag tycker det är så underbart att läsa att maken masserar och att hon litar på honom så fullt ut. Ni har tur som har varandra ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *